Ο Φρίξος κάνει μανικιούρ...!!!

έλενα31

Νεοφερμένο μέλος

Η έλενα31 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Ε, ναι λοιπόν....του αρέσει να του λιμάρω τα νύχάκια!!!
Κάθε φορά που λιμάριζα τα νύχια μου, ο Φρίξος έτρεχε δίπλα μου λες και είχε μυρίσει τον καλύτερο μεζέ του κόσμου. Θα του κάνει εντύπωση ο ήχος, σκέφτηκα...
Ώσπου πριν απο λίγο δοκίμασα να του λιμάρω τα νύχια σίγουρη βέβαια οτι δεν πρόκειται να σταθεί ούτε δευτερόλεπτο... Κι ο κύριος όχι μόνο έκατσε, αλλά με έγλειφε κι απο τη χαρά του!
Απορώ ωστόσο, ο γάτος μου είναι κοκέτης...ή συμβαίνει και σε κάποια απο τα δικά σας γατάκια;;;:blink::hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βέεεεβαια! Ο δικός μου να φανταστείς μου φέρνει στο στόμα τη λίμα και όταν δεν είμαι εκεί τα λιμάρει μόνος του!
Μα τι λες!!! Είσαι πολύ τυχερή!!! Εγώ για να του κόψω τα νύχια πρέπει να υπογράψω τη συνθήκη του Μπρεστ-Λιτόφσκ! (που το θυμήθηκα, ααα ρε τρίτη δέσμη αθάνατη)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι λετε ρε παιδια, καλή φάση, στο τέλος θα μου πείτε οτι του αρέσει και το κόκκινο χρώμα στα νύχια!
Ντροπή σου έλενα, τον Φρίξο θα τον κάνεις Φριξούλα!:P

Τι τυχερή που είσαι έλενα! Εγώ για να κόψω ΄τα μπροστινά νύχια χρειάζομια τουλάχιστον μια εβδομάδα... 1-2 νύχια τη μέρα το πολύ.....:(

Τι τυχερή που είσαι έλενα! Εγώ για να κόψω ΄τα μπροστινά νύχια χρειάζομια τουλάχιστον μια εβδομάδα... 1-2 νύχια τη μέρα το πολύ.....:(

Και εμείς τα ίδια......:lol::lol::lol::lol:

Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει και ποτέ να λιμαρω τα νυχια μου και να του κάνω και αυτουνού!!!!!!!!! :blink::blink:

Θα το δοκιμάσω όμως.......
Ελπίζω να ΕΠΙΖΗΣΩ για να σας γράψω την εμπειρία μου!!!!! :redface::redface: :blink::blink:

Παντως Τζούλια, επειδη και ο δικος μου ειναι ασπρόμαυρο τέρας, (Έτσι τον φωνάζει φίλος μου χαιδευτικά, τέρας!) με τα νυ΄χια που έμαθε απο μικρός δεν έχει πρόβλημα, κάθεται. Απλα πρεπει να είσαι αποφασισμένη και να το καταλβει οτι δεν θα τον αφήσεις μέχρι να τα κόψετε. Η αδερφή μου του το έμαθε αυτο ευτυχώς.
Αρκει να μην πονάει βέβαια...

:lol::lol:Λοιπόν αφού διάβασα μία φορα το θεμα αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου με την Κειώ μου, και τά νύχια της. Η πρώτη προσπάθεια έγινε ενώ ήταν κοιμησμένη. Αλλά τελικά έκατσε μία χαρα και μετά το κόψιμο είπα να τα λιμάρο κιόλας (δεν μου έφτασε που ήμουν τυχερή στο κόψιμο ήθελα και λίμα) αλλά.......ω! τι έκπληξη έκατσε και σε αυτό και τις φορές που αντιδρόυσε ήταν γιατί ήθελε να παίξει με την λίμα. Όταν την άφηνα την δάγκωνε λίγο και μετά έξυνε και μόνη της τα νυχάκια της στην λίμα. Αχ! έπρεπε να την δείτε σωστή κυρία το πουλάκι μου.:lol::lol::lol:

Καλά πας Μάγισσα, μετά το σφουγγάρισμα, μανικιούρ!
Πρόσεχε γιατι οπως πας θα γίνεις πάλι νουμερο 1 θέμα στο mycat! :lol:
Δύσκολα τα πράγματα...

:hmm:Κοίταξε το θέμα κόψιμο νυχιών το δίνει και στον Αίλουρο με πολλές συμβουλές και την παρότρηνση ότι τα γατάκια που δεν βγαίνουν έξω πρέπει να τους κόβουμε τα νυχάκια.:hmm: Πάντως εάν καταφέρω και με αυτό να βγω πάλι νο1 στο mycat θα είμαι πράγματι μαγάλο νούμερο:bleh::bleh::bleh::bleh::hello::hello::hello::lol::lol::lol:

Το κόψιμο επιβάλλεται σε κάποιες περιπτώσεις, δεν πρωτοτύπεις, εγώ νομίζω οτι το λιμάρισμα θα σου δώσει το αβαντάζ για το νούμερο ένα! :lol::lol:

:hmm:Ξέρεις όμως όταν τα κόψεις σε κάποια σημεία γραντζουνάνε λίγο και δεν ξέρω νομίζω ότι δεν είμαι και τόσο κακό να προτιμάω την λίμα από τα σκισμένα μου καλτσόν:hmm: Αλλά αν φυσικά γίνω πάλι top με αυτο τι να κάνουμε η κορυφή έχει το τίμημά της......Ωχ!!!:lol:

:hmm:Ξέρεις όμως όταν τα κόψεις σε κάποια σημεία γραντζουνάνε λίγο και δεν ξέρω νομίζω ότι δεν είμαι και τόσο κακό να προτιμάω την λίμα από τα σκισμένα μου καλτσόν:hmm:
Πάντως, και να μην τα λιμάρεις εσύ, το αναλαμβάνει από μόνη της η γάτα! Η Αρήθα, όποτε της έχουμε κόψει τα νύχια (ο γιατρός δηλαδή γιατί εμάς δεν μας παίρνει για τέτοια :rolleyes:), μετά ξύνεται με μεγάλη μανία...
Έχε υπόψη σου ότι στις γάτες κόβουμε πάντα μόνο τα νύχια των μπροστινών ποδιών, ε; Τα πίσω τα χρειάζεται για ισορροπία όταν πηδάει. ;)

Ναι έτσι μου είπε και ο γιατρός που τον ρώτησα αλλά όταν τις τα έκοψα για πρώτη φορά μετά από 12 ώρες δεν έκανε τίποτε λες και δεν είχε γίνει τίποτε διαφορέτικό Και...όταν ανεβαινε στον καναπέ δεν σου λέω τίποτε.

Έχε υπόψη σου ότι στις γάτες κόβουμε πάντα μόνο τα νύχια των μπροστινών ποδιών, ε; Τα πίσω τα χρειάζεται για ισορροπία όταν πηδάει. ;)

Αυτό Αλίκη μου , να ομολογήσω, ότι δεν το ήξερα, πρώτη φορά το ακούω!
Εγώ έκοβα τα νύχια και από τα πίσω πόδια:blink:!

εμένα μου είπε να του τα κόβω όλα γιατί είναι πολύ μακριά τόσο που όταν υποτήθετε ότι τα έχει μαζεμένα αυτά προεξέχουν από τα πατουσάκια του και μάλιστα πολύ, γιαυτό ο μικρός μου πολλές φορές όταν έπαιζε μπλεκόταν όλο κάπου πιανόταν ιδιαίτερα στο στραβό του δαχτυλάκι και έπρεπε συνέχια να τρέχω να τον ξεμπλέκω:lol:

αν και δεν του αρέσει η όλη διαδικασία και προσπαθεί διακριτικά να φύγει δεν γίνεται επιθετικός, τελειώνουμε γρήγορα και επιστρέφουμε στο παιχνίδι:P

Πράγματι το κόψιμο των νυχιών δεν είναι πρόβλημα αν το γατάκι έχει μάθει απο μικρό σ'αυτή τη διαδικασία.
Τώρα για το λιμάρισμα, 99% τους αρέσει γιατί είναι σαν να ξύνουν τα νυχάκια τους...
Σε όσες πάντως δεν το έχουν δει, δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο αστεία εικόνα είναι....:lol::lol::lol:
και πόσο πρακτικό βέβαια, ειδικά όταν έχεις ένα γατούλι σαν τον Φρίξο μου που πιπιλάει και ζυμώνει την κοιλιά μου τουλάχιστον 3-4 φορές την ημέρα!!
Οσο για βάψιμο νυχιών...ε, όχι και κόκκινο...κάτι πιο διακριτικό μήπως...;;):D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back