aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τότε ανέβηκε ο Κώστας να φέρει το μπωλ με το φαγητό του αλλά ούτε με αυτό συγκινήθηκε για να βγει από την κρυψώνα του. Τότε σκέφτηκα κάτι: πήδηξα τα κάγκελα και φώναξα κοντά μου την γατούλα η οποία με πλησίασε και άρχισα να της λέω γλυκόλογα και να την χαϊδεύω. Ο Χίονης, ως μέγα ζηλιαρόγατο που είναι έβγαλε το κεφαλάκι του κάτω από το αυτοκίνητο. Τότε είπα στον Κώστα και πήγε κι έφερε το λέϊζερ. Η γατούλα άρχισε να παίζει σαν τρελλή ενώ ο Χιόνης μισοβγήκε και παρακολουθούσε τα τεκτενόμενα. Δεν ήθελα να τον αρπάξω, γιατί αν τρόμαζε μπορεί να χωνόταν πάλι κάτω από το αυτοκίνητο ή ακόμα χειρότερα να κρυβόταν στον κήπο της γειτόνισσας που τόσο καιρό απεριποίητος έχει γίνει ζούγκλα και είναι θεοσκότεινος! Σιγά-σιγά άρχισε να πλησιάζει και όταν έφτασε σε σημείο που τον ψιλοέφτανα, του χάιδεψα το κεφαλάκι με τα ακροδάκτυλα. Σε ανύποπτη στιγμή τον βούτιξα απ΄το σβέρκο και τον πήρα σφιχτά αγκαλιά. Άρχισε να κλαψουρίζει και να τρέμει και επειδή ο Κώστας φοβόταν να τον πιάσει μήπως τον γρατζουνίσει ή του φύγει, πήδηξα τα κάγκελα αγκαλιά με το Χιόνη και τον άφησα απ'τα χέρια μου μόνο όταν μπήκαμε στην είσοδο. Τότε έβαλε μια τρεχάλα, ανένηκε τις σκάλες και χώθηκε στο σπίτι! Ήταν τόση η τρομάρα του, που χώθηκε κάτω από το τραπέζι στην τραπεζαρία κι έκλαιγε... Κάθησα λίγο δίπλα του και μετά τον άφησα μόνο του να κάνει ότι θέλει. Ξάπλωσα στο κρεβάτι νιώθοντας κουρέλι. Ούτς μπάνιο δεν έκανα να βγάλω από πάνω μου όλη τη βρώμα που μάζεψα στον διπλανό κήπο...Φανταστείτε όμως σκηνικό: ένας τρελλός με μποξεράκι και μια τρελλή με babydoll μέσα στη νύχτα και στο κρύο, να ψάχνουν στο πάρκο και κάτω από αυτοκίνητα και να πηδάνε σε ξένους κήπους. Πώς δεν κάλεσε κανείς την αστυνομία να μας μαζέψουν νυχτιάτικα!!!
Ο Χιόνης εντέλει ήρθε στο κρεββάτι μετά από λίγο και μας τριβότανε και κοιμήθηκε στα πόδια μας γουργουρίζοντας τρισευτυχισμένος. Δεν κουνήθηκε από τη θέση αυτή όλο το βράδυ! Δεν βγήκε καθόλου έξω ούτε καν για κακά και πιπί του, ούτε για φαγητό. Το πρωί που σηκώθηκα να φύγω κλαψούρισε λίγο και μου τριβόταν για χαδάκια. Ούτε μέχρι να φύγει ο Κώστας βγήκε βεράντα. Η μητέρα μου μου είπε ότι ακόμα είναι μέσα στο σπίτι, τώρα στον καναπέ, και σκέφτεται να του φέρει τη άμμο και το φαγητό του μέσα στο σπίτι, γιατί κρατιέται και θα σκάσει!!!
Απ'ότι κατάλαβα, μάλλον δεν ήθελε να πηδήξει. Αν ήταν θα το έκανε τόσους μήνες που έμενε όλη τη νύχτα στη βεράντα. Μάλλον θα είδε τη γατούλα και θα έσκυψε να την δει όπως πάντα και έχασε την ισσοροπία του κι έπεσε. Πάλι καλά που είμαστε πρώτο όροφο...
Η μαμά μου φοβάται ότι θα το ξανακάνει, αλλά νομίζω ότι φοβήθηκε αρκετά και δεν θα το ξαναεπιχειρήσει. Λέτε να είχε ζαλιστεί από το catnip? Εγώ δεν κατάλαβα διαφορά όταν του το έδωσα. Η μητέρα μου είπε ότι έκανε σαν παλαβός, πήδαγε πάνω στα έπιπλα και έτρεχε πάνω κάτω στο σπίτι. Εγώ δεν κατάλαβα διαφορά γιατί τέτοιες παλαβομάρες τις κάνει κάθε βράδυ. ΕΙδικά στην Κεφαλονιά είχε δώσει ρέστα! Πάντως για καλό και για κακό λέω να μην του ξαναδώσω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
) γελασα με την περιγραφή...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Φανταστείτε όμως σκηνικό: ένας τρελλός με μποξεράκι και μια τρελλή με babydoll μέσα στη νύχτα και στο κρύο, να ψάχνουν στο πάρκο και κάτω από αυτοκίνητα και να πηδάνε σε ξένους κήπους. Πώς δεν κάλεσε κανείς την αστυνομία να μας μαζέψουν νυχτιάτικα!!!![]()
τελος καλο,ολα καλα,αλλα αυτο ειχε πολυ πλακα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αταχτε χιονι
aretha
Περιβόητο μέλος
Τέλος καλό, όλα καλά πάντως!
