Ο επιμένων νικά!

Κατερίνα

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
Η "πεθερά" μου έχει μια υπέροχη ημίαιμη περσικη γάτα, η οποία είναι πλέον 14 χρονών. Είναι από τις πιο όμορφες γάτες που έχω δει, όμως είναι απίστευτα κακιασμένη. Εκτός από τα μέλη της οικογένειας (κι αυτό όταν αυτή θέλει) δεν δεχεται να την ακουμπήσει κανείς. Την πρώτη φορά που την είχα δει είχα πάθει έρωτα. Η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάω να τη χαιδέψω, δεν προλαβαν να με προειδοποιήσουν και απέκτησα την πρώτη μου γρατζουνιά από τη Ρωξάνη. Από τη στιγμή εκείνη το έβαλα πείσμα. Τους είπα "κάποια μερα η Ρωξάνη θα με βλέπει και θα τρέχει στην αγκαλιά μου". Εννοείται ότι βάλαν τα γελια και μου είπαν να μην ασχολούμαι αν με ενδιαφέρει η σωματική μου ακεραιότητα. Απο εκεινη τη μέρα καθε φορά που πήγαινα σπίτι τους ασχολιόμουν 10 λεπτά με τη γάτα. Στην αρχή της μίλαγα από μακριά, μετά από λίγο καιρό άρχισα να την πλησιάζω, όλο και πιο πολύ. Έφαγα και γρατζουνιές στην αρχή αλλά δεν το έβαλα κάτω. Ήθελα ντε και καλά κάποια στιγμή να μπορώ να τη χαιδέυω. Σιγά σιγά με άφηνε να την ακουμπάω, αλλά για πολύ λίγο, λίγα δευτερόλεπτα και μετά με έδιωχνε με το ποδαράκι της. Την τελευταία φορά με άφησε να τη χαιδέυω για κανα λεπτό προτού με διώξει.
Σήμερα όμως έγινε το καλύτερο...Ασχολήθηκα μαζί της στην αρχή κανα 10λεπτο όπως πάντα και μετά δεν ξανασχολήθηκα. Σε καποια φάση, καθόταν βέβαια δίπλα μου η πεθερά, ήρθε στα ποδια μου και νιαούριζε. Μετά ανέβηκε στον καναπέ και έκατσε ανάμεσά μας! Και την επομενη 1 ώρα την πέρασα χαιδεύοντάς την. Όχι μόνο της άρεσε, ζήμωνε τον καναπέ!!!:up: Ήταν τόση η χαρά μου και η ικανοποίησή μου που δεν ασχολιόμουν με τίποτα παρά μόνο με τη γάτα. Οι υπόλοιποι δεν το πίστευαν!!! Νομίζω ότι κέρδισα πια την εμπιστοσύνη της και από δω και πέρα θα κάνω τρελές αγκαλιές με τη Ρωξανούλα!!!:up: :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και βεβαια ο επιμενω νικα!ποια γατουλα εστω και κακιασμενη οπως λες θα μπορουσε να αντισταθει στα χαδια?αργα η γρηγορα θα υπεκυπτε!:lol: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η αγαπη ολα τα νικα!:up:

:up: :up: :up: :up: :up:

οι γατες σε αντιθεση με τους σκυλους πρεπει να σε επιλεξουν..οπως καταλαβαινεις, δεν ειναι τυχαιο! με την επιμονη σου κ με σωστες κινησεις κερδισες την εμπιστοσυνη της!!
Ευχομαι ολες τις δυσκολιες που θα συναντας να τις ξεπερνας, οπως με την Ρωξανη..κ να ειναι παντα ετσι απλα ;)

μπραβο Κατερινα:up: !!!το κλειδι πιστευω με τις γατες ειναι η υπομονη και να προσπαθησεις να κερδισεις την εμπιστοσυνη τους,να μην τους επιβαλλεις την παρουσια σου,γιατι τοτε αντιδρουν χειροτερα.

:up::up::up:
Κατά τη γνώμη μου οι γάτες εμπιστεύνται άτομα των οποίων οι κινήσεις και η συμπεριφορά συμβαδίζουν με το δικό τους τρόπο !!! Και φυσικά τις κερδίζεις και με χάδια ...:P:P:P:P

Μπραβο σου! :up: :up: Και εγω οταν γενναει η γατα στην αυλη μας( η Μαμα) τα γατακια τα πλησιαζω σιγα σιγα, να με μαθουν και μετα οταν παρουν θαρρος δεν κατεβαινουν απο πανω μου! :lol:

πραγματικα πανεμορφη!!!!:up: :up:

Η Ρωξάνη είναι μία κούκλα.
Οι γάτες είναι πολύ έξυπνες και δεν μας εμπιστεύονται εύκολα πράγμα που φυσικά μας κάνει να "κολλάμε" μαζί τους. Το καλύτερο ήταν που η γάτα του φίλου μου ενώ έδειχνε στους άλλους ότι με άφηνε να την χαϊδεύω με το που δεν υπήρχε άλλος μπροστά δεν έχανε την ευκαιρία να με δαγκάσει.
:)

κουκλα!!και δεν της φαινεται καθολου η ηλικια της:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back