Karpathaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Karpathaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κάρπαθος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
23-05-12
20:03
Kαλησπέρα σας! Συγχαρητήρια για την θαυμάσια και χρήσιμη σελίδα σας!
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει σχετικά με τον δίχρονο γάτο μου , ο οποίος ζει και κινείται έξω στην φύση , αλλά έρχεται στο σπίτι για φαγητό και για παρεούλα. ..
Τις 2 τελευταίες εβδομάδες έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και δεν έχει πολύ όρεξη να φάει ..(Ξηρά τροφή περισσότερο)
Υπάρχει περίπτωση να νοιώθει άσχημα λόγω της παρουσίας ενός σκυλιού που πρόσφατα ήρθε στο σπίτι μας ;
Ή μπορεί να φταίνε τα τσιμπούρια, που επίσης δεν ξέρω τι να κάνω για να απαλλαγεί για τα καλά ο γλυκός μου!!
Πείτε μου σας παρακαλώ τι μπορεί να φταίει και έχει αδυνατίσει τόσο πολύ!
Φοβάμαι, μήπως πάθει κάτι..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων , καλή συνέχεια!
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει σχετικά με τον δίχρονο γάτο μου , ο οποίος ζει και κινείται έξω στην φύση , αλλά έρχεται στο σπίτι για φαγητό και για παρεούλα. ..
Τις 2 τελευταίες εβδομάδες έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και δεν έχει πολύ όρεξη να φάει ..(Ξηρά τροφή περισσότερο)
Υπάρχει περίπτωση να νοιώθει άσχημα λόγω της παρουσίας ενός σκυλιού που πρόσφατα ήρθε στο σπίτι μας ;
Ή μπορεί να φταίνε τα τσιμπούρια, που επίσης δεν ξέρω τι να κάνω για να απαλλαγεί για τα καλά ο γλυκός μου!!
Πείτε μου σας παρακαλώ τι μπορεί να φταίει και έχει αδυνατίσει τόσο πολύ!
Φοβάμαι, μήπως πάθει κάτι..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων , καλή συνέχεια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα.
23-05-12
20:16
Καλησπερα, αφου ο γατουλης ζει εξω τα παντα ειναι πιθανα.
Το οτι εχει αδυνατισει ειναι κακο σημαδι.
Του βαζεις φαγακι και δεν τρωει;
Το καλυτερο ειναι αν μπορεις να τον πιασεις και να τον πας στον κτηνιατρο.
Μονο αυτος θα σου πει τι ακριβως εχει ο γατουλης.
Εμεις απο εδω δε μπορουμε να κανουμε διαγνωση.
Περαστικα.
Το οτι εχει αδυνατισει ειναι κακο σημαδι.
Του βαζεις φαγακι και δεν τρωει;
Το καλυτερο ειναι αν μπορεις να τον πιασεις και να τον πας στον κτηνιατρο.
Μονο αυτος θα σου πει τι ακριβως εχει ο γατουλης.
Εμεις απο εδω δε μπορουμε να κανουμε διαγνωση.
Περαστικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
23-05-12
20:51
Καλησπερα καλη μου φιλη.Επειγοντως πρεπει να τον πας στον κτηνιατρο,το οτι εχει αδυνατισει και δεν τρωει..ειναι ασχημο σημαδι.Δεν πιστευω οτι ειναι απο τον σκυλο,ή τελοσπαντως..θα πρεπει πρωτα να αποκλειστει το ενδεχομενο να ειναι κατι παθολογικο,και αυτο μονο ο κτηνκιατρος μπορει να στο πει,εφοσον τον εξετασει.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
23-05-12
22:33
Θα σου συνέστηνα κι εγώ να τον πας στον κτηνίατρο το συντομότερο δυνατόν!
Εύχομαι να γίνει σύντομα καλά!
Εύχομαι να γίνει σύντομα καλά!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
24-05-12
16:04
Κλείσε ραντεβού σε κτηνίατρο επειγόντως. Μόνο εκείνος μπορεί να διαγνώσει τι συμβαίνει, μόνο εκείνος μπορεί να δώσει την κατάλληλη αγωγή. Εύχομαι όλα να πάνε καλά.. 

AlexiaVgd
Νεοφερμένο μέλος
Η Αλεξία! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
19-06-12
22:14
Εχουμε κανενα νεο απο τον γατουλη;; Περιμενω με αγωνια για την κατασταση του!! 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki