Ο γατούλης μου χτυπήθηκε στο κεφάλι

zizelos

Νεοφερμένο μέλος

Η zizelos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα...
Ο γατούλης μου είναι 8 μηνών και ειναι μια γλύκα.. Είναι αρσενικός και όπως καταλαβαίνετε γυρνάει από δω κι από κει...
Εχθές δε γυρισε στο σπίτι και σήμερα τον βρήκαμε κοντά στο σπίτι ανήμπορο να σηκωθεί...Στην αρχή δεν κουνιόταν καθόλου ενώ στη συνέχεια αρχισε να νιαουρίζει λίγο... ΤΟν πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος του έδωσε αντιβίωση μήπως ήταν κάποια μόλυνση και στη συνέχεια επειδή οι κόρες των ματιών του δεν αντιδρούσαν στο φως του έδωσε κορτιζόνη και βελτιώθηκε...
Τον ψηλάφησε και δε βρηκε κάποια εσωτερική αιμορραγία.. Επίσης απέκλεισε και την περίπτωση να έχει φαει φόλα..Οπότε μάλλον είναι χτύπημα στο κεφάλι-πιθανώς από κάποιο αυτοκίνητο...
Του χορήγησε ορό και τον πήραμε σπίτι...Ο Ζιζελος μου όμως κοιμάται συνέχεια και ενω κάνει κάποιες προσπάθειες να σηκωθεί δε τα καταφέρνει...προσπαθούμε να τον ταϊσουμε και να του δώσουμε νερο με ζάχαρη αλλα δε τρώει...
Ο κτηνίατρος ήρθε πριν λίγο στο σπίτι για να του ξαναβάλει ορό όμως είπε πως δεν υπάρχει καμία βελτίωση και δε ξέρει αν θα τα καταφέρει ο γατούλης.......θα ξανάρθει πάλι το πρωι...

Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει κάποια σχετική εμπειρία που κατέληξε άσχημα (δυστυχώς..) και μετά ο γιατρός κατάλαβε το πρόβλημα μήπως μπορούμε να προλάβουμε κάτι...

Ευχαριστώ....

ΥΓ. δε νομίζω ότι είναι νέο θέμα αλλά δεν ήξερα πως αλλιώς να πάρω μια γρήγορη απάντηση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν εχω εμπειρια απο κατι παρομοιο αλλα αν χτυπηθηκε στο κεφαλι τοσο δυνατα ωστε να του
προκαλεσει τετοια ζημια δε θα ηταν ορατο το χτυπημα; Να υπαρχει δλδ καποιο πρηξιμο ή εκδορες;
Φαινεται πως ο κτηνιατρος ενδιαφερεται, για να ερθει στο σπιτι σημερα και αυριο, αρα περιμενε μηπως αυριο παει καλυτερα (το ευχομαι ολοψυχα).
Εναλλακτικα μπορεις να παρεις και μια δευτερη γνωμη απο καποιον αλλο κτηνιατρο.
Μακαρι να πανε ολα καλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κι εγώ έτσι πιστεύω για το χτύπημα...δεν έχει καποιο εμφανές σημάδι όμως..ούτε πρήξιμο...
Ευχαριστώ πολύ πάντως :)

κανε υπομονη.. εγω θα συμβουλευα να τον πας και σε αλλον κτηνιατρο και σε νοσοκομειο για τις καταλληλες εξετασεις (ακτινογραφια κλπ)
ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα..
οτι νεα εχεις γραψε μας για να δουμε πως τα παει ο γατουλης σου..

Γνώμη μου είναι να μην το κρατάς σπίτι.Πήγαινέ τον σε κτηνιατρική κλινική ή σε κάποιο κτηνίατρο που μπορεί να νοσηλέψει.Κάνατε εξετάσεις για να βρείτε τι ακριβώς έχει?Αν είναι χτύπημα στο κεφάλι είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα για να τον κρατάς σπίτι??

Πρέπει να γίνουν άμεσα ακτινογραφίες νομίζω για να διαπιστωθεί αν πράγματι έχει χτυπήσει στο κεφάλι.. Πιστεύω πάντως ότι ένα τόσο δυνατό χτύπημα θα φαινόταν και εξωτερικά.. Νομίζω ότι πρέπει να συμβουλευτείς και άλλους γιατρούς

Καλησπέρα...εμένα ο Θέμος μου είχε χτυπήσει στο κεφάλι από αυτοκίνητο αλλά το τραύμα ήταν πολύ εμφανές(είχε σπάσει και την κάτω γνάθο του).Νοσηλεύτηκε σε κτηνιατρείο αμέσως και χειρουργήθηκε αλλά δεν μπορούσε να φάει και δεν άντεξε...Σε συμβουλεύω όπως και οι υπόλοιποι να πάρεις και άλλη γνώμη γιατί ο γατούλης μπορεί να χρειάζεται αμέσως νοσηλεία...εύχομαι όλα να πάνε καλά...:worry:

Είναι από μικρή πόλη και ο κτηνίατρος που παίρναμε τηλέφωνο στην αρχη που έχει μία κλινική σε γειτονική πόλη δεν απαντούσε...ίσως επειδη ήταν κυριακή...δε ξερω...

Δεν πολυέχει σημασια όμως πλεον.... Η καρδούλα μου..δεν άντεξε και έφυγε...

Ο γιατρός που ξαναήρθε και αργότερα εχθές το βραδυ μας είπε πως μάλλον είχε χτυπησει από την προηγούμενη μέρα...που δεν είχε γυρίσει σπίτι...και ότι ήταν αργα...

Σας ευχαριστώ πάντως όλους για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας...Ελπίζω τα γατάκια σας και όποιο άλλο ζωάκι έχετε να το χαρείτε για όσο το δυνατό περισσότερο γίνεται...

Αχ ποσο πολυ λυπαμαι..ποσο κριμα.:(

Αχ βρε Ζιζέλο μου, λυπάμαι πολύ... :(
Τουλάχιστον το γατάκι έφυγε στη φροντίδα σου, σε είδε, σε είχε δίπλα του.... :( :(
Καλό του ταξίδι.

Λυπάμαι φιλαράκι μου...

Εκανες οτι περναγε απο το χερι σου...
Κριμα :( :( :(

Λυπάμαι πολύ για αυτή την κατάληξη...

Λυπάμαι πολύ.Να τον θυμάσαι

εγώ είχα μια ίδια εμπειρία όταν έπεσε ο γατούλης μου από το μπαλκόνι :/ είχε τις ίδιες συμπτώσεις με τον δικό σου και τελικά απεβίωσε :/ ο δικός m χρειάστηκε εγχείριση.....!δεν ξέρω:( πρέπει όπως δήποτε να τον πάτε σε άλλον κτηνίατρο και μάλιστα σύντομα!!!!σήμερα κιόλας!!!!!!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
soz δεν είδα ότι πέθανε λυπάμαι μου θυμίζει τόσο τον γατούλη μου είναι αυτός στην φωτό μου:'(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back