Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
30-07-08
15:51
γατες, σκυλοι, δουλεια , εκτροφη , προβληματα , αγχη , αδεσποτα , πανικος, κλαμματα , ηττες, αυτη η χρονια ειχε τα παντα για μενα..κυριως ζωρια....,
δεν καταφερα ποτε να πω ενα επαρκες ευχαριστω στον ανθρωπο που εχω διπλα μου ολαυτα τα χρονια, που με αντεχει , που σεβετε τις γατες μου και τον σκυλακο μου , και αυτο ειναι σημαντικο, μου με αγαπα και με στηριζει ακομη κι οταν γινομαι ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου...
χωρις την αγαπη και τη στηριξη του θα ημουν ενα τιποτα, δεν θα ειχα κουραγιο ουτε μια στειρωση να κανω που λεει ο λογος!!!
ΤΖΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!
Εισαι ηρωας για ολα εκεινα που κανεις και οσα μαζι μου αντεχεις!!!
(ξερω οτι σιχαινεσαι αυτο το φορουμ, οτι σε εχουν κουρασει τα αδεσποτα , οτι σε εχω πρηξει αυτο το διαστημα , αλλα εχουμε περασει πολυ χειροτερα και στο τελος τα "φιδια "παντα την κάναν με ελαφρα πηδηματακια ηττημενα),
μικρέ ηρωα, λαμπερο σκουλικάκι του διατημάτος σε λατρευω!!
δεν καταφερα ποτε να πω ενα επαρκες ευχαριστω στον ανθρωπο που εχω διπλα μου ολαυτα τα χρονια, που με αντεχει , που σεβετε τις γατες μου και τον σκυλακο μου , και αυτο ειναι σημαντικο, μου με αγαπα και με στηριζει ακομη κι οταν γινομαι ο χειροτερος ανθρωπος του κοσμου...
χωρις την αγαπη και τη στηριξη του θα ημουν ενα τιποτα, δεν θα ειχα κουραγιο ουτε μια στειρωση να κανω που λεει ο λογος!!!
ΤΖΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!
Εισαι ηρωας για ολα εκεινα που κανεις και οσα μαζι μου αντεχεις!!!
(ξερω οτι σιχαινεσαι αυτο το φορουμ, οτι σε εχουν κουρασει τα αδεσποτα , οτι σε εχω πρηξει αυτο το διαστημα , αλλα εχουμε περασει πολυ χειροτερα και στο τελος τα "φιδια "παντα την κάναν με ελαφρα πηδηματακια ηττημενα),
μικρέ ηρωα, λαμπερο σκουλικάκι του διατημάτος σε λατρευω!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελευταία επεξεργασία:
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
30-07-08
15:54
οκ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
30-07-08
16:07
Α.... δεν εννοούσες εμένα!!!
Καλα....
σνιφ....

Καλα....
σνιφ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
30-07-08
18:33
Αχαχαααααααααααααχαχαααχαααααααα!

Α.... δεν εννοούσες εμένα!!!
Καλα....σνιφ....
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα.
30-07-08
22:58
μη το παίρνεις κατάκαρδαΑ.... δεν εννοούσες εμένα!!!
Καλα....σνιφ....

julia
Διακεκριμένο μέλος
31-07-08
11:04
Ναι....?? 
Και έιχα βάλει τον Κίκη να κλαίει όλο το βράδυ.... Τσάμπα πηγε τόσο δάκρυ??
(Σορυ Havana...για το θεμα... υποθέτω ότι εσύ μιλάς σοβαρά... εγώ είμαι η απαράδεκτη...
)

Και έιχα βάλει τον Κίκη να κλαίει όλο το βράδυ.... Τσάμπα πηγε τόσο δάκρυ??

(Σορυ Havana...για το θεμα... υποθέτω ότι εσύ μιλάς σοβαρά... εγώ είμαι η απαράδεκτη...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum