Ο χοντρός και στρουμπουλός μας σκυλάκος!!!

michaela

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα.
Εχθες καθως καθομουν στο σπιτι οπου γεννηθηκα μαζι με τα αδερφακια...μου ηρθε ενα ζευγαρι νεων και με πηρε...(:()...μετα απο πολυ ωρα πηγα σε ενα σπιτι που δεν ειχα ξαναπαει ποτε μου...οταν περασα την ποτρα του σπιτιου αυτου μια κοπελα με πηρε αγκαλια και με χαίδευε και με ζουλουσε:mad:...οταν πια με αφησε κατω(μετα απο πολυ ωρα)δεν κουνιομουν γιατι φοβομουν παρα πολυ...μετα ομως οταν πηρα θαρρος αρχησα να περπαταω και να αφηνω σημαδια μου...δηλαδη ειχα πατουρηθει πανω μου:bleh:...μια γυναικα τοτε πηρε κατι χαρτοπετσετες και τα σκουπιζε και εγω εβλεπα σαν καλο σκυλακι:D...μια αλλη κοπελα μου ειπε και ενα μυστικο...ειπε : οτι αυτο ειναι το καινουριο μου σπιτι και οτι θα κοιμαμε εδω...:)...συνεχεια οπου εβρισκα κατουρουσα και εκανα τα κακα μου γιατι ειμαι μικρος ακομα και δεν κρατιεμαι:happy:...το βραδυ οταν πεσαμε για υπνο με ειχε παρει η αδερφη της τωρα μαμας μου αγκαλια στο κρεβατι της...εγω δεν μπορουσα να κοιμηθω και ετσι ουτε την θεια μου αφηνα:D...σε καπια στιγμη μετα απο πολυ ωρα τα ματια αρχισαν να κλεινουν...στο τελος εκλεισαν και κοιμηθηκα..κοιμηθηκε και η θεια μου που πολυ αγαπω:D...το βραδυ(4 η ωρα και μετα)ξυπνουσα τη θεια καθε τρεις και λιγο αλλα και εκεινη μετα με πηγε και με αφησε μεσα στην μαμα μου στο δωματιο της και το κατουρησα και εκανα τα κακα μου και εκει για να μην ξεχνιομαστε:D...επιτελους ηρθε το πρωι ειπε η μαμα μου και ξυπνησε και αρχησε να με φιλα και και να με ζουλαει:mad:...και απο αυτη την ωρα δεν με εχει αφησει σε ησηχια:mad: χριστε μου πια σε τι κοσμο ζω(πλακα κανω την μαμα μου και ολη της την οικογενεια την αγαπω πολυυυυυυ).....ξεχασα να σας πω...η μαμα μου δεν μπορει να μου βρει ονομα:(και ζητα την βοηθεια σας....σας παρακαλω βοηθηστε την να μου βρει ενα ονομα γιατι μου την δινει να με φωναζουν ΧΟΝΡΟ!!!:)(θα σας βαλω και λιγες φωτογραφιες μου για να με δητε)...........​

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00829.jpg
    DSC00829.jpg
    194,1 KB · Εμφανίσεις: 49
  • DSC00832.jpg
    DSC00832.jpg
    208,2 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSC00839.jpg
    DSC00839.jpg
    199 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSC00845.jpg
    DSC00845.jpg
    196,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC00848.jpg
    DSC00848.jpg
    243,7 KB · Εμφανίσεις: 36
και λιγες ακομα που η μαμα μου με τραβηξε σημερα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00853.jpg
    DSC00853.jpg
    185,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC00857.jpg
    DSC00857.jpg
    216,6 KB · Εμφανίσεις: 42
  • DSC00859.jpg
    DSC00859.jpg
    233,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC00860.jpg
    DSC00860.jpg
    150,7 KB · Εμφανίσεις: 39
Αχ τι ομορφο σκυλακι!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Να τον χαιρεσαι!
Μου θυμιζει ενα σκυλακι που ειχα παλια,τον Ρουντυ.:P:baby:
Ποσο μηνων/ημερων ειναι ο μικρουλης???

ευχαριστω:Dειναι περιπου 2 μηνων..

δεν εχετε καμια ιδεα για ονομα?? εχω βαρεθει να με φωναζουν χοντρο

Ρουντυ,Μπουμπυ,Νιο,Μπουγκυ.
Αυτη τη στιγμη αυτα τα ονοματα μου ερχονται στο νου.
Μπορεις να ψαξεις και στο νετ γραφοντας:Dogs names η' ονοματα για σκυλους.
Ελπιζω να σε βοηθησα.:)

καλα τι τέλειος χοντρούλης σκυλούκος είναι αυτός;:inlove::inlove:
heart.gif

Εμένα θα μου άρεσε το Fluffy γι αυτό το παχουλό συννεφάκι, Να σου ζήσει:up:

WOW!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ!!!!!!πολυ ωραια τα ονοματα που μου ειπατε....εχω ψαξει στο ιντερνετ αλλα ακομα δεν βρηκα το ονομα που θα μου κανει κλικ για αυτον εδω τον σκυλακο...θα ψαξω και αλλο και θα σας πω...παντος οτι σας ερχεται στο μυαλο πειτε το μου...:D

Τι πανέμορφο πλασματάκι είναι αυτό?Να το χαίρεστε..Τα πάω χάλια με τα ονόματα και το μόνο που μου έρχεται βλέποντάς τον είναι το γιουβαρλάκι!!:lol::lol:

ευχαριστω...χαχαχαχαχαχαχαχα:lol::P:lol:...εχεις δικιο..ειναι στρουμπουλος και εχει πολυ πλακα οταν περπαταει...:D

σημερα το πρωι πηγα στην κτηνιατρο....εκει δυο κοπελες που δουλευαν,συνεχεια με κρατουσαν στην αγκαλια τους και δεν με αφηναν κατω:blink:....μετα απο ωρα πηγα μεσα στο ιατρειο για να κανω το πρωτο μου εμβολειο..δεν πονεσα πολυ..με ζυγησαν και ειπαν οτι ειμαι 1 κιλο και 750 γραμ.(χοτρουλης ειμαι ε?...γοητεια,χιχι:D)...μετα φυγαμε απο την γιατρο και πηγαμε σε ενα μαγαζι που ελεγε απ' εξω pet shop και η μαμα μου πηρε ενα πολυ ομορφο λουρακι και ενα μικρο κολαρο κοκκινα...απο τοτε που ηρθαμε στο σπιτι καθομαι στο κρεβατι της μαμας μου και κοιμαμε...τι ζωη ειναι αυτη που κανω ε? ξαπλα παιχνιδι βολτα και φαει..μα ποσο τυχερος μπορει να ειμαι?:hmm:μου παει το κοκκινο?:hmm: τι λετε?:)

Συνημμένα

• DSC00872.jpg
    DSC00872.jpg
    205,7 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC00878.jpg
    DSC00878.jpg
    246,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC00874.jpg
    DSC00874.jpg
    231,2 KB · Εμφανίσεις: 40
Σου παει παρα πολυ το λουρακι και τα παχακια που εχεις:P:D
:kiss::kiss::kiss::kiss:
Με αγαπη,Ζουζου.

Είναι πολύ όμορφος ο σκυλάκος και του πάει πολύ το κόκκινο λουράκι!!!:):):) Να τον χαίρεσαι!!!:P:P

ευχαριστω:Dσημερα πηγαμε και πηραμε και αλλο σκυλακι:)ενα κοριτσακι που ειναι αδερφια:Dτο πηγαμε πριν στον κτηνιατρο και της εβαλε αμπουλα για ψυλους και της εκανε το πρωτο της εμβολειο:Dαυριο θα παμε να παρουμε και λουρακι για της βολτες μας...(φωτο θα σας βαλω αυριο γιατι τωρα καθομαι στο lap top και δεν εχω φωτογραφιες εδω)...:D

να με και εγω!!!ειμαι το κοριτσακι της παρεας...η μαμα μου λεει οτι εχω πολυ γλυκια φατσουλα:redface:....εσεις τι λετε? λεει αληθεια?
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Γα....το δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες....:(

την βλεπεις τωρα?:D...δεν ειναι μια θεα?:rolleyes:

Συνημμένα

• DSC00891.jpg
    DSC00891.jpg
    235,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC00896.jpg
    DSC00896.jpg
    136,3 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSC00908.jpg
    DSC00908.jpg
    237,6 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSC00906.jpg
    DSC00906.jpg
    174,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC00910.jpg
    DSC00910.jpg
    192,8 KB · Εμφανίσεις: 35
Είναι πολύ όμορφη!!!!:):):):) Θα τα κρατήσεις και τα δύο????:hmm::hmm::hmm:

Αχ τι ομορφη που εισαι βρε!:inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back