Ο γάτος μου δε βλέπει

petrospap59

Νεοφερμένο μέλος

Ο petrospap59 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 68 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γειά σας. Πρώτη φορά μπαίνω στο forum και πιστεύω να μου συγχωρέσετε τα όποια λάθη. Έχω σοβαρό πρόβλημα με τον γάτο μου. Εδώ και ένα μήνα ενώ βλέπει την ημέρα, το βράδυ τα μάτια του γίνονται θολά και σκοντάφτει στα έπιπλα. Δεν βλέπει. Έχω πάει σε κτηνίατρο, μου έδωσε αλοιφές, κολύρια, υγρό για ξέπλυμα των ματιών, χάπια. Η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Το κακό είναι ότι ο κτηνίατρος, δεν μου έδωσε σαφή εξήγηση, για το τι έχουν τα μάτια του γάτου μου. Δεν έκανε ακριβή διάγνωση. Θεωρείται μάλιστα, καλός κτηνίατρος. Μένω στην Καλαμάτα και έχω απελπιστεί. Περιμένω κάποια βοήθεια. Ευχαριστώ.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο γάτος μου δεν βλέπει.

Καλησπέρα! Δεν το έχω ξανακούσει αυτό.... Υπάρχει η δυνατότητα μιας δεύτερης γνώμης; Ο γιατρός σας είπε πως θα περάσει ή θα το έχει πάντα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή μου και εγώ πρώτη φορά το συνάντησα. Θα πάρω και άλλη μια γνώμη και θα τα ξαναπούμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.:(

Εύχομαι ό,τι καλύτερο με όλη μου την καρδιά. Να είναι περαστικά και σύντομα!

Όπως είπε και η Φωτεινή, θα χρειαστεί μάλλον και μια δεύτερη διάγνωση από άλλον κτηνίατρο.
Προς το παρόν όμως μπορείς να ζητήσεις και τη γνώμη του γιατρού του σάϊτ μας https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/

Βέβαια μην περιμένεις να γίνει διάγνωση εκ του μακρόθεν χωρίς εξέταση, απλά να σε κατευθύνει στο ποιά αιτία πιθανολογεί οτι είναι.:hmm:
Επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις πάλι με τον γιατρό που ήδη τον εξέτασε (αν δεν το έχεις κάνει) να του πεις οτι η αγωγή τελικά δεν έφερε αποτελέσματα και να ξαναδοκιμάσεις να τον ρωτήσεις τι ακριβώς μπορεί να έχει.
Αν δεν σε ικανοποιήσει η απάντησή του, τότε η διάγνωση από δεύτερο κτηνίατρο επιβάλεται.
Περαστικά εύχομαι:flowers:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back