Ο γατούλης μου χάνει τις τρίχες του..

trinity

Νεοφερμένο μέλος

Η trinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ο γατουλης μου χανει τις τριχες του..Που μπορει να οφειλεται αυτο;Ειχε κανει εγχειρηση πριν περιπου 20 μερες κ φορουσε κολαρο μεχρι πριν λιγες μερες,μηπως φταιει αυτο;ο κτηνιατρος του εκανε καλλιεργεια για μυκητες κ περιμενουμε αποτελεσματα!Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι σοβαρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όταν λες χάνει τις τρίχες του εννοείς πολύ;;;Μαδάει δλδ περισσότερο απ΄ότι συνήθως και σε ποια σημεία γύρω από το λαιμό που ήταν το κολάρο;;;; Και οι δικοί μου μαδάνε πολύ τώρα τελευταία πρέπει πάλι να είναι η εποχή τους.Μιλάμε για τούφες... Βαρέθηκα να σκουπίζω.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξαρτάται απο τον τύπο του πεσίματος....:hmm:

Πέφτουν γενικά? Πέφτουν και κάνουν κενά?? Το πρώτο μπορεί να είναι της εποχής ή έλλειψη βιταμινών, κακής διατροφής, στρές... και το δεύτερο μύκητες.

ΟΛΑ είναι αντιμετωπίσιμα, με την σωστή θεραπεία, δεν είναι σοβαρά... και φτιάχνουν.:)

Περίμενε τα αποτελέσματα απο την καλλιέργεια, και κάνε την ενδεχόμενη θεραπεία. Λογικά, αν τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής δεν κινδυνεύεις απο τίποτα εσύ.:);)

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!επειδη ο γατουλης εχει κ ωτιτιδα ξυνεται πανω απο τα ματια του κ εχει δημιουργησει δυο κενα λογω της φαγουρας των αυτιων.Αλλα εμενα με προβληματιζει οτι οι τριχες του βγαινουν πολυ ευκολα,δηλαδη αν τις τραβηξω με το χερι μου θα βγουν!για να δουμε τι θα βγαλει η καλλιεργεια για μυκητες..:/:

Περαστικά στο γατούλη σου... Τα ίδια περνάω και εγώ. Σα μαδημένο κοτόπουλο έχει γίνει η δικιά μου. Γράψε στο topic "Γιατρέ Αρρώστησε;" να σου πει και ο γιατρός του my cat την αποψή του. Είναι πολύ καλός και αυτό το topic είναι για να δίνει απαντήσεις στα προβλήματά μας. Εκεί έχω γράψει και γω τι έχει πάθει η μικρή μου... ίδια φάση ακριβώς με σένα. Τσουλούφια με τρίχες σε όλο σπίτι κάθε μέρα...

Περαστικα κ στη δικη σου γατουλα!!τελικα τι σου ειπε ο γιατρος,τι ειχε;

Ίσως πρέπει να της δώσεις κάποια βιταμίνη και ιδική ξηρά τροφή.Αν δε γίνει τίποτα το θέμα σοβαρεύει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back