Ο οικόσιτος γατούλης μου είναι αδιάθετος

Ηλιαννα

Νεοφερμένο μέλος

Η Ηλιαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γεια σας!!
Παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας για τον γατουλη που ταϊζω εξω απο το σπιτι μου.
Τις 3 τελευταιες μερες δεν εχει καθολου διαθεση και ειναι ανορεκτος. Το μεσημερι εφαγε λιγο (του αλλαξα τροφη) και τωρα το βραδυ που πηγα να τον ξαναταϊσω δεν εφαγε και λιγο μετα εκανε 2 μικρες λιμνουλες με ασπρο αφρο και σαλια. Δεν ειχα καθολου τροφη μεσα. Τι μπορει να εχει? Τι μπορω να κανω να τον βοηθησω? Τον εχω μεσα στο σπιτι τωρα και εχει κατσει σε μια γωνια και δεν τον συγκινει κανενας ηχος. Που παλια πεταγοταν. Γενικα ειναι ενα πολυ ζωηρο γατι.

Παρακαλω βοηθηστε με!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηλιαννα, μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες το γεγονός ότι είναι ανόρεχτος και ότι έκανε 2 φορές εμετό.
Μπορεί να έχει κάποια γρίπη, μπορεί να έχει φάει κάτι που τον πείραξε, μπορεί να είναι κάποια τριχόμπαλα, μπορεί να είναι κάτι άλλο.
Η δική μου γνώμη είναι ότι θα πρέπει να τον δει κτηνίατρος ώστε να δείτε τι συμβαίνει.
Εύχομαι να γίνει περδίκι πολύ γρήγορα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν εισαι σε περιοχη που υπαρχει κτηνιατρος κι εχεις τη δυνατοτητα να πας πηγαινε τον καπου η εστω αυριο το πρωι.πολλα μπορει να ειναι,απο δηλητηριο,μεχρι γαστριτιδα,δε μας γραφεις αν ειναι στειρωμενος,τι ηλικια εχει,εγω θα του εδεινα νερακι να πιει,δε θα τον πιεζα να φαει αν δε θελει,και θα περιμενα να τον παω στο γιατρο.εχει εμβολιαστει?
δε θελω να σε ανησυχησω αλλα δε μ αρεσει η σταση του,εχω χασει καποτε μια γατουλα ετσι και τελικα ειχε λευχαιμια,μακαρι να υπερβαλω,ευχομαι να πανε ολα καλα!

Ηλιάννα έχουν δίκιο τα παιδιά. Μόνο κτηνίατρος μπορεί να σου πει με σιγουριά τι έχει κ τι θεραπεία να του δώσεις αν χρειαστεί. Μην χάνεις καιρό, μπορεί να είναι από κάτι απλό χωρίς επιπτώσεις μέχρι κάτι που να χρειάζεται θεραπεία κ προσοχή. Πήγαινέ τον αύριο ή το συντομότερο, για να ηρεμήσεις κι εσύ, κι εύχομαι περαστικά του!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back