Ο έρωτας κι η φιλία στις γάτες

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
Οι γάτες, μπορούν να αναπτύξουν πολύ καλές ερωτικές και φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, ειδικά αν γνωρίζονται από μωρά. Παρακάτω είναι κάποια πράγματα που συνέβησαν στο γάτο μου, Μαυρούλη:

Ο Μαυρούλης, είναι ένας πολύ τρυφερός γάτος, γιʼ αυτό, είχε αναπτύξει φιλίες με άλλες γάτες από πολύ μικρός.
Από τεσσάρων μηνών, φερόταν σαν μητέρα σε δυο μικρά γατάκια που είχε φέρει ο ξάδερφός μου. Κάθε μέρα έπαιζε κάθε μέρα μαζί τους και τα βράδια δεν ήθελε να τα αποχωριστεί με τίποτα.

Πριν ένα μήνα, η γάτα των γειτόνων, χτυπήθηκε από ένα αμάξι και χτύπησε πολύ άσχημα. Αφού την εξέτασε ο κτηνίατρος, διαπιστώθηκε πως είχε σπάσει τα δύο της πόδια κι έπρεπε να μην κουνιέται γιʼ αρκετό χρονικό διάστημα.
Ο Μαυρούλης εν τω μεταξύ, την είχε ερωτευτεί. Η γάτα αυτή, κάθε μέρα έκλαιγε. Ο Μαυρούλης, για να της συμπαρασταθεί, καθόταν στην αυλή κι έκλαιγε κι αυτός.

Όλες οι γάτες είναι πολύ συναισθηματικές, και γιʼ αυτό μην παραξενευτείτε αν ακούσετε το γάτο ή τη γάτα σας να κλαίει χωρίς λόγο.Επίσης, όλες οι γάτες δε θα μπορούσαν, εκτός απ' τους φίλους,να αποχωριστούν και το σπίτι.

:huglove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο έρωτας κι η φιλία των γατών

Τί γλυκιά ιστορία! και τι γλυκός και τρυφερός ο Μαυρούλης:inlove::inlove::inlove::inlove::bigarmhug:bigarmhug:bigarmhug:loveangel

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γουτσούνι μου!!!

To ξέρω! Είναι γλύκας! :-)

To ξέρω! Είναι γλύκας! :-)
Δεν ξέρουμε αν είναι γλύκας...:whistle: Πού να το ξέρουμε εμείς;;;;:whistle: Έχεις βάλει μήπως καμία φωτογραφία του;;;; ;Oχι.... Βάλε καμιά φώτο, για να δούμε αν μας λες αλήθεια....:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back