Ο Τσιπ και ο Ντέιλ..!!! Ένα αχτύπητο δίδυμο!!!

• Thread starter Thread starter goth
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

goth

Δραστήριο μέλος

Η Kατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 596 μηνύματα.
Την Τεταρτη πηγα για να παρω δυο νανακια(χαμστερακια)!!!!!Η μαμα μου αποφασισε να με αφησει να παρω το ζωακι που ονειρευομουν εδω και τοσο καιρο!!!!Ειναι νεογεννητα,μικροσκοπικα,αξιαγαπητα,χαριτωμενα,γλυκουλια,μικρουλια.....Δεν ξερουμε το φυλλο τους γιατι ειναι ακομα πολυ μικρα!!!!Αλλα εγω τα ονομασα ο Τσιπ και ο Ντε'ι'λ.Για οποιον ξερει αυτο το ''καρτουν''.Η μαμα μου μου ειπε οτι ειναι πολυ γλυκουλια και ο μπαμπας μου μου ειπει πως τα ματια τους μοιαζουν σαν κουμποτρυπες....Δεν ξερω βεβαια αν αυτο το ειπε για καλο 'η για κακο,αλλα ειπε οτι τα συμπαθησε αρκετα!!!!Ειναι πολυ ομορφα....Και ολος αυτος ο ενθουσιασμος μεχρι σημερα,που πηγα κατω στο υπογειο οπου τα εχω σε ενα κλουβι....και ο Ντε'ι'λ ελοιπε!!!!!!!!!!!Δεν ξερω πως τα καταφερε και βγηκε απο το κλουβι ειλικρινα...και εγω δεν ειχα αφησει ανοιχτη την πορτα του κλουβιου.Επαθα τετοιο σοκ οταν ειδα οτι υπαρχει μια μικρη τρυπα(που ανετα χωραει ενα χαμστερ)στο γκαραζ.Δεν εφαρμοζε καλα η γκαραζοπορτα με αποτελεσμα το χαμστερακι να εχει φυγει...Απο το πρωι ψαχνουμε συνεχεια αλλα μεχρι τωρα δεν τον εχουμε βρει.....εμενα οι ελπιδες μου εχουν τελειωσει!!!!!Οποιος ξερει απο αυτες τις περιπτβσεις και εχει μια αποψη θα χαρω να μου την πει,γιατι ειμαι απελπισμενη!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφού είναι τόσο μικρούλικα όπως τα περιέγραψες πρέπει να σηκώσεις ακόμα και το πιο μικρό πετραδάκι και οτιδήποτε υπάρχει στο υπόγειο. Κι αν υπήρχε καμιά μικρή τρύπα για να βγει έξω - αν έχει κήπο - θα πρέπει να ψάχνεις όπου υπάρχουν χόρτα. Βάλε σε διάφορα σημεία το φαγητό του, και το νερό σε ένα μόνο σημείο. Μαρκάρισε την ποσότητα να δεις αν το καταναλώνει πράγμα που θα σημαίνει ότι κάπου εκεί θα κρύβεται.

Προσωπικά αν συνέβαινε σε μένα θα έφερνα μια γάτα ενός γείτονα και με την απέραντη προσοχή μου θα την άφηνα να βολτάρει στο υπόγειο η στον κήπο ( αν έχεις) Σίγουρα θα το εντοπίσει αν είναι κάπου κρυμμένο. Αλλά θέλει προσοχή στη γάτα γιατί αν το παρει χαμπάρι πρέπει να προλάβεις να το σώσεις από τα νύχια της.

Σου εύχομαι να το βρεις πολύ γρήγορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Ο Τσιπ και ο Ντέιλ..!!!Ένα αχτύπητο δίδυμο!!!

Εχω το βιβλιο για τα χαμστερ. Εκει αναφερει πως μπορεις να βρεις ενα χαμστερ αμα χαθει. Θα σου πω σε λιγο, γιατι πρεπει να βρω το βιβλιο:)

Δυστυχως δεν το βρηκα:( Αλλα μπορω να σου πω 2 πραγματα.:)

Οπως σου ειπε και ο YNL, βαλε τροφη στις γωνιες. Επισης, μπορεις να βαλεις τροφη μεσα σε ενα μπωλ. Ετσι το χαμστερ θα παει να φαει και ετσι θα το βρειτε:) Μπορεις επισης, να βαλει μια βαθια λεκανη/βαζω με μια σκλιτσα και φαι. Ετσι το χαμστερ θα σκαρφαλωσει για να φαει και θα πεσει μεσα:)

Ευχομαι να το βρεις συντομα!

Σας ευχαριστω πολυυυ!!!!Εβαλα φαγητο κοντα στο λουβι οποτε αν ειναι στο υπογειο καποια στιγμη θα βγει για να φαει και θα το δω....πιστευω.Βεβαια κατα 99.98% θα εχει βγει απο την τρυπα στην γκαραζοπορτα που οδηγει κατευθειαν στον δρομο:(.Παντως οπως ειπες κι εσυ YNL ειναι τοσο μικρο....Μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει καμια διφορα...:(:(:(.Θα σας ενημερωσω οταν παρατηρησω κατι...ευχαριστω και παλι!!!!

Περιμενουμε συντομα ευχαριστα νεα!

sorry:(, αν σου το χάλασα, αλλά μπορεί να έχει βγει έξω και να έχει χαθεί, σε περίπτωση που δεν έχει βρεθεί...:worry:

sorry:(, αν σου το χάλασα, αλλά μπορεί να έχει βγει έξω και να έχει χαθεί, σε περίπτωση που δεν έχει βρεθεί...:worry:
Μαυρουλη εισαι κακος!:mad: Η ελπιδα πεθαινει τελευταια!

Παιδια..μην κουραζεστε αλλο τα δοκιμασα ολα το χαμστερ εχει χαθει,το εχει αρπαξει καμια γατα....δεν ξερω...παντως εδω κοντα δεν ειναι!!!!!Θα παρω ενα αλλο χαμστερακι για να κανει παρεα στον Τσιπ...
Ο οποιος Τσιπ τον εχω πετυχει να κανει στους σωληνες και στην ροδα...παει τοσο γρηγορα!!!!!Ειναι λατρς της γυμναστικης!!!!Οποτε ευκαιρεσω θα παω να παρω και αλλο!!!Αντιο Ντεηλ:(:cry_x::bye::bye::bye::bye:................

Λυπαμαι πολυ για το Νεηλ... Αντιο Νεηλ:bye: Ελπιζω να ειναι καλα οπου και να βρισκετε τωρα...

Τον εγραψα λαθος στον τιτλο ειναι Τσιπ και Ντεηλ....

Γεια σας!!!!Μας εχουν πλακωσει οι καθηγητες να διαβαζουμε να κανουμε επαναληψεις για τις εξετασεις και δεν προλαβαινω ουτε να πιω νερο(που λεμε).Λοιπον,εχω νεα...Ο μικρος μου αδελφος ηθελε να χαιδεψει τα χαμστερ με αποταλεσμα εβγαζε τα χαμστερ εξω...Και ετσι και τα δυο χαθηκαν!!!Αυρι θα παω να παρω αλλα γιατι θελω να εχω χαμστερακια και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ!!!!!!Ευχομαι να περασετεενα αξεχαστο Πασχα γεματο χαδακια πο ζωακια!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!

Καλο Πασχα και απο την κουνελοοικογενεια!:clapup:

Βρηκα τον Τσιπ!!!!!Δεν ειχε παει πολυ μακρια ηταν κοντα στο κλουβι και ηταν σαν να με περιμενε για να μπει μεσα!!!!Ειμαι χαρουμενη..!!!!Σημερα θα επιδιωξω να παω να παρω κι αλλο χαμστερακι για να του κανει παρεα!!!
Τωρα ακουστε αλλο κουφο...η μαμα μου που δεν εχει συνηθισει απο μικρη να εχει ζωα θελει να παρουμε αηδονι:confused:.Και μου ειπε μαλιστα οτι εγω που αγαπω τα ζωα να το φροντιζω γιατι η ιδια δεν εχει χρονο.Τι να κανω??Να δεχτω???

Πολυ καλα νεα!!!

Νομιζω οτι το αηδονι ειναι παρανομο σαν κατοικιδιο...:worry: Καλο θα ηταν να μην παρετε αηδονι:)

Kαλο θα ηταν τοτε να της το πω και να παρουμε αλλο πτηνο!!

Α!Ξεχασα να σας ρωτησω κατι....Θα παθει κατι το χαμστερ αν δεν το βγαζω μεσα στην μπαλα καθε μερα:worry:????

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Αν εχει ροδα το κλουβι, οχι.

Δεν αντεχω αλλο.....Κατι περιεργο συμβαινει με αυτο το κλουβι...Ειχα βαλει λουκετο στην πορτα ωστε ο μικρος μου αδελφος να μην μπορει να παει και να το βγαλει.Αλλα ειχα 2 μερες ,παλι,που δεν το ειχα δει και στο τελος ανοιγω το κλουβι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!!Πω εφυγε δεν καταλαβαινω αφου απο τα καγκελα δεν χωραει οι σωληνες ειναι σφραγισμενοι....Δεν καταλαβαινω...Τι νοημα εχει να παρω αλλα χαμστερ αν ξερω οτι και αυτα θα μου φυγουν.Μαλλον ο μεγαλος μου αδελφος θα το ελευθερωσε..απο την αρχη δεν τα ειχε συμπαθησει αλλα ξερει οτι ηταν κατι πολυ σημαντικο για εμενα γιατι να το εκανε?????

Λυπαμαι παρα πολυ για τα χαμστερακια σου...:(

Αποφασισαμε με τον μπαμπα μου επειδη λεφτα δωσαμε για αυτο το....@#:mad:κλουβι...Να μην παρουμε αλλο και να περασουμε κι αλλο συρμα εξω ωστε να ειμαστε σιγουροι πως δεν θα βγει και μετα να παρουμε ενα αλλο χαμστερακι.Αλλα τωρα τουλαχιστον θα ξερω να παρω ενα χαμστερακι που να μην James Xam 001 και να κανει διαρυξεις στο κλουβι.....Για αυτο τα ειχε αυτος στο πετ σοπ σε γυαλινο ''κουτακι''.Τελος παντων,καλο διαβασμα σε ολους για τις εξετασεις:( !!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back