stella - riko
Νεοφερμένο μέλος
Η stella - riko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
02-08-11
13:25
καλησπερα σας,
εχω τον γλυκο γατουλη τον ερρικο ο οποιος τωρα πλεον ειναι 11 μηνων και ειναι 4,5 κιλα στειρωμενος και πληρως εναρμονησμενος με τον χωρο του σπιτιου. δεν γκρινιαζει καθολου, τρωει το φαγακι του και παιζει ολη μερα που λειπω για δουλεια. το μονο θεμα που εχει εινα οτι καθε πρωι στις 5 με ξυπναει για να παω μαζι του στο σαλονι να κοιμηθω στον καναπε.εαν δεν σηκωθω αρχιζει να γρατσουναει να ναιουριζει και να δαγκωνει ποδια. εχω προσπαθησει να τον αγνοησω, να του φωναξω αλλα τιποτα!!! αυτο γινεται εδω και 8 μηνες.
επισης οταν ξυπνησω και παω στον καναπε ( αφου πρωτα του βαλω κροκετες - ασχετα αν εχει ηδη στο μπολ του-)δεν με ενοχλει. αντιθετως καθεται στο στηθος μου ή στα ποδια μου και κοιμαται. τον ανδρα μου δεν τον ενοχλει καθολου παρα μονο εμενα.
εχω απελπιστει, πιστευα οτι με τον καιρο θα μαθει αλλα τιποτα!
το θεμα μας τωρα ειναι οτι θελουμε να λειψουμε 4-5 μερουλες για διακοπες. ο ερρικος ομως?
ολη μερα μπορει να ειναι μονος αλλα το βραδυ θελει αγαπουλες, χαδακια και βολτες στο μπαλκονι. ειμαι πολυ προβληματισμενη. προσπαθησα να τον παω σε μια φιλη που εχει ηδη ενα γατονι αλλα δεν εκανε με τιποτα. εκλαιγε και ετρεμε ο καημενος.
δεν ξερω τι να κανω και φοβαμαι μην νιαουριζει και ενοχλει κα τους γειτονες. εχω βρει ανθρωπο να πηγαινει 2 φορες την μερα αλλα....
θελω την βοηθεια σας!
επισης να σημειωσω οτι ο ρικο πινει νερο μονο απο τον νυπτηρα. ακομα ενα προβλημα δηλαδη|!
τον εχω πολυ χαϊδεμενο αλλα τι να κανω.
εχετε καποια λυση να προτεινετε?
ευχαριστω πολυ
εχω τον γλυκο γατουλη τον ερρικο ο οποιος τωρα πλεον ειναι 11 μηνων και ειναι 4,5 κιλα στειρωμενος και πληρως εναρμονησμενος με τον χωρο του σπιτιου. δεν γκρινιαζει καθολου, τρωει το φαγακι του και παιζει ολη μερα που λειπω για δουλεια. το μονο θεμα που εχει εινα οτι καθε πρωι στις 5 με ξυπναει για να παω μαζι του στο σαλονι να κοιμηθω στον καναπε.εαν δεν σηκωθω αρχιζει να γρατσουναει να ναιουριζει και να δαγκωνει ποδια. εχω προσπαθησει να τον αγνοησω, να του φωναξω αλλα τιποτα!!! αυτο γινεται εδω και 8 μηνες.
επισης οταν ξυπνησω και παω στον καναπε ( αφου πρωτα του βαλω κροκετες - ασχετα αν εχει ηδη στο μπολ του-)δεν με ενοχλει. αντιθετως καθεται στο στηθος μου ή στα ποδια μου και κοιμαται. τον ανδρα μου δεν τον ενοχλει καθολου παρα μονο εμενα.
εχω απελπιστει, πιστευα οτι με τον καιρο θα μαθει αλλα τιποτα!
το θεμα μας τωρα ειναι οτι θελουμε να λειψουμε 4-5 μερουλες για διακοπες. ο ερρικος ομως?
ολη μερα μπορει να ειναι μονος αλλα το βραδυ θελει αγαπουλες, χαδακια και βολτες στο μπαλκονι. ειμαι πολυ προβληματισμενη. προσπαθησα να τον παω σε μια φιλη που εχει ηδη ενα γατονι αλλα δεν εκανε με τιποτα. εκλαιγε και ετρεμε ο καημενος.
δεν ξερω τι να κανω και φοβαμαι μην νιαουριζει και ενοχλει κα τους γειτονες. εχω βρει ανθρωπο να πηγαινει 2 φορες την μερα αλλα....
θελω την βοηθεια σας!
επισης να σημειωσω οτι ο ρικο πινει νερο μονο απο τον νυπτηρα. ακομα ενα προβλημα δηλαδη|!
τον εχω πολυ χαϊδεμενο αλλα τι να κανω.
εχετε καποια λυση να προτεινετε?
ευχαριστω πολυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
02-08-11
20:53
Καλησπερα.Ειναι προτιμοτερο να τον αφησεις σπιτι μονο του,παρα να του αλλαξεις περιβαλλον..εφοσον δεν το δεχεται.Θα βαλεις μπολικη ξηρη τροφη(εγω αφηνω μια ολοκληρη σακουλα) και νερο σε ποτιστρα.Εφοσον λες οτι πινει νερο στον νιπτηρα.,.θα γεμισεις ΚΑΙ τον νιπτηρα με νερο μπολικο(να πατωνεις ομως..μην πνιγει κιολας) και θα εχεις πολυ καλα κλεισμενο το πωμα.Βαλε και ενα σκαμπουδακι ή καρεκλα διπλα στον νεροχυτη..για να εισαι σιγουρη οτι θα το αντιληφθει(αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν θα εχει προβλημα)
Μπορει να του κακοφανει στην αρχη που θα ειναι μονος του το βραδυ..αλλα θα συνηθισει.Ειναι απειρως προτιμοτερο..απο το να παει σε ξενο περιβαλλον..και να ειναι κρυμμενος κατω απο το κρεβατι .
Εχω και εγω βασικα το ιδιο προβλημα..διοτι δεν δεχονται σε καμια περιπτωση αλλο σπιτι,δεν εχω κανεναν να μου τα φυλαξει..οποτε αναγκαστικα τα αφηνω μονα τους.Εχω λειψει 7 μερες(το ανωτερο ομως..δεν το συνιστω για παραπανω)
Δεν νομιζω οτι θα νιαουριζει οταν ειναι μονος του.Συνηθως αυτα τα κανουν οταν ειμαστε εμεις μπροστα..για να μας "ριξουν".Δεν εχει νοημα να το κανει οταν δεν ειναι κανενας.
Μπορει να του κακοφανει στην αρχη που θα ειναι μονος του το βραδυ..αλλα θα συνηθισει.Ειναι απειρως προτιμοτερο..απο το να παει σε ξενο περιβαλλον..και να ειναι κρυμμενος κατω απο το κρεβατι .
Εχω και εγω βασικα το ιδιο προβλημα..διοτι δεν δεχονται σε καμια περιπτωση αλλο σπιτι,δεν εχω κανεναν να μου τα φυλαξει..οποτε αναγκαστικα τα αφηνω μονα τους.Εχω λειψει 7 μερες(το ανωτερο ομως..δεν το συνιστω για παραπανω)
Δεν νομιζω οτι θα νιαουριζει οταν ειναι μονος του.Συνηθως αυτα τα κανουν οταν ειμαστε εμεις μπροστα..για να μας "ριξουν".Δεν εχει νοημα να το κανει οταν δεν ειναι κανενας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorelei
Νεοφερμένο μέλος
Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
02-08-11
21:41
Φαίνεται πως οι γατούληδες έχουν κάτι σαν άγχος αποχωρισμού! 

stella - riko
Νεοφερμένο μέλος
03-08-11
12:10
Καλή η ιδέα με το γέμισμα του νιπτήρα. Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω... Ακόμα προβληματιζόμαστε αν τελικά θα φύγουμε. Έχει αρχίσει και τις μαλαγανιές ο άτιμος και δε μπορώ.... Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
03-08-11
12:21
stella-rico θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις με κεφαλαια ,διοτι απαγορευεται απο τους κανονισμους του site.Δες τα πμ σου σε παρακαλω.

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
03-08-11
15:26
ο γατούλης σου είναι αυτός στο άβαταρ;
είναι πολύ όμορφος!
είναι πολύ όμορφος!

stella - riko
Νεοφερμένο μέλος
04-08-11
20:23
ναι αυτός είναι ευχαριστώ πολυ. συγνωμη για τα κεφαλαια απο βιασυνη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum