aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Είχα διαβάσει κάπου ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος ενός ανθρώπου
Ο σκύλος.. ΕΙΝΑΙ.. ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου..και δεν μπορει να τον αντικαταστησει τιποτα..κανενα ζωο..καμια γατα..
ειναι το μοναδικο πλασμα στη ζωη σου, που θα ζει μονο για σενα, που θα σε κοιταει στα ματια, που θα περιμενει να δει πως νιωθεις για να νιωσει αναλογα..αν εισαι λυπημενος, να κατσει εκει διπλα σου, χωρις να κανει τπτ, απλα μονο να σε κοιταζει..αν εισαι χαρουμενος..να συμμετεχει στη χαρα σου..που θα σε υπερασπιστει αν νιωσει οτι κινδυνευεις..η αγαπη του ειναι δεδομενη και δεν αλλαζει οτι και αν συμβει..και αυτο στο δειχνει καθε λεπτο, καθε στιγμη..ειναι αυτος που σε αγαπαει χωρις ορους, χωρις απαιτησεις, χωρις να περιμενει ανταλλαγμα, χωρις να ενδιαφερετε για το ποιος εισαι, και τι κακο εχεις κανει σε καποιον αλλο..
και το σημαντικοτερο απο ολα, ειναι οτι αν πχ εχεις το σκυλο για 15 χρονια..αυτος θα ειναι εκει, παρων! σε καθε στιγμη, σημαντικη και μη..καθε λεπτο, καθε δευτερολεπτο..δειχνοντας σου το ποσο σε αγαπαει..
Αναρωτιεμαι με ποιους αλλους ανθρωπους εχουμε τετοια σχεση...
Το δεσιμο που δημιουργειται με ενα σκυλο δε περιγραφετε με λογια..
Αν δεν το ζησεις..δε μπορεις να το καταλαβεις..
Οσο για τον σκυλο, αν ειναι και μεγαλος σε ηλικια πιθανοτατα να μη το ξεπερασει ποτε..και να μαραζωσει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή η ιστορία με είχε συγκινήσει πολύ και ήταν ένας από τους λόγους που άρχισα να έχω τρέλλα με τα σκυλιά.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Διαβάστε το κείμενο εδώ : https://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=69309596
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι που είναι από μόνη της η υπόθεση πολύ σοκαριστική, ήρθε και αυτό το video με το κυριολεκτικά μαραζομένο κυνηγόσκυλο, και έδεσε...
Έχω ακούσει και εγώ παλιότερα μια ιστορία ενός πιστού φίλου που έμεινε πάνω από τον τάφο του αφεντικού του, μέχρι που ξεψύχησε κι αυτό εκεί δίπλα του.
Και μετά λένε ότι τα ζώα δεν καταλαβαίνουν και δεν έχουν συναισθήματα...

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είχαμε μαζί με τον ξάδελφο μου, κάνει δώρο έναν γερμανικό ποιμένα που άκουγε στο όνομα Kortez στην συχωρεμένη νονά μου.
Η νόνα μου είχε μια ασθένεια στα πνευμονία της και δεν θα ζούσε. Ο Kortez, πραγματικά αρρώσταινε μαζί με την νονά μου. Όταν πέθανε, δεν ήθελε να φύγει από πάνω της. Κοιμόταν όλα τα βράδια στο κρεβάτι της. Ώσπου τελικά, αρρώστησε τόσο πολύ από τον καημό του και πέθανε 4 μήνες αργότερα.
Ούτε με τον ξάδελφο μου, ούτε με μένα δεν ήθελε να είναι. Ότι και να κάναμε, δεν ξεχνούσε. Μια φόρα το είχε σκάσει από το σπίτι και πήγε στον τάφο της και έμεινε εκεί. Του φέρναμε φαγητό και νερό κάθε μέρα. Αχ, βαχ... το θυμήθηκα και με έπιασαν τα κλάματα.
Αυτούς που σκότωσαν τους 5 άτυχους κυνηγούς δεν θα τους έστελνα στην φυλακή αλλά κατευθείαν στην ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ... Αμάν πια!!! Παει χάλασε η ανθρωπότητα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool