michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
)...μετα απο πολυ ωρα πηγα σε ενα σπιτι που δεν ειχα ξαναπαει ποτε μου...οταν περασα την ποτρα του σπιτιου αυτου μια κοπελα με πηρε αγκαλια και με χαίδευε και με ζουλουσε
...οταν πια με αφησε κατω(μετα απο πολυ ωρα)δεν κουνιομουν γιατι φοβομουν παρα πολυ...μετα ομως οταν πηρα θαρρος αρχησα να περπαταω και να αφηνω σημαδια μου...δηλαδη ειχα πατουρηθει πανω μου
...μια γυναικα τοτε πηρε κατι χαρτοπετσετες και τα σκουπιζε και εγω εβλεπα σαν καλο σκυλακι
...μια αλλη κοπελα μου ειπε και ενα μυστικο...ειπε : οτι αυτο ειναι το καινουριο μου σπιτι και οτι θα κοιμαμε εδω...
...συνεχεια οπου εβρισκα κατουρουσα και εκανα τα κακα μου γιατι ειμαι μικρος ακομα και δεν κρατιεμαι
...το βραδυ οταν πεσαμε για υπνο με ειχε παρει η αδερφη της τωρα μαμας μου αγκαλια στο κρεβατι της...εγω δεν μπορουσα να κοιμηθω και ετσι ουτε την θεια μου αφηνα
...σε καπια στιγμη μετα απο πολυ ωρα τα ματια αρχισαν να κλεινουν...στο τελος εκλεισαν και κοιμηθηκα..κοιμηθηκε και η θεια μου που πολυ αγαπω
...το βραδυ(4 η ωρα και μετα)ξυπνουσα τη θεια καθε τρεις και λιγο αλλα και εκεινη μετα με πηγε και με αφησε μεσα στην μαμα μου στο δωματιο της και το κατουρησα και εκανα τα κακα μου και εκει για να μην ξεχνιομαστε
...επιτελους ηρθε το πρωι ειπε η μαμα μου και ξυπνησε και αρχησε να με φιλα και και να με ζουλαει
...και απο αυτη την ωρα δεν με εχει αφησει σε ησηχια
χριστε μου πια σε τι κοσμο ζω(πλακα κανω την μαμα μου και ολη της την οικογενεια την αγαπω πολυυυυυυ).....ξεχασα να σας πω...η μαμα μου δεν μπορει να μου βρει ονομα
και ζητα την βοηθεια σας....σας παρακαλω βοηθηστε την να μου βρει ενα ονομα γιατι μου την δινει να με φωναζουν ΧΟΝΡΟ!!!
(θα σας βαλω και λιγες φωτογραφιες μου για να με δητε)...........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος

Να τον χαιρεσαι!
Μου θυμιζει ενα σκυλακι που ειχα παλια,τον Ρουντυ.

Ποσο μηνων/ημερων ειναι ο μικρουλης???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι περιπου 2 μηνων..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτη τη στιγμη αυτα τα ονοματα μου ερχονται στο νου.
Μπορεις να ψαξεις και στο νετ γραφοντας
ogs names η' ονοματα για σκυλους.Ελπιζω να σε βοηθησα.

elvenstar
Επιφανές μέλος

Εμένα θα μου άρεσε το Fluffy γι αυτό το παχουλό συννεφάκι, Να σου ζήσει

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

undertow
Δραστήριο μέλος

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος

...εχεις δικιο..ειναι στρουμπουλος και εχει πολυ πλακα οταν περπαταει...
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
....μετα απο ωρα πηγα μεσα στο ιατρειο για να κανω το πρωτο μου εμβολειο..δεν πονεσα πολυ..με ζυγησαν και ειπαν οτι ειμαι 1 κιλο και 750 γραμ.(χοτρουλης ειμαι ε?...γοητεια,χιχι
)...μετα φυγαμε απο την γιατρο και πηγαμε σε ενα μαγαζι που ελεγε απ' εξω pet shop και η μαμα μου πηρε ενα πολυ ομορφο λουρακι και ενα μικρο κολαρο κοκκινα...απο τοτε που ηρθαμε στο σπιτι καθομαι στο κρεβατι της μαμας μου και κοιμαμε...τι ζωη ειναι αυτη που κανω ε? ξαπλα παιχνιδι βολτα και φαει..μα ποσο τυχερος μπορει να ειμαι?
μου παει το κοκκινο?
τι λετε?
Συνημμένα
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος

:kiss::kiss::kiss::kiss:
Με αγαπη,Ζουζου.
natalouko
Επιφανές μέλος

Να τον χαίρεσαι!!!

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
σημερα πηγαμε και πηραμε και αλλο σκυλακι
ενα κοριτσακι που ειναι αδερφια
το πηγαμε πριν στον κτηνιατρο και της εβαλε αμπουλα για ψυλους και της εκανε το πρωτο της εμβολειο
αυριο θα παμε να παρουμε και λουρακι για της βολτες μας...(φωτο θα σας βαλω αυριο γιατι τωρα καθομαι στο lap top και δεν εχω φωτογραφιες εδω)...
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
....εσεις τι λετε? λεει αληθεια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
...δεν ειναι μια θεα?
Συνημμένα
natalouko
Επιφανές μέλος

Θα τα κρατήσεις και τα δύο????

^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool