sotiria12871
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
sotiria12871
Νεοφερμένο μέλος
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρα ειναι ολα οκ..........Defurr -Um, αφου ειναι καταληλο πανο απο 6 και θα δεις>οκ?
Τα συνχαρητήρια μου για το ΣΙΤΕ , ....

Λοιπόν αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω αυτό το διάστημα από τον Γατούλη μου...
Εντονος βήχας σαν πνίξημο και βράσιμο στα πνευμόνια,
είναι να τόν λυπάσαι όταν ανχώνεται η κουράζεται...

Η γιατρός μου έχει πει ότι είναι από δύο λόγους πρώτον μετά την στείρωση έχει καρδιακά προβλήματα και του δίνω ΛΑΣΙΞ εφ όρου ζωής, και ο βήχας είναι από υπολείματα Ιωσεως
πού δημιουργούν μολύνσεις στό αναπνευστικό του γεμίζοντας τα Υγρό....
Αυτό του εμποδίζει την αναπνοή....
Γενικά υποθέτω ότι είναι κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού
(ρινοτραχίτιδα ίσως ναι ισως οχι)
και ή σωτηρία είναι μόνο ο εμβολιασμός πρίν και η περιποίηση......
Τώρα του άρχισα θεραπεία με μπαιτρίλ, και βλέπουμε....
Πρίν μερικούς μήνες έχασα 18 Γατάκια και γάτες έξω απο το σπίτι μου
απο αυτηντήν λοίμωξη και δυστυχώς οι Γιατροί δεν φαινεται να γνωρίζουν έναν σίγουρο τρόπο αντιμετώπισης της......
Μακάρι να ήξερα καί εγώ ακριβώς την αιτία του προβλήματος για να σωθεί ο Γάτος μου και να μήν ξαναθρηνήσω άλλους θανάτους τών αδεσπότων μου....
Αρα για καλό και γιά κακό έχε τον νού σου, άλλο είδος ο βήχας των τριχών και αλλος αυτής της
ασθένειας....
Πάντως εύχομαι τό γατάκι σου να μήν έχει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον

Τα σέβη μου σέ όλους
Πουπού
sotiria12871
Νεοφερμένο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
www.ailouros.gr
πανε πολλοι απο εδω,εκει και ειναι φοβερος και πολυ καλος!
το τηλεφωνο ειναι 210 9854262
Καλα τωρα με τρομοκρατησες!!! Δεν ξερω πως ειναι ο βηχας των τριχων και πως ο βηχας αυτης της αρρωστιας που λες!!!!!!!!!!!!!Εχω φρικαρειιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!Αν ηταν τοσο σοβαρο δε θα μου το ειχε πει ο γιατρος? ο δικο μου δε φαινεται να εχει κατι σαν φλεματα οπως λεμε για τους ανθρωπους, η τουλαχιστον ετσι νομιζω.......Θα τον ξαναπαω στο γιατρο επειγοντως!!!!
Kαλή μου συγνώμη αν σε τρόμαξα , δεν ήταν ο σκοπός μου,Αλλά καλύτερα να το κοιτάξεις ξανά και με μιά δεύτερη γνώμη άλλου γιατρού, όπως πρότεινε και άλλη φίλη εδώ...Δεν χάνεις τίποτε.

Εύχομαι να μήν είναι τίποτε τελικά

Τα σέβη μου
Πουπού
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool