Ο γάτος μου έχει τρέλα με το νερό..είναι φυσιολογικό;

ΕΙΡΗΝΗ.ΣΚ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΕΙΡΗΝΗ.ΣΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλημέρα!Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω με το γατο μου τον Μίου!Έχει τρέλα με το νερό!Έχω βαρεθεί να τον βγάζω από την μπανιέρα την ώρα που κάνουμε μπάνιο, από τις γλάστρες την ώρα που ποτίζω, από τον νιπτήρα την ώρα που πλενόμαστε!Όλη την ώρα θέλει να παίζει με το νερό και να βρέχετε!Νερό δεν πίνει πλέον από το πιάτο του(έχει πλήρη άρνηση)αλλά κλαίει να του ανοίξω την βρύση και να πιεί επιτόπου!Είναι φυσιολογικό αυτό?Ο κτηνίατρος όταν του το είπα έβαλε τα γέλια!Έχει παρατηρηθεί και σε άλλο γατάκι αυτό ή να το πάρω απόφαση ότι μόνο το δικό μου είναι αλλοπρόσαλο?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπααα...δεν νωμιζω νανε προβλημα ισα,ισα εισαι τυχαιρη μακαρι ο γατος μου να εκανε το ιδιο...!
Δεν ειναι προβλημα οτι αρεσει σε καθε γατα...οπως και ο δικος μου που κανει παρεα με το χαμστερ μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα προβληματάκι που αντιμετωπίζω με το γατο μου τον Μίου!Έχει τρέλα με το νερό!Έχω βαρεθεί να τον βγάζω από την μπανιέρα την ώρα που κάνουμε μπάνιο, από τις γλάστρες την ώρα που ποτίζω, από τον νιπτήρα την ώρα που πλενόμαστε!Όλη την ώρα θέλει να παίζει με το νερό και να βρέχετε!Νερό δεν πίνει πλέον από το πιάτο του(έχει πλήρη άρνηση)αλλά κλαίει να του ανοίξω την βρύση και να πιεί επιτόπου!Είναι φυσιολογικό αυτό?Ο κτηνίατρος όταν του το είπα έβαλε τα γέλια!Έχει παρατηρηθεί και σε άλλο γατάκι αυτό ή να το πάρω απόφαση ότι μόνο το δικό μου είναι αλλοπρόσαλο?:hmm:
Αχ μωρε το γλυκουλι!!!!!!!!Εχω δει απειρα βιντεο με γατες που καθονται ωωωωρες με τα νερα και παιζουν!!!Η καθε γατα ειναι μοναδικη ο δικος σου ο γατουλης απλα ειναι ενας απο τα πολλα γατακια που αποτελουν "εξαιρεση" στον κανονα "η γατα δεν θελει το νερο".Αλλα εισαι τοοοοοοοοοοοοοσο μα τοσο τυχερη!!!!!!

ετσι ακριβως ειναι βασικα ηταν και ο γατουλης μου ο ρινγκο πριν δυο χρονια που τον βρηκαμε ! τωρα ουτε να το φτυσει το νερο!:P:P:P
Και η κτηνιατρος δεν το πιστευε και ειχε ανοιξει και την βρυση και ο ρινγκο ειχε πηδηξει απο το πατωμα που περιφεροταν(μεχρι να ετοιμασει το εμβολιο η γιατρος πανω και αρχισε να παιζει και να πινει νερο απο την βρυση!!! μονο που δεν επεσε στα πατωματα απο τα γελια!
Παντως τωρα δεν το θελει πια το νερο! Μακρια και αγαπημενοι:P:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back