Ο Garfliend μου...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

rOuDiNi

Νεοφερμένο μέλος

Η rOuDiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Ειχα ενα γατο που τον λεγανε Garfliend .... Ηταν ο πρωτος μου γατος :Dκαι πεθανε αδικα.........:mad: πως??????? Μια ημερα σαν ολες τις αλλες πηγα να του πω καλημερα.:cool:Μα εκεινος δν ηταν πουθενα:/:.....μαζι με τον αδερφο του τον Νικο ψαχναμε παντου μα πουθενα :(......... Ξαφνικα ο Νικο νιαουριζε μανιακα σαν κατι να ηθελε !:hmm: Με οδηγησε εκει........:bye:Αυτο που ηδα δν περιγραφετε ......!!!!!!!!!! Ηταν ο Garfliend κομμενος στα δυο.....:bye:τον πηρα αγγαλια κλεγοντας ... :(:bye:Μετα τον εθαψα ..... δν ξερω τι εγινε και αν θα μαθω........:(:eek:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οποιος το εκανε(συγνωμη)αλλα ειναι ο ποιο μεγαλος στον πλανητη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

+φωνο.........:bye:

Ειχα ενα γατο που τον λεγανε Garfliend .... Ηταν ο πρωτος μου γατος :Dκαι πεθανε αδικα.........:mad: πως??????? Μια ημερα σαν ολες τις αλλες πηγα να του πω καλημερα.:cool:Μα εκεινος δν ηταν πουθενα:/:.....μαζι με τον αδερφο του τον Νικο ψαχναμε παντου μα πουθενα :(......... Ξαφνικα ο Νικο νιαουριζε μανιακα σαν κατι να ηθελε !:hmm: Με οδηγησε εκει........:bye:Αυτο που ηδα δν περιγραφετε ......!!!!!!!!!! Ηταν ο Garfliend κομμενος στα δυο.....:bye:τον πηρα αγγαλια κλεγοντας ... :(:bye:Μετα τον εθαψα ..... δν ξερω τι εγινε και αν θα μαθω........:(:eek:
Θεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου!Απαίσιο!Καημένε γατούλη!:cry:Είχε ενδείξεις ότι χτηπύθηκε από αμάξι ή καποιος.....ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ!:eek::mpliaks::sick::mpliaks::sick::cry::cry:

μπα.......

οχι ηταν σαν κατι να τον εφαγε να τον εσκισε κατι τετιο........:bye:

οχι ηταν σαν κατι να τον εφαγε να τον εσκισε κατι τετιο........:bye:
ΑΠΑΙΣΙΟ!!!!:eek::eek::mpliaks::cry::cry::bye:

:/:το ξερω.........:(

δεν νομιζω να το εκανε ανθρωπος μαλλον καποιο ζωο...παντως λυπαμαι πολυ....:(

και εγω

μαλλον σκυλος δν ξερω αλλα με ποναει πολυ η εικονα αυτη στο μαυλο μ :(

κριμα το γλυκο γατακι σου λυπαμε πολλυ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back