Ο ουρανοκατέβατος Δον Αγάλια διεκδικεί μια θέση στην καρδιά σας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

moukelis

Επιφανές μέλος

Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
Καλή σας μέρα εκλεκτοί μου φίλοι.
019.jpg

Ονομάζομαι Δον Αγάλια και ήρθα ουρανοκατέβατος στην αγκαλιά του δίποδου υπηρέτη μου,που με φιλοξενεί προσωρινά. Δε θυμάμαι τι μου συνέβη,μόνο ότι μια ωραία πρωϊα ξύπνησα,φόρεσα το τιγρέ μου κοστούμι με τα λευκά μου μποτίνια και τη λευκή μου σικ πινελιά στην ουρά, και μετά από λίγο άρχισα να πέφτω,μέχρι που κατέληξα στην αγκαλιά του διποδου.
036.jpg

Είμαι περίπου δυόμισι μηνών,κι όπως αρμόζει σε έναν πραγματικό Δον,έχω απαλλαγεί από εσωτερικά και εξωτερικά παράσιτα,έχω εμβολιαστεί,και χρησιμοποιώ την άμμο μου. Εξασκούμαι καθημερινώς στην ξιφασκία,αν και τα ανιδεα δίποδα νομίζουν ότι παίζω,και είμαι διακριτικός και ήσυχος όταν πρέπει,σαν σωστός γαλαζοαίματος. Το ριγωτό μου κοστούμι μου είπαν ότι είναι ελαφρώς πιο μακρύ από τα συνηθισμένα,με μια ιδιαίτερη,χρυσαφένια απόχρωση (είναι το κυριακάτικό μου)και διαθέτω τουφίτσες στα αυτιά.
029.jpg

Αναζητώ μια γλυκιά δεσποσύνη ή έναν γαλαζοαίματο ιππότη σαν ελόγου μου,για να περάσουμε αγάλια αγάλια παρέα την υπόλοιπη ζωή μας.Προσφέρω την πολύτιμη παρουσία μου,το βιβλιάριό μου,την υπέροχη πουά κοιλίτσα μου, τα μελένια μου μάτια,και απεριόριστα γουργουρητά.
015.jpg

Απαραίτητη προϋπόθεση να στειρωθώ όταν φτάσω στην κατάλληλη ηλικία,και φυσικά να μου παραχωρήσετε μία κλίνη εντός της οικίας σας,κι όχι σε κήπο,αποθήκη κτλ.(τι με περάσατε; ) Αν είστε αρκετά εστέτ ώστε να συζήσουμε,επικοινωνήστε μαζί μου στο 6976678657 ή στο sofiazieba@yahoo.gr.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ τελεια αγγελια και πανεμορφο γατουλι..
τα σεβη μου δον..γρηγορα σ εναν δικο σας πυργο με διποδους υπηρετες ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτή η κοιλιά είναι για φάγωμα!!!:D
Σε ποια περιοχή βρίσκεται Δωράκι;

Τι όμορφο γατάκι :inlove:
Πολύ ασυνήθιστο!!

Eυχαριστουμε πολυ για τα γλυκα σχολια σας δεσποσυνες.
Ο μικρος βρισκεται στο Βολο αλλα αν τον θελησει καποιος απο Αθηνα ή Θεσσαλονικη και ειναι ανταξιος του,κατι θα κανουμε.;)

Ε βέβαια, τι ουρανοκατέβατος θα ήταν άλλωστε αν δεν μπορούσε να πετάξει και σε άλλες πόλεις; :P
Καλή τύχη όμορφε άντρα!

Ελπιζουμε να μην επιδιωξει να πεταξει οπως την προηγουμενη φορα:Pαλλα να δεχτει τη μεταφορα του με την άμαξα που θα του προσφερουμε αν χρειαστει να μετακομισει.

Yπέροχη αγγελία όπως αρμόζει άλλωστε σε τέτοιο υπέροχο φατσόνι. Εύχομαι να 'ναι καλότυχος.

Καλη τυχη κουκλεεεε!!!:clapup::clapup::clapup:

046.jpg
045.jpg
040.jpg
033.jpg
023.jpg

Έχει και μια μαμακόφατσα τρέλας είναι ο άτιμος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back