Δημήτρης98
Νεοφερμένο μέλος
Ο Δημήτρης98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
12-04-12
17:26
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάρω γατάκι αλλά έχω για παρέα τον σκύλο μου 
Είναι 20 μηνών, 12 κιλά, γκριφόν κανίς για τους πιο σκυλο-ειδικούς, στειρωμένος....

Είναι 20 μηνών, 12 κιλά, γκριφόν κανίς για τους πιο σκυλο-ειδικούς, στειρωμένος....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
12-04-12
18:02
Κούκλος και φαίνεται χαδιάρικο και ζουζουνάκι!! Να τον χαίρεσαι!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημήτρης98
Νεοφερμένο μέλος
Ο Δημήτρης98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
12-04-12
18:31
Είναι, είναι κι απ'τα δύο 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.211 μηνύματα.
12-04-12
20:33
Να τον χαιρεσαι!Ειναι πανεμορφος και γλυκυτατος.
Η αληθεια ειναι οτιο τρελαινομαι για τα ματια των σκυλων.Ειναι απιστευτα εκφραστικα.
Η αληθεια ειναι οτιο τρελαινομαι για τα ματια των σκυλων.Ειναι απιστευτα εκφραστικα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δημήτρης98
Νεοφερμένο μέλος
13-04-12
11:18
Τα μάτια του Φροίξου είναι καστανά αλλά το ένα έχει και μπλε και ειδικά όταν είναι χαρούμενος δεν ξέρω αν φαίνεται μόνο σε μένα, αλλάζουν πολύ 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum