Ο γάτος μου τρελάθηκε!

Cat's Miaow

Νεοφερμένο μέλος

Ο Cat's Miaow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 71 μηνύματα.
Κυνηγάει την ουρά του γυρω γυρω , πρωτη φορά το κάνει αυτό , είναι φυσιολογικό ρε παιδια ; Τι να κάνω ; Τον άφησα έξω σημερα το βραδι οπως κανω παντα και κανει γυρω γυρω... !!!

Αυτό οι γάτοι το κανουν οταν δεν τους δινεις σημασία ;Ειμαι κακός γατομπαμπας δηλαδή ; Πρώτη φορά το κάνει , ενα καρο σκασμο παιχνιδια εχω... και παιζουμε ολην την ωρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον αφησα εξω στην ταρατσα εννοω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατά τη γνώμη μου το κάνει αυτό για να σπάσει την πλήξη του. Μπορεί αυτή τη στιγμή να νιώθει βαρεμάρα. Σίγουρα εσύ δεν είσαι κακός "γατομπαμπάς", απλά ο γάτος σου επινοεί τρόπους για παιχνίδι. Δε μπορείς να ασχολείσαι και 24 ώρες το 24ωρο μαζί του. Κι εμένα τη Νίνα μου τέτοια ώρα κάθε βράδυ την πιάνει κάτι και "σεληνιάζεται"! Τρέχει πάνω κάτω σα να την κυνηγάνε ή σα να κυνηγάει αυτή κάποιον. Μάλιστα κυνηγάει και την ουρά της! Γάτες παιδί μου...:DΓάτες...:D

A το έχει η ώρα φαίνεται! Και η δικιά μου τέτοια ώρα σεληνιάζεται και κηνυγάει αόρατους εχθρούς! Το μάτι της γίνεται μπαλάκι του πινγκ-πονγκ και τρέχει μανιασμένη πίσω από έπιπλα, πάνω, κάτω, δεξιά αριστερά βγάζοντας ήχους περιστεριού (γρρρρρρρτ!:lol::lol:).
Δεν είναι τρελό το γατάκι σου, απλά το ότι παίζεις μαζί του δε σημαίνει οτί δε θα το πιάσει όρεξη και σε άσχετες ώρες. Μην αγχώνεσαι:)

Ναι, και εγω πιστέυω δεν είναι τίποτα....
Και ο δικός μου.. "φοτρώνει" σε άσχετες φάσεις και κυνηγάει την ουρά του, φαντάσματα, μύγες, κουνούπια, που μόνο αυτός τα βλέπει.. και σκιές!!!! :lol::lol:

Βασικά προσοχή ζητάει και παρέα στο παιχνίδι.....
Έχεις δοκιμάσει να πάιξετε κρυφτό??? Τρελλένονται ...... :up:

το κυνήγι της ουράς πρέπει να είναι ένα από τα κλασικά και αγαπημένα τους παιχνίδια, δεν πρέπει να υπάρχει γάτος που να μην παίζει με την ουρά του, ιδικά μάλιστα αν δεν έχει για παρέα και κάποιον άλλο γατούλι για να παίζει:hmm:

Τα δικά μου δεν τα έχω δει ποτέ να κυνηγούν τις ουρές τους...:hmm:
Όμως ο Πορδολέων παίζει συνέχεια με την ουρά της Αρήθας (η οποία φροντίζει να του την κουνάει προκλητικά -βλ. φωτό) :happy:

εγω την κυνηγαω και τρεχει σαν τρελλη.εχω την απορια αν το κανει επειδη φοβαται η αν παιζει.

τα δικα μου αυτο με την ουρα το κανουν και τα δυο...το βραδυ συνηθως..την ωρα του δαιμονισμου:D

εγω την κυνηγαω και τρεχει σαν τρελλη.εχω την απορια αν το κανει επειδη φοβαται η αν παιζει.

Οταν πάει και κρύβετε κοιτάει να δει που είσαι????:P
Αν ναι.. πηγαινε κρύψου και εσυ.. καπου κοντα και βγάζε το κεφάλι σου να σε βλέπει , και μετα ξανακρύψου...
Αν θέλει να παιξει κρυφτό θα έρθει και θα σε βρει, θα κάτσει μπροστά σου, θα σε κοιτάει... σαν να λέει "Σε βρήκα!!!!" :up::up::up:

Και οταν γίνει αυτό θα πάς και θα ξανακρυφτείς... (Σε εύκολα σημεια παντα..) ;)

Μετά ισως σε παραμονεύει αυτο και θα πετάγετε ξαφνικά μπροστά σου!!! :lol::lol:

Πολύ πλακα!!!! Εμείς πάιζουμε συνέχεια!!! :up::up:

Ναι, όντως:up: Έχει απίστευτη πλάκα το κρυφτό. Βέβαια, πρέπει σχεδόν πάντα να αφήνεις το γατόνι να κερδίζει αλλιώς δεν του κάνει γούστο:lol: Κι εμείς το παίζουμε συχνά.

Πάλι τα ίδια ο γάτος μου ! Του πετάω ποντικάκια,μπαλάκια τον κυνηγάω για να παίξουμε, αυτός εκεί επεμένει να κυνηγάει την ουρά του ! Αυτά πάντα το βράδι που τον αφήνω στην ταράτσα. Μάλιστα τσαντίστηκε κιολάς που δεν τον άφηνα να την κυνηγήσει. Μα είναι τώρα αυτό παιχνίδι για καθωσπρέπει γάτο ; Δεν μπορεί να βρει κάτι πιο ...εκλεπτυσμένο ;

Πότε μέχρι τώρα δεν το έκανε.

Θα του πάρω-φτιαξω καινούργια παιχνιδια.

Περίεργη η συμπεριφορά του... Δηλαδή δεν δείχνει να ενθουσιάζεται με τίποτα άλλο εκτός από το κυνηγητό της ουρας;:hmm::confused:

Οχι ενταξει...κυρίως το βραδι, οταν ειναι εξω κυνηγάει επί το πλείστον την ουρά του... αλλά μετά κουράζεται και τρεχει απο εδω και απο εκεί. Τον κυνηγάω και εγώ και τρέχει από πίσω μου να μου κάνει "επίθεση".

Απλώς αυτό με την ουρά είναι καινούργιο παιχνίδι, που να πω την αλήθεια μου σπάει τα νεύρα...

Οχι ενταξει...κυρίως το βραδι, οταν ειναι εξω κυνηγάει επί το πλείστον την ουρά του... αλλά μετά κουράζεται και τρεχει απο εδω και απο εκεί. Τον κυνηγάω και εγώ και τρέχει από πίσω μου να μου κάνει "επίθεση".

Απλώς αυτό με την ουρά είναι καινούργιο παιχνίδι, που να πω την αλήθεια μου σπάει τα νεύρα...

Μήπως βαριέται απίστευτα στην ταράτσα?? Αλήθεια, γιατί τον βάζεις εκεί???
Από την άλλη, δεν είναι καλύτερα να κηνυγάει την ουρά του από το να κηνυγάει τα πόδια σου και να τα γραπώνει/δαγκώνει????:happy:

δεν είναι καλύτερα να κηνυγάει την ουρά του από το να κηνυγάει τα πόδια σου και να τα γραπώνει/δαγκώνει????:happy:
Όταν τα κάνει και τα δύο τι κάνω; Αυτοκτονώ;:lol:

Εμένα κυνηγάει την ουρά της και εκείνη την στιγμή πηγαινω από πίσω και την πείραζω λίγο στο κολαράκι εκείνη ξαφνιάζεται και αφήνει την ουρά της και κυνηγάεί εμένα το καλύτερο της είναι όταν κρεμάω πάνω κάποιο κορδόνι και όπως περπατάω το κυνηγάει για να το πιάσει......ίσως το θεωρεί την δική μου ουρά και της αρέσει όταν το πιάσει παίζει λίγο μαζί του και μετά με κοιτάει το αφήνει και περιμένει να το ξανακουνήσω για να το πιάσει.....και όπως είπαν τα άλλα κορίτσια το κρυφτό είναι τα καλυτερο τους τρελένονται όλα τα γατόνια!!!!

Πάλι τα ίδια ο γάτος μου ! Του πετάω ποντικάκια,μπαλάκια τον κυνηγάω για να παίξουμε, αυτός εκεί επεμένει να κυνηγάει την ουρά του !
Είναι σίγουρο ότι την κυνηγάει για παιχνίδι; Μήπως, αν επιμένει τόσο πολύ, υπάρχει κάτι στην ουρά του που τον ενοχλεί ή τον τρώει; :hmm:

Μα είναι τώρα αυτό παιχνίδι για καθωσπρέπει γάτο ; Δεν μπορεί να βρει κάτι πιο ...εκλεπτυσμένο ;
:lol: :lol: :lol:
Πάντως, η γνώμη μου είναι ότι, ακόμα και τη μεγαλύτερη χαζομάρα οι γάτες μπορούν να την κάνουν... εκλεπτυσμένα! Σαν χορογραφία. :inlove:

Πάντως, η γνώμη μου είναι ότι, ακόμα και τη μεγαλύτερη χαζομάρα οι γάτες μπορούν να την κάνουν... εκλεπτυσμένα! Σαν χορογραφία. :inlove:
Όντως! Αυτές κάνουν άαασκοπες κινήσεις κι εμείς τις κοιτάμε και σκεφτόμαστε: :hmm:τι ευλυγισία, τι χάρη, τι ομορφιά!

Η Leeloo το έκανε εχθές το βράδυ αυτό (κάποιος μίλησε για την ώρα που σατανιάζονται) και μάλιστα το έκανε εν ώρα άλματος, κάτι σε πιρουέτα, κάτι σε τσάμικο ήταν.

Ο Μπούλης, ο γάτος της μαμάς μου πάντα κηνυγούσε την ουρά του και τη δάγκωνε. Μια φορά έβαλα το δάχτυλο μου την ώρα που τη γράπωσε και διαπίστωσα πόσο δυνατά τη δάγκωνε..τι να πώ.. :blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back