Ο αφανής ήρωας της ζωής μου

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
γατες, σκυλοι, δουλεια , εκτροφη , προβληματα , αγχη , αδεσποτα , πανικος, κλαμματα , ηττες, αυτη η χρονια ειχε τα παντα για μενα..κυριως ζωρια....,
δεν καταφερα ποτε να πω ενα επαρκες ευχαριστω στον ανθρωπο που εχω διπλα μου ολαυτα τα χρονια, που με αντεχει , που σεβετε τις γατες μου και τον σκυλακο μου , και αυτο ειναι σημαντικο, μου με αγαπα και με στηριζει ακομη κι οταν γινομαι ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου...
χωρις την αγαπη και τη στηριξη του θα ημουν ενα τιποτα, δεν θα ειχα κουραγιο ουτε μια στειρωση να κανω που λεει ο λογος!!!
ΤΖΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!
Εισαι ηρωας για ολα εκεινα που κανεις και οσα μαζι μου αντεχεις!!!
(ξερω οτι σιχαινεσαι αυτο το φορουμ, οτι σε εχουν κουρασει τα αδεσποτα , οτι σε εχω πρηξει αυτο το διαστημα , αλλα εχουμε περασει πολυ χειροτερα και στο τελος τα "φιδια "παντα την κάναν με ελαφρα πηδηματακια ηττημενα),
μικρέ ηρωα, λαμπερο σκουλικάκι του διατημάτος σε λατρευω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
οκ....:):cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α.... δεν εννοούσες εμένα!!!:rolleyes:

Καλα....:( σνιφ....

Αχαχαααααααααααααχαχαααχαααααααα!:P

Α.... δεν εννοούσες εμένα!!!:rolleyes:

Καλα....:( σνιφ....

Ναι....?? :|
Και έιχα βάλει τον Κίκη να κλαίει όλο το βράδυ.... Τσάμπα πηγε τόσο δάκρυ??:(

(Σορυ Havana...για το θεμα... υποθέτω ότι εσύ μιλάς σοβαρά... εγώ είμαι η απαράδεκτη...:redface:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back