moukelis
Επιφανές μέλος
Ονομάζομαι Δον Αγάλια και ήρθα ουρανοκατέβατος στην αγκαλιά του δίποδου υπηρέτη μου,που με φιλοξενεί προσωρινά. Δε θυμάμαι τι μου συνέβη,μόνο ότι μια ωραία πρωϊα ξύπνησα,φόρεσα το τιγρέ μου κοστούμι με τα λευκά μου μποτίνια και τη λευκή μου σικ πινελιά στην ουρά, και μετά από λίγο άρχισα να πέφτω,μέχρι που κατέληξα στην αγκαλιά του διποδου.
Είμαι περίπου δυόμισι μηνών,κι όπως αρμόζει σε έναν πραγματικό Δον,έχω απαλλαγεί από εσωτερικά και εξωτερικά παράσιτα,έχω εμβολιαστεί,και χρησιμοποιώ την άμμο μου. Εξασκούμαι καθημερινώς στην ξιφασκία,αν και τα ανιδεα δίποδα νομίζουν ότι παίζω,και είμαι διακριτικός και ήσυχος όταν πρέπει,σαν σωστός γαλαζοαίματος. Το ριγωτό μου κοστούμι μου είπαν ότι είναι ελαφρώς πιο μακρύ από τα συνηθισμένα,με μια ιδιαίτερη,χρυσαφένια απόχρωση (είναι το κυριακάτικό μου)και διαθέτω τουφίτσες στα αυτιά.
Αναζητώ μια γλυκιά δεσποσύνη ή έναν γαλαζοαίματο ιππότη σαν ελόγου μου,για να περάσουμε αγάλια αγάλια παρέα την υπόλοιπη ζωή μας.Προσφέρω την πολύτιμη παρουσία μου,το βιβλιάριό μου,την υπέροχη πουά κοιλίτσα μου, τα μελένια μου μάτια,και απεριόριστα γουργουρητά.
Απαραίτητη προϋπόθεση να στειρωθώ όταν φτάσω στην κατάλληλη ηλικία,και φυσικά να μου παραχωρήσετε μία κλίνη εντός της οικίας σας,κι όχι σε κήπο,αποθήκη κτλ.(τι με περάσατε; ) Αν είστε αρκετά εστέτ ώστε να συζήσουμε,επικοινωνήστε μαζί μου στο 6976678657 ή στο sofiazieba@yahoo.gr.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
τα σεβη μου δον..γρηγορα σ εναν δικο σας πυργο με διποδους υπηρετες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Σε ποια περιοχή βρίσκεται Δωράκι;
aretha
Περιβόητο μέλος

Πολύ ασυνήθιστο!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο μικρος βρισκεται στο Βολο αλλα αν τον θελησει καποιος απο Αθηνα ή Θεσσαλονικη και ειναι ανταξιος του,κατι θα κανουμε.

konstans
Περιβόητο μέλος

Καλή τύχη όμορφε άντρα!
moukelis
Επιφανές μέλος
αλλα να δεχτει τη μεταφορα του με την άμαξα που θα του προσφερουμε αν χρειαστει να μετακομισει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool