Ο Τόνι το Γατόνι!

• Thread starter Thread starter avtwvia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

avtwvia

Διάσημο μέλος

Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
Xαριζεται ο Τονι το γατονι!! Εχει απιστευτο βλεμμα, ειναι ασπρος σαν συννεφο και εχει μαυρη ουρι...τσα!! Περιμενει καποιον να λατρεψει εκεινον και τα παιχνιδια του!!Δινεται για μεσα στο σπιτι και με προυποθεση τη στειρωση. Τηλ επικοινωνιας 6974648207

100_3289.jpg

100_3280.jpg

100_3243-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο Τονι το Γατονι!

με το καλο να βρει το σπιτάκι του αντωνία μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aγάαααπη μου όμορφη:clapup::clapup:

Υπηρξε καποιο ενδιαφερον για τον κυριο.. μεσα στη βδομαδα θα ξερουμε.. Η δε μανα μου στεναχωρηθηκε και λεει ας παρει καποιο αλλο οχι αυτο το ασπρο..:P Της λεω θες να το κρατησεις;;;)

Τραβάτε με κι ας κλαίω είστε οικογενειακώς μου φαίνεται:P. Γι'αυτό και θα σας δώσω εγώ την λύση: εσύ θα κρατήσεις την ινδή, η μαμά σου τον τόνυ, ε ας κρατήσει κι η Μαρία την μαμά-Μιμίκα και θα είστε εντάξει:D

και μετα θα μας πανε οικογενειακως στο Δαφνι!!:P

Καλή τύχη στον όμορφο Τόνι, το γατόνι:)

Σημερα ο Τονι θα κοιμηθει αγκαλιτσα με το μπαμπα του!!!:clapup::clapup:
Ειμαι χαρουμενη!!:D
Και απο οτι μου ειπε η Μαρια γιατι εγω ελειπα θα εχει πολυ ωραιο μπαμπα ο Τονι..:redface:

Τελεια!! :clapup: Τελεια, τελεια, τελεια!! :D Ο ομορφος Τονυ βρηκε εναν ομορφο μπαμπα ;)

Τέλεια τα νέα για τον Τόνι. Υπάρχει περίπτωση ο μπαμπάς του να μας γράφει τα νέα του ?
Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά ?

Ναι ηταν ερωτας με την πρωτη ματια..;) Ειχε ενα ιδιο γατουλη 13 χρονια μεγαλωσε μαζι του και πεθανε λογω ηλικιας.. Ηθελε ενα να του μοιαζει και οταν ειδε τον Τονι πηρε τηλ.. Θα ερχοταν μεσα στη βδομαδα ειπε στη Μαρια αλλα Κυριακη απογευμα την πηρε και της ειπε οτι θα ερθει Δευτερα :D.

To θεμα κλειδωνεται!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back