Ο γατούλης μου επέστρεψε στο σπίτι σε άσχημη κατάσταση

• Thread starter Thread starter gpist
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

gpist

Νεοφερμένο μέλος

Ο gpist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Έχω μαζέψει ένα γατούλη εδώ και 8 μήνες. Έχει γίνει μέλος της οικογένειας μου και όλοι μας τον αγαπάμε πολύ. Είναι περίπου 12 με 14 μηνών. Πριν 4 μέρες δεν επέστρεψε στο σπίτι τη νύχτα και τον βρήκαμε την επομένη μέρα σε άσχημη κατάσταση: Κόκκινα μάτια, αδύναμος, και χωρίς όρεξη να φάει, παρά μόνο να πιει νερό. Κοιμάται πάρα πολύ και είναι άκεφος, τρώει λίγες μπουκιές μόνο. Βλέπω μια μικρή βελτίωση, αλλά ανησυχώ; Κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον γατούλη θα πρέπει να τον πάρεις σε κτηνίατρο το γρηγορότερο. Εμείς δεν είμαστε παρά χρήστες σε ένα φόρουμ. Δεν μπορούμε να κάνουμε διάγνωση!! Και αν κάποιος κάνει, μόνο υποθετικά θα μιλήσει και μπορεί να κάνει και ζημιά! Πρέπει να τον εξετάσει τον γατούλη κτηνίατρος, να δει ποιο είναι το πρόβλημα γιατί εκείνος μπορεί να τον βοηθήσει, όπως όταν αρρωσταίνουμε εμείς οι άνθρωποι μόνο γιατρός μπορεί να μας βοηθησει!

Αν δεν μπορείς να μιλήσεις με τον κτηνίατρό σας τηλεφωνικά κοίτα εδώ, ψάξε για 24ωρη κλινική και μην το καθυστερείς άλλο!!
Λίστα κτηνιάτρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ο γατούλης μου έχει κάποιο πρόβλημα

Θα σε συμβούλευα κι εγώ να τον δει κτηνίατρος άμεσα τον γάτο.
Μόνο εκείνος μπορεί να σε βοηθήσει και φυσικά να σου πει τι συμβαίνει.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

εικαζω πως θα τσακωθηκε με αλλους γατοθς για να ζευγαρωσει,αλλα αλλος γατος αποδειχθη δυνατοτερος.Σε συμβουλευω να το πας αμεσα στο κτηνιατρο.

Αφού θα τον πας στον κτηνίατρο δεν τον στειρωνεις παράλληλα και να τον εχεις μονο μεσα στο σπιτι?
Καλο θα του κανεις.Μη σου πω οτι θα του σωσεις την ζωη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back