goth
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσωπικά αν συνέβαινε σε μένα θα έφερνα μια γάτα ενός γείτονα και με την απέραντη προσοχή μου θα την άφηνα να βολτάρει στο υπόγειο η στον κήπο ( αν έχεις) Σίγουρα θα το εντοπίσει αν είναι κάπου κρυμμένο. Αλλά θέλει προσοχή στη γάτα γιατί αν το παρει χαμπάρι πρέπει να προλάβεις να το σώσεις από τα νύχια της.
Σου εύχομαι να το βρεις πολύ γρήγορα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Εχω το βιβλιο για τα χαμστερ. Εκει αναφερει πως μπορεις να βρεις ενα χαμστερ αμα χαθει. Θα σου πω σε λιγο, γιατι πρεπει να βρω το βιβλιο

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Δυστυχως δεν το βρηκα
Αλλα μπορω να σου πω 2 πραγματα.
Οπως σου ειπε και ο YNL, βαλε τροφη στις γωνιες. Επισης, μπορεις να βαλεις τροφη μεσα σε ενα μπωλ. Ετσι το χαμστερ θα παει να φαει και ετσι θα το βρειτε
Μπορεις επισης, να βαλει μια βαθια λεκανη/βαζω με μια σκλιτσα και φαι. Ετσι το χαμστερ θα σκαρφαλωσει για να φαει και θα πεσει μεσα
Ευχομαι να το βρεις συντομα!
goth
Δραστήριο μέλος
.Παντως οπως ειπες κι εσυ YNL ειναι τοσο μικρο....Μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει καμια διφορα...

.Θα σας ενημερωσω οταν παρατηρησω κατι...ευχαριστω και παλι!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Περιμενουμε συντομα ευχαριστα νεα!
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
sorry
, αν σου το χάλασα, αλλά μπορεί να έχει βγει έξω και να έχει χαθεί, σε περίπτωση που δεν έχει βρεθεί...
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Μαυρουλη εισαι κακος!sorry, αν σου το χάλασα, αλλά μπορεί να έχει βγει έξω και να έχει χαθεί, σε περίπτωση που δεν έχει βρεθεί...
![]()
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Παιδια..μην κουραζεστε αλλο τα δοκιμασα ολα το χαμστερ εχει χαθει,το εχει αρπαξει καμια γατα....δεν ξερω...παντως εδω κοντα δεν ειναι!!!!!Θα παρω ενα αλλο χαμστερακι για να κανει παρεα στον Τσιπ...
Ο οποιος Τσιπ τον εχω πετυχει να κανει στους σωληνες και στην ροδα...παει τοσο γρηγορα!!!!!Ειναι λατρς της γυμναστικης!!!!Οποτε ευκαιρεσω θα παω να παρω και αλλο!!!Αντιο Ντεηλ

................Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Λυπαμαι πολυ για το Νεηλ... Αντιο Νεηλ
Ελπιζω να ειναι καλα οπου και να βρισκετε τωρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goth
Δραστήριο μέλος
Τον εγραψα λαθος στον τιτλο ειναι Τσιπ και Ντεηλ....
goth
Δραστήριο μέλος
Γεια σας!!!!Μας εχουν πλακωσει οι καθηγητες να διαβαζουμε να κανουμε επαναληψεις για τις εξετασεις και δεν προλαβαινω ουτε να πιω νερο(που λεμε).Λοιπον,εχω νεα...Ο μικρος μου αδελφος ηθελε να χαιδεψει τα χαμστερ με αποταλεσμα εβγαζε τα χαμστερ εξω...Και ετσι και τα δυο χαθηκαν!!!Αυρι θα παω να παρω αλλα γιατι θελω να εχω χαμστερακια και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ!!!!!!Ευχομαι να περασετεενα αξεχαστο Πασχα γεματο χαδακια πο ζωακια!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Καλο Πασχα και απο την κουνελοοικογενεια!

goth
Δραστήριο μέλος
Βρηκα τον Τσιπ!!!!!Δεν ειχε παει πολυ μακρια ηταν κοντα στο κλουβι και ηταν σαν να με περιμενε για να μπει μεσα!!!!Ειμαι χαρουμενη..!!!!Σημερα θα επιδιωξω να παω να παρω κι αλλο χαμστερακι για να του κανει παρεα!!!
Τωρα ακουστε αλλο κουφο...η μαμα μου που δεν εχει συνηθισει απο μικρη να εχει ζωα θελει να παρουμε αηδονι
.Και μου ειπε μαλιστα οτι εγω που αγαπω τα ζωα να το φροντιζω γιατι η ιδια δεν εχει χρονο.Τι να κανω??Να δεχτω???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Πολυ καλα νεα!!!
Νομιζω οτι το αηδονι ειναι παρανομο σαν κατοικιδιο...
Καλο θα ηταν να μην παρετε αηδονι
goth
Δραστήριο μέλος
Α!Ξεχασα να σας ρωτησω κατι....Θα παθει κατι το χαμστερ αν δεν το βγαζω μεσα στην μπαλα καθε μερα
????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αν εχει ροδα το κλουβι, οχι.
goth
Δραστήριο μέλος
Δεν αντεχω αλλο.....Κατι περιεργο συμβαινει με αυτο το κλουβι...Ειχα βαλει λουκετο στην πορτα ωστε ο μικρος μου αδελφος να μην μπορει να παει και να το βγαλει.Αλλα ειχα 2 μερες ,παλι,που δεν το ειχα δει και στο τελος ανοιγω το κλουβι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!!Πω εφυγε δεν καταλαβαινω αφου απο τα καγκελα δεν χωραει οι σωληνες ειναι σφραγισμενοι....Δεν καταλαβαινω...Τι νοημα εχει να παρω αλλα χαμστερ αν ξερω οτι και αυτα θα μου φυγουν.Μαλλον ο μεγαλος μου αδελφος θα το ελευθερωσε..απο την αρχη δεν τα ειχε συμπαθησει αλλα ξερει οτι ηταν κατι πολυ σημαντικο για εμενα γιατι να το εκανε?????
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Λυπαμαι παρα πολυ για τα χαμστερακια σου...

goth
Δραστήριο μέλος
Αποφασισαμε με τον μπαμπα μου επειδη λεφτα δωσαμε για αυτο το....@#
κλουβι...Να μην παρουμε αλλο και να περασουμε κι αλλο συρμα εξω ωστε να ειμαστε σιγουροι πως δεν θα βγει και μετα να παρουμε ενα αλλο χαμστερακι.Αλλα τωρα τουλαχιστον θα ξερω να παρω ενα χαμστερακι που να μην James Xam 001 και να κανει διαρυξεις στο κλουβι.....Για αυτο τα ειχε αυτος στο πετ σοπ σε γυαλινο ''κουτακι''.Τελος παντων,καλο διαβασμα σε ολους για τις εξετασεις
!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool