roulinio
Νεοφερμένο μέλος
Ο roulinio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
06-05-11
23:59
Καλησπέρα σας...
σήμερα βρήκα στον δρόμο ενα γατάκι περίπου 2-3 μηνών.. να κλαίει και να πεινάει.. το πήρα αμέσως στο σπίτι.. έχω 3 χρόνια έναν γάτο ..και τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουνα να πάρω ακόμα ενα για να κάνουνε παρέα τις ώρες που λείπω απο το σπίτι.
Αφού λοιπόν τον έκανα μπάνιο τον μικρό μαυρούλι.. τον πήγα στον γιατρό κτλ τον έβαλα στο ένα απο τα δύο μπαλκόνια.Φοβάμαι πολύ την αντίδραση του παλιού.Εδώ και ώρες κοιτιούνται απο το τζάμι και ο μεν μικρός του νιαουρίζει καλά...ο μεγάλος του κάνει επιθέσεις.Δοκίμασα να τον βάλω μέσα τον μικρό κρατώντας και τα δύο αγκαλια ( ευτυχώς είχα βοήθεια ενός φίλου ) ο μεγάλος που τον είχα εγώ αγκαλιά έκανε σαν λυσσασμένος..λές και ήθελε να τον κατασπαράξει τον μικρό !!!!
Ξέρω πως είναι ακόμα νωρίς και οτι μπορεί να συνηθίσει με τον καιρό αλλα δεν μου αρέσει η ιδέα τον μικρό να τον έχω στο μπαλκονι μεχρι να γίνει αυτό !!
Ο μικρούλης επίσης είχε ψύλλους και τον ψέκασα με ένα σπρέυ που μου έδωσε ο γιατρός.. αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να τον έχω και στο δωμάτιό μου το βράδυ...
Έχει κανείς σας σχετική εμπειρία να μου πεί κάτι να χαλαρώσω..??..με έχει αγχώσει αρκετά όλο αυτό...

σήμερα βρήκα στον δρόμο ενα γατάκι περίπου 2-3 μηνών.. να κλαίει και να πεινάει.. το πήρα αμέσως στο σπίτι.. έχω 3 χρόνια έναν γάτο ..και τον τελευταίο καιρό σκεφτόμουνα να πάρω ακόμα ενα για να κάνουνε παρέα τις ώρες που λείπω απο το σπίτι.
Αφού λοιπόν τον έκανα μπάνιο τον μικρό μαυρούλι.. τον πήγα στον γιατρό κτλ τον έβαλα στο ένα απο τα δύο μπαλκόνια.Φοβάμαι πολύ την αντίδραση του παλιού.Εδώ και ώρες κοιτιούνται απο το τζάμι και ο μεν μικρός του νιαουρίζει καλά...ο μεγάλος του κάνει επιθέσεις.Δοκίμασα να τον βάλω μέσα τον μικρό κρατώντας και τα δύο αγκαλια ( ευτυχώς είχα βοήθεια ενός φίλου ) ο μεγάλος που τον είχα εγώ αγκαλιά έκανε σαν λυσσασμένος..λές και ήθελε να τον κατασπαράξει τον μικρό !!!!
Ξέρω πως είναι ακόμα νωρίς και οτι μπορεί να συνηθίσει με τον καιρό αλλα δεν μου αρέσει η ιδέα τον μικρό να τον έχω στο μπαλκονι μεχρι να γίνει αυτό !!

Ο μικρούλης επίσης είχε ψύλλους και τον ψέκασα με ένα σπρέυ που μου έδωσε ο γιατρός.. αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορώ να τον έχω και στο δωμάτιό μου το βράδυ...
Έχει κανείς σας σχετική εμπειρία να μου πεί κάτι να χαλαρώσω..??..με έχει αγχώσει αρκετά όλο αυτό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
08-05-11
21:45
Καλησπερα.Τα ιδια εκανε και ο δικος μου ,οταν του εβαλα την πουπιτσα μεσα.Το ενδειγμενο ειναι η σταδιακη επαφη..κατι αναλογο που κανεις εσυ τωρα δηλαδη.Αυτη τη στιγμη εχουν οπτικη επαφη.Μετα θα πρεπει να περασουν στο μυρισμα...ανοιγε ελαχιστα το παραθυρο,οχι τοσο ομως ωστε να μπορουν να εισελθουν στον χωρο του αλλου,...απλα να μυριζονται.Μετα βαλτα στον ιδιο χωρο,αλλα θα εισαι ΕΣΥ μπροστα..και θα κοψεις αντιδρασεις.Αστα για λιγο...σιγα σιγα θα αυξανεις το χρονο που θα ειναι μαζι..μεχρι να δεις οτι δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα.Οταν λειπεις στις αρχες,καλο θα ειναι να μην ειναι στον ιδιο χωρο.Ε...δεν μπορει..θα συνηθισει το ενα το αλλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
09-05-11
01:01
τα ιδια ειχα κ εγω, και εχω ακομη αλλα σε μικροτερο βαθμο. η μεγαλη μου γατα ειναι 4 χρονων και κακομαθημενη, και της εφερα ενα μωρο 3-4 εβδομαδων. τις πρωτες 2 μερες ειχε εκνευριστει παρα πολυ και με το μωρο κ με μενα. τωρα ειναι η 4η μερα και τα εχω και τα δυο στον ιδιο χωρο απλα δεν εχουν γινει φιλες ακομη..τα μουγκρισματα κ τα κχχ υπαρχουν αλλα οι σφαλιαρες κοπηκαν απο χθες.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
13-05-11
16:28
Τι κάνει το μικρό; Ελπίζω να το έβαλες μέσα, γιατί τα μπαλκόνια είναι πολύ επικίνδυνα σ' αυτήν την ηλικία!
roulinio
Νεοφερμένο μέλος
Ο roulinio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
23-05-11
13:58
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας .. πλέον είναι όλα καλά.Μετά απο 5 μέρες τα έβαλα μαζί και γίνανε φιλαράκια !!!!
Τώρα ο μεγάλος το παίζει μπαμπάς και είναι και πιο ήρεμος !!!
Όλα καλά...ευτυχώς !!!!
Τώρα ο μεγάλος το παίζει μπαμπάς και είναι και πιο ήρεμος !!!
Όλα καλά...ευτυχώς !!!!

Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
27-05-11
22:26
ελπιζω κ μενα να εξελιχθουν ετσι τα πραγματα! πρωτο βραδυ σημερα με το γατακι κ την πριγκιπεσσα!
Antony21
Νεοφερμένο μέλος
Ο Antony21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
03-06-11
18:43
κι εγω το ιδιο εχω παθει δυο φορες πρωτον αυτο ειναι θεμα εξικιωσις και δευτερον θα πρεπει να εχεις δυο μπολ και να τα βαλεις σε αποσταση 30-40 ποντων στο ενα μπολ πρεπει να βαλεις το ενα γατακι και στο αλλο τον γατο και ετσι θα δουν οτι τρωνε μαζι και θα καταλαβουν οτι ζουν στο ιδιο σπιτι και ειναι πλεον συγκατοικοι βεβαια αυτο δεν θα πιασει κατευθειαν ισως κρατησει μια εβδομαδα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum