Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τον γατούλη που έγραψα την Δευτέρα (τον βρήκαμε στην αυλή μας) νόμιζα ότι ήταν μια απλή μόλυνση στα μάτια, αλλά όσο περούσαν οι μέρες η άρνηση μου γινόταν πραγματικότητα!!! Το επιβεβαιωσε και η κτηνίατρος μας, πως βλέπει ελάχιστα(σκιές) και στο μέλλον το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τυφλωθεί τελείως συνεχίζουμε την αγωγή με αντιβίωση...κατά τα αλλα ειναι υπέροχος τρώει κανονικά και παιζουμε πολύ!!! λατρεύει τα χαδια και τις αγκαλιες και ξαφνιαστήκαμε με το πόσο του αρέσει η συντροφια μας....συνεχίζουμε και ψαχνουμε οικογενεια για να τον υιοθετήσει καθώς είναι το 5ο γατουλι στην οικογενεια μας...please help!!!
Συνημμένα
speri
Διάσημο μέλος
Καρδουλα μου σου ευχομαι να βρεις το καλυτεροτερο σπιτι

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
αγαπώ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melaslog
Δραστήριο μέλος
Θα ψάξω για το τηλέφωνό της αν και είναι εδώ στο σαιτ στους γιατρούς.
Αν μπορείς και όσο πιο άμεσα μπορείς πήγαινέ την.
Κάθε μέρα που περνάει μειώνει την πιθανότητα ίασης.
Αν αυτή σου πει πως δεν θα φτιάξει, οκ. Το χειρότερο θα επιβαρυνθείς την επίσκεψη στην γιατρό.
Αν όμως φτιάχνεται είναι κρίμα για το μικράκι.
Και πόσο μοιάζει στο Μπεζεδάκι μου........
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

melaslog
Δραστήριο μέλος
Αν πράγματι χάσει το μάτι του ή και τα δύο θα σου είναι πολύ πολύ πιο δύσκολο να τον δώσεις κάπου και μετά.....;;;
Προς Θεού, δεν ασκώ κριτική ούτε σε κατηγορώ, απλά σου επισημαίνω κάτι.
πιστευω πως η εγκαταλειψη του απο το σπιτι που τον πεταξαν ήταν χειροτερο
....μια απαισια λεπτομερια ειναι οτι το γατι τυφλωθηκε καθως τα ματια του τρυπηθηκαν απο επιθεση απο αλλο ζωο και τα τραυματα του μολυνθηκαν μερες πριν ερθει στη αυλη μας!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

τα διαβάζω και έχω σκάσει.... Δεν έχω λόγια... Έχω πει να σταματήσω στα τρία γατόνια, διαφορετικά....Εύχομαι το καλύτερο για το γατούλι....
Ας γυρίσει η τύχη του να πάνε όλα καλά, γιατί μεχρι τώρα αυτή η ψυχούλα μόνο τη σκληρή μεριά της ζωής έχει γνωρίσει.....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool