Ο μικρός τυφλούλης Έρικ δίνεται για υιοθεσία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
'Αλλο ένα γλυκύτατο τυφλό γατάκι που ψάχνει σπιτάκι

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2261398784317.2130144.1528862470&type=3

Ο μικρός Έρικ είναι ένα καλοσυνάτο αλλά πολύ ταλαιπωρημένο γατάκι 5 μηνών πια που βρέθηκε πεταμένο με τ'άλλα τρία αδερφάκια του. Κ τα 4 ήταν σε αθλία κατάσταση κ κινδύνευε άμεσα η ζωή τους από την εξάντληση. Το μικρό κουκουτσάκι που πήρα υπό την προστασία μου, με πολλή υπομονή κ φροντίδα είναι πλέον υγιέστατο κ ζωντανό όσο ποτέ. Δυστυχώς, τα ματάκια του που είχαν το σοβαρότερο πρόβλημα, δεν μπόρεσαν να αποκατασταθούν ποτέ εντελώς κάτι το οποίο, όμως, δεν το εμποδίζει σε τίποτα να λειτουργεί κανονικότατα! Είναι αποπαρασιτωμένο εσωτερικά κ εξωτερικά ενώ έχει κάνει κ το εμβολιάκι του. Πηγαίνει κανονικά στην άμμο του κ είναι πολύ καθαρό. Θα δοθεί με τη συμφωνία ότι θα μένει αποκλειστικά σε σπίτι καθώς δεν μπορεί να επιβιώσει πλέον ούτε σε κήπο κ ότι θα στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία. Η στείρωση του επιβαρύνει εμένα καθώς το μόνο που θέλω είναι να βρεί έναν άνθρωπο που θα το λατρεύει κ θα το φροντίζει πάντα όπως εγώ. Τηλ: 6980255934 - Σοφία Ποσνακίδου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Eric.jpg
    Eric.jpg
    33,6 KB · Εμφανίσεις: 71
  • Eric_1.jpg
    Eric_1.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 57
  • Eric_3.jpg
    Eric_3.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 61
καρδιά μου γλυκια!!εισαι ενα κουκλάκι...ευχομαι απο εδώ και στο εξής να νιώσεις μόνο χαρά χαδια αγκαλιες οπως σου αξίζει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη μωράκι μου... είσαι πανέμορφο!

Ελπίζω η ζωή να φέρει μόνο χαρά και αγάπη στον μέχρι τώρα άτυχο Έρικ!!

Καρδούλα μου σύντομα σε μια στοργική αγκλαλιά να βρεθείς σου εύχομαι!

Ιδιο η Τζίντζερ μου είναι....Εύχομαι από καρδιάς να βρει ένα σπιτάκι που να το λατρέψουν!!

:-*:flowers::-*

Εύχομαι αυτός ο όμορφος γάτος να βρει το καλύτερο σπίτι και την αγάπη που του αξίζει! :)

ενδιαφερομαι....αχ τι τραβανε αυτα τα καημενα....δινουμε ελπιδα για το αυριο με τις πραξεις μας....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν σου έκανε κλικ, πάρε τότε την κυρία που λέει η αγγελία! Καλή τύχη με όποιο επιλέξεις :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νέες φωτό του Έρικ που μεγάλωσε και ομόρφυνε!

Συνημμένα

• eric4.jpg
    eric4.jpg
    200 KB · Εμφανίσεις: 50
  • eric5.jpg
    eric5.jpg
    262,4 KB · Εμφανίσεις: 59
  • eric7.jpg
    eric7.jpg
    174,2 KB · Εμφανίσεις: 56
Τελευταία επεξεργασία:
Αχ μωρε,ποσο γλυκος ειναι.Μακαρι να βρεθει κατι καλο.:)

Ψυχή μου!!!Πανέμορφος ο Έρικ!Μακάρι να είχαμε όλοι τη δυνατότητα να φροντίσουμε ένα τυφλό ή ανάπηρο γατάκι..:( Εύχομαι να βρεθεί ένα σπιτάκι και να πάνε όλα καλά!

Πωωω ρε συ, εύχομαι να βρεθεί κάποιος με καλή καρδιά να το υιοθετήσει!
καλή του τύχη του πορτοκαλόγατου

Μακάρι να βρεθεί ένα σπίτι για τον όμορφο Έρικ!
Το αξίζει πραγματικά! :)

Αγάπη μου την καλύτερη τύχη σου εύχομαι!! Πόση στοργή ψάχνει...!!

Ενδιαφερομαι...........τι ηλικια εχει;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ωπ!!! Ωραία νεα:)

Τι ηλικία έχει τώρα ;;;

Ναι...:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back