Ο Φροίξος μου!

Δημήτρης98

Νεοφερμένο μέλος

Ο Δημήτρης98 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάρω γατάκι αλλά έχω για παρέα τον σκύλο μου :clapup:

Είναι 20 μηνών, 12 κιλά, γκριφόν κανίς για τους πιο σκυλο-ειδικούς, στειρωμένος....

dsc0000034r.jpg
dsc0000114.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κούκλος και φαίνεται χαδιάρικο και ζουζουνάκι!! Να τον χαίρεσαι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι, είναι κι απ'τα δύο :P

Να τον χαιρεσαι!Ειναι πανεμορφος και γλυκυτατος.:DΗ αληθεια ειναι οτιο τρελαινομαι για τα ματια των σκυλων.Ειναι απιστευτα εκφραστικα.

Τα μάτια του Φροίξου είναι καστανά αλλά το ένα έχει και μπλε και ειδικά όταν είναι χαρούμενος δεν ξέρω αν φαίνεται μόνο σε μένα, αλλάζουν πολύ :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back