Σε ποιον όροφο είστε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Και βέβαια έχουμε πλέγμα! Το πλέγμα το είχα βάλει πριν τον ανεβάσω στο σπίτι. Αλλά σκαρφαλώνει και κάθεται στα κάγκελα και χαζεύει έξω. Αυτό το έκανε από την αρχή και δεν είχε δείξει τάσεις να πηδήξει....Ασπασια τι παθατε νυχτιάτικα?!!!! Τελικά το έκανε .....πήδηξε! Μα πως? Δεν εχετε πλέγμα? Πανω απο το πλάγμα πήδηξε? Πάντως () γελασα με την περιγραφή...
myrtos
Δραστήριο μέλος
Καλά που τον βρήκες
Από ότι διαβάζω ο άντρας σου έχει μεγάλη υπομονή
(για το ταξίδι λέω ,μετά αυτό.)Όσο για το Χιόνι πρόσεχε γιατί έτσι ξεκίνησε ο Μύρτος τις γυροβολιές και τώρα δεν μαζεύεται. Στην αρχή φοβισμένα μετά ξανά κτλ.
Αλλά εμένα μπορεί να ξανανέβει στο σπίτι μόνος του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Στον πρώτο. Ευτυχώς! Φανταστείτε να είχε πέσει από ψηλά....Πω πω, νυχτερινές περιπέτειες...Τέλος καλό, όλα καλά πάντως!
Σε ποιον όροφο είστε;
Όσο για το σκηνικό που περιγράφεις το έχω ζήσει και εγώ με την ζουζού το κουνέλι που είχαμε , και ακόμα το θυμάμαι και γελάω

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Θα τον πάω μια από αυτές τις μέρες στον γιατρό για να του κάνουμε αντιλυσσικό που δεν έχει κάνει. Πάντως είναι μια χαρά γιατί ούτε κουτσαίνει ούτε τίποτα. Μόνο κάτι αίματα είδα χθες και κοψοχωλιάστηκα, αλλά τελικά ήταν από το χέρι μου που το έκοψα όταν μπήκα στον διπλανό κήπο.Πάλι καλά που είναι σώος ο μικρός.Σε ποιό όροφο είστε,μήπως θα έπρεπε να τον κοιτάξει για καλό και για κακό ένας γιατρός?
Ismini
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ που το ξαναδιαβάζω τώρα φαίνεται εντελώς γελείο το σκηνικό! Χθες το βράδυ όμως είχαμε τρομοκρατηθεί!!! Ο ζυμωνούλης ακόμα? Νόμιζα ότι είχε πηδήξει και τον είχε ξαναβρεί. Τι να σου πω υπομονή....Aαχαχαχαχ τι αστεια που το περιγραφεις βρε ασπασια πολυ πλακα θα ειχατε. Αχ πολυ σε ζηλευω ομως γιατι εγω κοιμομουν οταν πηδηξε ο ζυμωνουλης κι ακομα δεν νεχει ερθει πισω τρεις μερες τονε ψαχνω αδικως

tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
Παντώς πιστεύω ότι μόλις του περάσει η τρομάρα θα το επιχειρήσει ξανά.
Μάλλον πρέπει να μπει σε αυστηρή επιτήρηση από εδώ και μπρος.
Ασπασια, πρεπει να ειχατε πολυ γελιο χθες(
)αλλα αφου τον βρηκατε παλι καλα....!Προσεχε τωρα μην παθει τιποτα που κρατιεται τοσες ωρες!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο που τον βρηκατε...Και η Οπρα σημερα πρωτη φορα πηγε να κανει κατι τετοιο...εμεις ομως ειμαστε στο 4ο οροφο....
ladycat
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευτυχώς που είναι καλά!
Πάντως πολύ θα θελά να το δω το σκηνικό (τυπος με μποξεράκι και τυπισα με baby doll, άγρια χαράματα, μεσα στο ψωφοκρυο να φωνάζουν "Χιόνη, Χίονη"!!!
). Θα σας άκουσε και κανας άσχετος και θα νόμιζε ότι άρχισε να χιονίζει!!! 
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
συγγνώμη που γελάω, αλλά η περιγραφή σου ειναι τέλεια.....χαίρομαι που όλα πήγαν καλά.....ο φουκαράς θα γλύστρησε!!!!!!! τέλος καλό, όλα καλά!!!!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκέψου Ασπασία να μην τον έπαιρνες χαμπάρι!!!!
Πάντως, τον πρώτο καιρό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να του άρεσε το κάτω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool