Ο Dingo χάθηκε!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Johny_B

Νεοφερμένο μέλος

Ο Johny_B αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Γεια σας, ίσως να μη με θυμάστε γιατί έχω να γράψω κάποιο mnm εδώ και πολύ καιρό. Από τον τίτλο του topic ελπίζω να καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται! Ο γάτος μου ο Dingo χάθηκε, στο Ηράκλειο της Κρήτης στην περιοχή του Ai Γιάννη. Είναι αρσενικός, γκρι με μαύρες ρίγες και έχει ένα μπλε κολάρο με ένα κουδουνάκι. Σας παρακαλώ αν είναι κάποιος από εδώ κοντά και δει κάτι ας με βοηθήσει.
Επίσης θα ήθελα να μου πείτε πως να αντιδράσω και τι να κάνω για να καταφέρω να τον βρω. Όσες φορες κι αν έχει τύχει να βρεθεί έξω, από το φόβο του δεν κινείται ή κρίνεται κάτω από κάποιο αυτοκίνητο. Δυστυχώς εδώ και 2 ώρες που ψάχνω δεν τον βρίσκω πουθενά. Υπάρχει περίπτωση να έχει.. παρασυρθεί από κάποια άλλη θηλυκή γάτα? Αν ναι ποσο πολύ μπορεί να απομακρυνθεί μια γάτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ρίξε μια ματιά εδώ, για κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις για να τον βοηθήσεις να βρει το δρόμο για το σπίτι.
Δυστυχώς, αν δεν είναι στειρωμένος, μπορεί να απομακρυνθεί πάρα πολύ :/:
Εύχομαι καλή τύχη και να τον ξαναβρείς!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλα υπό έλεγχο! Σήμερα το πρωί βρέθηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο! Όχι που θα πήγαινε μακριά, αυτός φοβάται και τη σκιά του έξω! Τέσσρα, άκυρος ο συναγερμός. "τηνακ" u πάντως aretha για τις πληροφορίες!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μπράβο, χαίρομαι που τον βρήκες! Έχω χάσει κι εγώ γάτο κ δυστυχώς χωρίς ευτυχή κατάληξη κ ξέρω πώς είναι...

*Να γράφεις, σε παρακαλώ, στα Ελληνικά, γιατί τα Greeklish απαγορεύονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του site

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back