Ο μικρός τύραννος.

angelina_lp

Νεοφερμένο μέλος

Η angelina_lp είναι αόρατη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλημέρα.ειμαι νέο μέλος και θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο πρόβλημα που έχω με τις γάτες μου. πριν από 2 μήνες αποκτησα εναν γατούλη και εχω και μία γατα 4,5 ετων. η μεγάλη ειναι ενα ζωο φοβερα φοβητσιάρικο, ήσυχο και με άψογη συμπεριφορά.ο μικρός οπως θεωρώ αρκετά λογικό λόγω ηλικίας ειναι ζωηρός, παιχνιδιάρης αλλά και ζημιάρης.ανεβαίνει παντού με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αφήσω φαγητό πουθενά χωρις επιτήρηση γιατί εκτός των αλλων ενδιαφέρεται για παντός ειδους τροφή ακόμη και για γλυκά πραγμα που δεν το αντιμετώπισα ποτέ με τη μεγάλη.παράλληλα ενοχλεί τρομερά τη γάτα μου πηδώντας συνέχεια στην πλάτη της δαγκώνοντάς τη, εκείνη κρύβεται συνεχώς τις περισσότερες ώρες, όταν την πλησιάζει τον αγριεύει αλλά σπάνια τον χτυπάει όχι όμως με την αγριότητα που θα έδειχνε οτι προσπαθεί να αμυνθεί ή ισως και να επιτεθεί.πρέπει να κλείνω κάπου τον μικρό προκειμένου να τρώει, να πηγαίνει στο χώμα της και να περιφέρεται λίγο στο σπίτι καθώς εκείνος έχει κάνει κατάληψη σε όλους τους χώρους και δε την αφήνει σε χλωρό κλαρί. παρακαλώ αν μπορείτε πείτε μου πως θα μπορούσα να τα εκπαιδεύσω να ζουν αρμονικά μαζί. επίσης να αναφέρω ότι η γάτα είναι στειρωμένη και δε ζευγάρωσε ποτέ. συγνώμη αν βρίσκομαι σε λάθος topic.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γειά σου και καλωσηρθες!ο μικρός σου γατούλης λόγω ηλικιας θελει να παιξει με την μεγαλη γατα!δεν την αφηνει σε χλωρο κλαρι οχι γιατι θελει να της επιτεθει αλλα για να παιξει.Οσο λοιπον η μεγαλη τον φοβαται αυτος το βλεπει παιχνιδι.σου λεει ωπα τωρα ειναι το μεγαλο γλεντι!εγω ειχα το ιδιο προβλημα αλλα στη θεση της μεγαλης γατας ηταν σκυλος!κ μαλιστα λυκοσκυλο ημιαιμο!φοβοταν αυτος το γατι και κρυβοταν τοσο τον πειραζει η αλλη!δεν ξερω αν θα πιασει σε σενα απλα εγω εκανα αυτο και σκεφτηκα μηπως λειτουργησει.πηρα μια μπαλιτσα μικρη λουτρινη σαν αυτη που εχουν τα μωρα.εραψα ενα κορδονακι και σε αυτο εδεσα ενα κορδονι μακρυ.το περασα στο χερι μου και αρχισα να τρεχω μεσα στο σπιτι με την μπαλα να σερνεται πισω μου!!η γατα μολις το ειδε αρχισε να τρεχει πισω μου κυνηγωντας την μπαλα!τη βλεπει και ο σκυλος και αρχισε να τρεχει και αυτος μαζι.ε απο τοτε γιναν οι καλυτεροι φιλοι.βεβαια ακομα τον πειραζει αλλα πλεον δε φοβαται!για μενα βαλτες να παιξουν μαζι.ας πουμε παρε δυο ποντικακια και κανε παιχνιδια και με τις δυο.τωρα δεν ξερω και πολλα απο εκπαιδευση απλα σου προτεινα αυτο που εκανα εγω!μακαρι να δουλεψει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό με τα ποντικάκια το έχω δοκιμάσει.τα χω στο χέρι μου και τα κουνάω..πάνω που πάει να ορμήξει η μεγάλη, την προλαβαίνει ο μικρός και εκείνη φοβάται να ρθεί κοντά και κάθεται και κοιτάει..θα δοκιμασω αυτο με τη μπάλα που είπες.σ'ευχαριστώ!

εχω κι εγω μια γατα.οταν βρηκαμε ενα γατακι στο δρομο σκεφτηκαμε να το κρατησουμε.ομωσ η δικια μασ δεν το ηθελε του εκανε χχχχχχχχιιιιιιιι το φοβηζε το δαγκονε.......ασε........εμεισ την δικια μας τηυν ειχαμε παρει απο πολυ μικρη ηλικια 1 μηνοσ οποτε μεγαλωσε χωρις αλλ γατια στο σπιτι και γι αυτο το εκανε αυτο και στο μικρο.........μηπωσ αυτο ειχε γινει και στην δικια σου γατα?????????

Ναι, μεγαλωσε 4 χρόνια μόνη της..τωρα της φέραμε τον μικρο και εχει γινει χαμος στο σπίτι..όμως αντι να του επιτεθεί, να τον γρατσουνισει, τον φοβαται σα τρελή..κρύβεται ολη την ωρα και οποτε βγαινει και την παρει χαμπαρι ο μικρος της ορμαει και την δαγκωνει και αυτη καθεται ακινητη..η κατάσταση ειναι πολυ δύσκολη αφου ουτε καν την αφηνει να φαει ή να παει στο χώμα της..εσύ κατάφερες να τα κανεις να ζουν μαζί χωρις να μαλώνουν η οχι??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back