Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό οι γάτοι το κανουν οταν δεν τους δινεις σημασία ;Ειμαι κακός γατομπαμπας δηλαδή ; Πρώτη φορά το κάνει , ενα καρο σκασμο παιχνιδια εχω... και παιζουμε ολην την ωρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimmik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γάτες...
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

).Δεν είναι τρελό το γατάκι σου, απλά το ότι παίζεις μαζί του δε σημαίνει οτί δε θα το πιάσει όρεξη και σε άσχετες ώρες. Μην αγχώνεσαι

julia
Διακεκριμένο μέλος
Και ο δικός μου.. "φοτρώνει" σε άσχετες φάσεις και κυνηγάει την ουρά του, φαντάσματα, μύγες, κουνούπια, που μόνο αυτός τα βλέπει.. και σκιές!!!!

Βασικά προσοχή ζητάει και παρέα στο παιχνίδι.....
Έχεις δοκιμάσει να πάιξετε κρυφτό??? Τρελλένονται ......

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
εγω την κυνηγαω και τρεχει σαν τρελλη.εχω την απορια αν το κανει επειδη φοβαται η αν παιζει.
Οταν πάει και κρύβετε κοιτάει να δει που είσαι????

Αν ναι.. πηγαινε κρύψου και εσυ.. καπου κοντα και βγάζε το κεφάλι σου να σε βλέπει , και μετα ξανακρύψου...
Αν θέλει να παιξει κρυφτό θα έρθει και θα σε βρει, θα κάτσει μπροστά σου, θα σε κοιτάει... σαν να λέει "Σε βρήκα!!!!"

Και οταν γίνει αυτό θα πάς και θα ξανακρυφτείς... (Σε εύκολα σημεια παντα..)

Μετά ισως σε παραμονεύει αυτο και θα πετάγετε ξαφνικά μπροστά σου!!!

Πολύ πλακα!!!! Εμείς πάιζουμε συνέχεια!!!

Fotini
Διάσημο μέλος
Έχει απίστευτη πλάκα το κρυφτό. Βέβαια, πρέπει σχεδόν πάντα να αφήνεις το γατόνι να κερδίζει αλλιώς δεν του κάνει γούστο
Κι εμείς το παίζουμε συχνά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Πότε μέχρι τώρα δεν το έκανε.
Θα του πάρω-φτιαξω καινούργια παιχνιδια.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Cat's Miaow
Νεοφερμένο μέλος
Απλώς αυτό με την ουρά είναι καινούργιο παιχνίδι, που να πω την αλήθεια μου σπάει τα νεύρα...
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι ενταξει...κυρίως το βραδι, οταν ειναι εξω κυνηγάει επί το πλείστον την ουρά του... αλλά μετά κουράζεται και τρεχει απο εδω και απο εκεί. Τον κυνηγάω και εγώ και τρέχει από πίσω μου να μου κάνει "επίθεση".
Απλώς αυτό με την ουρά είναι καινούργιο παιχνίδι, που να πω την αλήθεια μου σπάει τα νεύρα...
Μήπως βαριέται απίστευτα στην ταράτσα?? Αλήθεια, γιατί τον βάζεις εκεί???
Από την άλλη, δεν είναι καλύτερα να κηνυγάει την ουρά του από το να κηνυγάει τα πόδια σου και να τα γραπώνει/δαγκώνει????

Desdemona
Διάσημο μέλος
Όταν τα κάνει και τα δύο τι κάνω; Αυτοκτονώ;δεν είναι καλύτερα να κηνυγάει την ουρά του από το να κηνυγάει τα πόδια σου και να τα γραπώνει/δαγκώνει????![]()

μαγισσα
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι σίγουρο ότι την κυνηγάει για παιχνίδι; Μήπως, αν επιμένει τόσο πολύ, υπάρχει κάτι στην ουρά του που τον ενοχλεί ή τον τρώει;Πάλι τα ίδια ο γάτος μου ! Του πετάω ποντικάκια,μπαλάκια τον κυνηγάω για να παίξουμε, αυτός εκεί επεμένει να κυνηγάει την ουρά του !
Μα είναι τώρα αυτό παιχνίδι για καθωσπρέπει γάτο ; Δεν μπορεί να βρει κάτι πιο ...εκλεπτυσμένο ;

Πάντως, η γνώμη μου είναι ότι, ακόμα και τη μεγαλύτερη χαζομάρα οι γάτες μπορούν να την κάνουν... εκλεπτυσμένα! Σαν χορογραφία.

Desdemona
Διάσημο μέλος
Όντως! Αυτές κάνουν άαασκοπες κινήσεις κι εμείς τις κοιτάμε και σκεφτόμαστε:Πάντως, η γνώμη μου είναι ότι, ακόμα και τη μεγαλύτερη χαζομάρα οι γάτες μπορούν να την κάνουν... εκλεπτυσμένα! Σαν χορογραφία.![]()
τι ευλυγισία, τι χάρη, τι ομορφιά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Μπούλης, ο γάτος της μαμάς μου πάντα κηνυγούσε την ουρά του και τη δάγκωνε. Μια φορά έβαλα το δάχτυλο μου την ώρα που τη γράπωσε και διαπίστωσα πόσο δυνατά τη δάγκωνε..τι να πώ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool