έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Κάθε φορά που λιμάριζα τα νύχια μου, ο Φρίξος έτρεχε δίπλα μου λες και είχε μυρίσει τον καλύτερο μεζέ του κόσμου. Θα του κάνει εντύπωση ο ήχος, σκέφτηκα...
Ώσπου πριν απο λίγο δοκίμασα να του λιμάρω τα νύχια σίγουρη βέβαια οτι δεν πρόκειται να σταθεί ούτε δευτερόλεπτο... Κι ο κύριος όχι μόνο έκατσε, αλλά με έγλειφε κι απο τη χαρά του!
Απορώ ωστόσο, ο γάτος μου είναι κοκέτης...ή συμβαίνει και σε κάποια απο τα δικά σας γατάκια;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μα τι λες!!! Είσαι πολύ τυχερή!!! Εγώ για να του κόψω τα νύχια πρέπει να υπογράψω τη συνθήκη του Μπρεστ-Λιτόφσκ! (που το θυμήθηκα, ααα ρε τρίτη δέσμη αθάνατη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Ντροπή σου έλενα, τον Φρίξο θα τον κάνεις Φριξούλα!

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τι τυχερή που είσαι έλενα! Εγώ για να κόψω ΄τα μπροστινά νύχια χρειάζομια τουλάχιστον μια εβδομάδα... 1-2 νύχια τη μέρα το πολύ.....![]()
Και εμείς τα ίδια......

Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει και ποτέ να λιμαρω τα νυχια μου και να του κάνω και αυτουνού!!!!!!!!!

Θα το δοκιμάσω όμως.......
Ελπίζω να ΕΠΙΖΗΣΩ για να σας γράψω την εμπειρία μου!!!!!

drusilia
Διάσημο μέλος
Αρκει να μην πονάει βέβαια...
μαγισσα
Διάσημο μέλος

Λοιπόν αφού διάβασα μία φορα το θεμα αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου με την Κειώ μου, και τά νύχια της. Η πρώτη προσπάθεια έγινε ενώ ήταν κοιμησμένη. Αλλά τελικά έκατσε μία χαρα και μετά το κόψιμο είπα να τα λιμάρο κιόλας (δεν μου έφτασε που ήμουν τυχερή στο κόψιμο ήθελα και λίμα) αλλά.......ω! τι έκπληξη έκατσε και σε αυτό και τις φορές που αντιδρόυσε ήταν γιατί ήθελε να παίξει με την λίμα. Όταν την άφηνα την δάγκωνε λίγο και μετά έξυνε και μόνη της τα νυχάκια της στην λίμα. Αχ! έπρεπε να την δείτε σωστή κυρία το πουλάκι μου.

drusilia
Διάσημο μέλος
Πρόσεχε γιατι οπως πας θα γίνεις πάλι νουμερο 1 θέμα στο mycat!

Δύσκολα τα πράγματα...
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Κοίταξε το θέμα κόψιμο νυχιών το δίνει και στον Αίλουρο με πολλές συμβουλές και την παρότρηνση ότι τα γατάκια που δεν βγαίνουν έξω πρέπει να τους κόβουμε τα νυχάκια.
Πάντως εάν καταφέρω και με αυτό να βγω πάλι νο1 στο mycat θα είμαι πράγματι μαγάλο νούμερο

drusilia
Διάσημο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ξέρεις όμως όταν τα κόψεις σε κάποια σημεία γραντζουνάνε λίγο και δεν ξέρω νομίζω ότι δεν είμαι και τόσο κακό να προτιμάω την λίμα από τα σκισμένα μου καλτσόν
Αλλά αν φυσικά γίνω πάλι top με αυτο τι να κάνουμε η κορυφή έχει το τίμημά της......Ωχ!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Πάντως, και να μην τα λιμάρεις εσύ, το αναλαμβάνει από μόνη της η γάτα! Η Αρήθα, όποτε της έχουμε κόψει τα νύχια (ο γιατρός δηλαδή γιατί εμάς δεν μας παίρνει για τέτοιαΞέρεις όμως όταν τα κόψεις σε κάποια σημεία γραντζουνάνε λίγο και δεν ξέρω νομίζω ότι δεν είμαι και τόσο κακό να προτιμάω την λίμα από τα σκισμένα μου καλτσόν
![]()
), μετά ξύνεται με μεγάλη μανία... Έχε υπόψη σου ότι στις γάτες κόβουμε πάντα μόνο τα νύχια των μπροστινών ποδιών, ε; Τα πίσω τα χρειάζεται για ισορροπία όταν πηδάει.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχε υπόψη σου ότι στις γάτες κόβουμε πάντα μόνο τα νύχια των μπροστινών ποδιών, ε; Τα πίσω τα χρειάζεται για ισορροπία όταν πηδάει.![]()
Αυτό Αλίκη μου , να ομολογήσω, ότι δεν το ήξερα, πρώτη φορά το ακούω!
Εγώ έκοβα τα νύχια και από τα πίσω πόδια
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

αν και δεν του αρέσει η όλη διαδικασία και προσπαθεί διακριτικά να φύγει δεν γίνεται επιθετικός, τελειώνουμε γρήγορα και επιστρέφουμε στο παιχνίδι

έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα για το λιμάρισμα, 99% τους αρέσει γιατί είναι σαν να ξύνουν τα νυχάκια τους...
Σε όσες πάντως δεν το έχουν δει, δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο αστεία εικόνα είναι....

και πόσο πρακτικό βέβαια, ειδικά όταν έχεις ένα γατούλι σαν τον Φρίξο μου που πιπιλάει και ζυμώνει την κοιλιά μου τουλάχιστον 3-4 φορές την ημέρα!!
Οσο για βάψιμο νυχιών...ε, όχι και κόκκινο...κάτι πιο διακριτικό μήπως...;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool