Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα όμως έγινε το καλύτερο...Ασχολήθηκα μαζί της στην αρχή κανα 10λεπτο όπως πάντα και μετά δεν ξανασχολήθηκα. Σε καποια φάση, καθόταν βέβαια δίπλα μου η πεθερά, ήρθε στα ποδια μου και νιαούριζε. Μετά ανέβηκε στον καναπέ και έκατσε ανάμεσά μας! Και την επομενη 1 ώρα την πέρασα χαιδεύοντάς την. Όχι μόνο της άρεσε, ζήμωνε τον καναπέ!!!
Ήταν τόση η χαρά μου και η ικανοποίησή μου που δεν ασχολιόμουν με τίποτα παρά μόνο με τη γάτα. Οι υπόλοιποι δεν το πίστευαν!!! Νομίζω ότι κέρδισα πια την εμπιστοσύνη της και από δω και πέρα θα κάνω τρελές αγκαλιές με τη Ρωξανούλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι γατες σε αντιθεση με τους σκυλους πρεπει να σε επιλεξουν..οπως καταλαβαινεις, δεν ειναι τυχαιο! με την επιμονη σου κ με σωστες κινησεις κερδισες την εμπιστοσυνη της!!
Ευχομαι ολες τις δυσκολιες που θα συναντας να τις ξεπερνας, οπως με την Ρωξανη..κ να ειναι παντα ετσι απλα

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!το κλειδι πιστευω με τις γατες ειναι η υπομονη και να προσπαθησεις να κερδισεις την εμπιστοσυνη τους,να μην τους επιβαλλεις την παρουσια σου,γιατι τοτε αντιδρουν χειροτερα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατά τη γνώμη μου οι γάτες εμπιστεύνται άτομα των οποίων οι κινήσεις και η συμπεριφορά συμβαδίζουν με το δικό τους τρόπο !!! Και φυσικά τις κερδίζεις και με χάδια ...

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω οταν γενναει η γατα στην αυλη μας( η Μαμα) τα γατακια τα πλησιαζω σιγα σιγα, να με μαθουν και μετα οταν παρουν θαρρος δεν κατεβαινουν απο πανω μου! 
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#1720&c=3&userid=345
και
https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#1719&c=3&userid=345
mimikaki
Διάσημο μέλος

tigra
Νεοφερμένο μέλος
Οι γάτες είναι πολύ έξυπνες και δεν μας εμπιστεύονται εύκολα πράγμα που φυσικά μας κάνει να "κολλάμε" μαζί τους. Το καλύτερο ήταν που η γάτα του φίλου μου ενώ έδειχνε στους άλλους ότι με άφηνε να την χαϊδεύω με το που δεν υπήρχε άλλος μπροστά δεν έχανε την ευκαιρία να με δαγκάσει.

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool