Ο κτηνίατρος δεν δέχτηκε τη γατούλα μου που πόναγε!

renie

Νεοφερμένο μέλος

Η renie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Η γάτα μου χτες ένιωθε πολύ άσχημα, νιαούριζε επίμονα, είχε πέσει στο πάτωμα ... και μιας και δεν ήταν ανοιχτός ο κτηνίατρος της λόγω εποχής, την πήγα στον γειτονικό κτηνίατρο!! Ο οποιος παρακαλώ δεν τη δέχτηκε γιατί είχαμε πάει εκεί tih πρώτη φορα να της ανοίξουμε βιβλιάριο και μετά δεν ξαναπήγαμε. Πως να ξαναπάμε, δεν μας είχε κάνει καθόλου καλή εντύπωση! Και ήρθε η στιγμή που τον χρειαστήκαμε δυστυχώς και δε μας δέχτηκε!!! Θέλω να τον καταγγείλω αλλα δεν ξέρω που!! Δεν είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να φροντίζει k αλλα ζωάκια!! ( Ευτυχώς την πήγαμε σε έναν άλλο κτηνίατρο που βρήκαμε και μας είπε ότι ήταν ο πρώτος τις οίστρος.. πάλι καλά είναι καλά το γατάκι δηλαδή... )
Σκέφτομαι αν είχε τίποτα πιο σοβαρό η γάτα μου και να μην τη δεχότανε δηλαδή, είναι για ξύλο ο τύπος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλά, με ποια δικαιολογία δεν δέχτηκε να τη δει αυτός ο κτηνίατρος; :blink: Αν θέλεις να τον καταγγείλεις, θα μπορούσες να το κάνεις στον Κτηνιατρικό Σύλλογο (αν και νομίζω πως δεν είναι όλοι οι κτηνίατροι μέλη του, δεν είναι υποχρεωτικό). Και θα έπρεπε μάλλον να έχεις κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για την άρνησή του. Από την άλλη, δεν είμαι σίγουρη αν είναι υποχρεωμένοι οι κτηνίατροι να δέχονται όλους τους πελάτες. :hmm:
Για τέτοιες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης πάντως, έχε υπόψη σου ότι υπάρχουν και οι 24ωρες κλινικές (μπορείς να δεις κάποιες εδώ), οι οποίες είναι συνήθως πολύ ακριβές αλλά πάντα ανοιχτές.

Α! Και μην γράφεις με greeklish σε παρακαλώ, δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μας είπε ότι δε μας δέχεται επειδή την πήγαμε σε αυτόν πρώτη φορά να βγάλουμε το βιβλιάριο και μετά αλλάξαμε κτηνίατρο. Δε μας άφησε ούτε στο κτηνιατρείο να μπούμε!! Εντελώς κομπλεξικός!

Σε ποιά περιοχή είναι αυτός ο τύπος μπορείς να μου στείλεις ένα πμ με το όνομά του. Να ξέρουμε δηλαδή.

τραγικο...και εγω εχω κτηνιατρο κατω απ το σπιτι μου που πηγα μερικες φορες στην αρχη και αποδειχτηκε πολυ κλεφτης ο τυπος οποτε δεν ξαναπηγα.τρεμω στην ιδεα οτι μπορει να χρειαστω την βοηθεια του.σε ποια περιοχη ειναι αυτος ο κτηνιατρος που λες?

τραβηγμενο απο τα μαλλια μου ακουγεται ολο αυτο....

αν ισχυει κατι τετοιο ειναι απαραδεκτο δλδ τι?επειδη δεν τον ξαναεπισκεφτηκατε επειτα απο την εκδοση βιβλιαριου της γατουλας και επειδη επισκεφτηκατε αλλο γιατρο τωρα που βρεθηκε αναγκη δεν σας δεχτηκε επειδη δεν συνεχισατε να προτιματε αυτον?συμπεριφορα 5 χρονου ειναι αυτη.και εγω εχω αλλαξει 1 γιατρο και σε καποια στιγμη αναγκης ξαναπηγα στον πρωτο δλδ να μου ελεγε οτι επειδη πηγα σε αλλον δεν μπορει να με αναλαβει αυτος ? αυτο γινεται σε περιπτωσεις οταν η κατασταση του ζωου απαιτει διαφορετικη αντιμετωπιση και αυτοματως ο εκαστοτε γιατρος σε στελνει σε κλινικη που εχουν τα καταλληλα μεσα για την φροντιδα του ζωου

mrniceguy. ένα σου λέω. Αν πηγαίνεις τη γάτα σου σε κτηνίατρο στο Κερατσίνι, αν υπάρχει περίπτωση δηλάδή να την πηγαίνεις σε αυτόν που λέω, καλύτερα να το ξανασκεφτείς...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back