Ο Harry ψάχνει επειγόντως σπίτι...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Bulakos

Νεοφερμένο μέλος

Η Bulakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Αρσένικός γατούλης περίπου 1,5 μηνων με απίστευτους τρόπους,τον σωσαμε απο τον δρόμο και ψαχνουμε επειγόντως σπιτι για υιοθεσια ή φιλοξενεία, από την συμπεριφορά του καταλάβαμε οτι προέρχεται απο σπίτι και προφανως τον πέταξαν! Τον αποπαρασιτωσαμε ακολουθει θεραπεία για τα ματακια του που ειναι μολυσμένα(θα τα καταφερουμε και αυτη τη φορά) θα εμβολιαστεί ωστε να γίνει η τέλεια συντροφιά!!! Είναι το 5ο γατι για το σπιτι μου και δεν θα αντέξω οικονομικα, εαν τον αφήσω στη γειτονια η καταληξη του θα ειναι φολα απο τους καλους μου γειτονες....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.Καλό θα είναι να βάλεις και φωτό του μικρούλη.Βοηθούν πολύ στην υιοθεσία.Αν θέλεις..θα σου στείλω πμ πως να βάλεις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ, ξερω τα κατατόπια...τον βρήκα σημέρα και δεν προλαβα,εξαλου ειναι πολυ εξαντλημενος αν και σε αυτη τη κατασταση κουρκουριζει...αυτο ειναι καλό σημαδι! θα περιμενω να συνελθει και σε κανα δυο μερες θα γίνει και η παρουσιαση...απλα θέλω να δω ενδιαφέρον για το μπαρμπαδακι μου γιατι μαλλον θα δυσκολευτω πολυ να τον κρατησω και οι υπολοιπες ειναι στειρωμενες γκρινιαρες τον εχω απομωνομενο για δικη του ασφαλεια και απο τις αλλες γατες!;)

Τελικά είναι τυφλός!!!

Για τον γατούλη που έγραψα την Δευτέρα (τον βρήκαμε στην αυλή μας) νόμιζα ότι ήταν μια απλή μόλυνση στα μάτια, αλλά όσο περούσαν οι μέρες η άρνηση μου γινόταν πραγματικότητα!!! Το επιβεβαιωσε και η κτηνίατρος μας, πως βλέπει ελάχιστα(σκιές) και στο μέλλον το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τυφλωθεί τελείως συνεχίζουμε την αγωγή με αντιβίωση...κατά τα αλλα ειναι υπέροχος τρώει κανονικά και παιζουμε πολύ!!! λατρεύει τα χαδια και τις αγκαλιες και ξαφνιαστήκαμε με το πόσο του αρέσει η συντροφια μας....συνεχίζουμε και ψαχνουμε οικογενεια για να τον υιοθετήσει καθώς είναι το 5ο γατουλι στην οικογενεια μας...please help!!!

Z

9k=

Συνημμένα

• IMG_0012.JPG
    IMG_0012.JPG
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG_0003.JPG
    IMG_0003.JPG
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG_0007.JPG
    IMG_0007.JPG
    49,2 KB · Εμφανίσεις: 31
Απάντηση: Τελικά είναι τυφλός!!!

Καρδουλα μου σου ευχομαι να βρεις το καλυτεροτερο σπιτι:)

Απάντηση: Τελικά είναι τυφλός!!!

:( αγαπώ!!!!

Δεν ξέρω τι δυνατότητα έχεις αλλά άμεσα πήγαινέ την σε μία γιατρό επ ονόματι Σκούντζου στον Χολαργό. Και τον δικό μου για ξεγραμμένο τον είχαν από όραση (έρπης στο μάτι) αλλά γιατρεύτηκε ΠΛΗΡΩΣ.
Θα ψάξω για το τηλέφωνό της αν και είναι εδώ στο σαιτ στους γιατρούς.
Αν μπορείς και όσο πιο άμεσα μπορείς πήγαινέ την.
Κάθε μέρα που περνάει μειώνει την πιθανότητα ίασης.
Αν αυτή σου πει πως δεν θα φτιάξει, οκ. Το χειρότερο θα επιβαρυνθείς την επίσκεψη στην γιατρό.
Αν όμως φτιάχνεται είναι κρίμα για το μικράκι.
Και πόσο μοιάζει στο Μπεζεδάκι μου........

Εδώ,υπάρχει η διευθυνση και το τηλέφωνο της Σκούντζου.:)

Ευχαριστώ παιδια αλλα όπως έγραψα πιο πανω το ειδε γιατρος την παρασκευή μετα από 5 ημερες εντατικης θεραπειας...το αλλο ειμαι θεσ/νικη....και το μονο που μπορει να γινει για τον (πλεον) Lance, για να μη παθει μηνιγγιτιδα, ειναι δυστηχως να χασει το δεξι του ματι, τον βρήκαμε αργα...κατα τα αλλα ο μικρος ειναι γεματος ζωή εχει πάρει βαρος και παιζει ασταματητα...πολλες φορες ουτε ο καλυτερος γιατρος ουτε ολα τα χρηματα του κόσμου σωζουν τα μικρουλια μας!!!κανουμε οτι μπορουμε παντα δεδομενου οτι εχω αλλες 4 και τα οικονομικα μας σημερα δεν μπορουν να παραμεριστουν ετσι απλα εστω την χρεωση μιας επισκεψης...παρ'ολα συνεχιζουμε για το καλυτερο και περιμενουμε να ενδιαφερθει καποιος...πραγματικα δεν θα μπορεσω να τον κρατησω περισσοτερο απο 1 μηναhttps://www.medlook.net/kids/mening.asp

Μπράβο σας για την προσπάθεια σας.Εφόσον κινδυνεύει απο μηνιγγιτιδα....ας γίνει αυτό που πρέπει να γίνει...ο γιατρός σίγουρα ξέρει καλύτερα...μακάρι να πάνε όλα καλά για το μικρούλη...του αξίζει..:(

Οπως νομίζεις αλλά δεν πρέπει να τον δει απλά κτηνίατρος αλλά κάποιος εξειδικευμένος για τα μάτια. Εχει σίγουρα στην Θεσσαλονίκη που είναι η Μέκκα των κτηνιάτρων λόγω σχολής. Μια επίσκεψη θα χρεωθείς απλά και μόνο για να ξέρεις πως έκανες Ο,ΤΙ μπορούσες.
Αν πράγματι χάσει το μάτι του ή και τα δύο θα σου είναι πολύ πολύ πιο δύσκολο να τον δώσεις κάπου και μετά.....;;;
Προς Θεού, δεν ασκώ κριτική ούτε σε κατηγορώ, απλά σου επισημαίνω κάτι.

Αυτό είναι το μαγαλύτερο προβλημα στην Ελλαδα οτι ολοι θελουν αυτο το χνουδοτο γλυκουλικο pet...οταν υπαρχουν τόσα που εχουν ιδιαιτεροτητες αλλα δεν διαφέρουν σε τιποτα απο ενα υγειες....επισης ακομα και μια Μεκκα δεν μπορει να προσφέρει τα πάντα!!!(τα είπαμε αυτα) η κτηνιατρος που τον ειδε ειχε ολα τα οργανα για να το εξετασει οφθαλμικα και οσο και να χτυπιεμαι ο γατος θα μεινει τυφλος...το μόνο που μπορω να κάνω είναι να φροντισω να μην συνεχισει να μεταδιδει την παθηση του σε αλλες ωστε να μπορει να υιοθετηθει! οσο κριμα και αν ειναι αυτη ειναι η περιπτωση μας...απευθυνθηκα στην γατοπαρεα ωστε το θεμα μας να διαβαστει και ο Lance να μπορεσει να βρει ενα μονιμο σπιτι. Καλές οι συμβουλες αλλα ημαστε οκ απ'αυτες εχω δυο κτηνιατρους για σωστη περιθαλψη.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΟΘΕΙΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΤΕΓΟΥ ΓΑΤΙΟΥ!!! Το πιο δυσαρεστο είναι πως εαν δεν τα καταφερουμε το γατακι θα πρεπει να κοιμηστει...δεν υπαρχει η περιπτωση να τον αφησω ή να τον φανταστω να τριγυρναει ετσι στο δρομο μετα απο καποια αποτυχημενη υιοθεσια!!!

οκ το τελευταιο παραηταν σκληρο αλλα εχουμε συζητησει και αυτη την περιπτωση με την κτηνιατρο:(πιστευω πως η εγκαταλειψη του απο το σπιτι που τον πεταξαν ήταν χειροτερο:angry::angry:....μια απαισια λεπτομερια ειναι οτι το γατι τυφλωθηκε καθως τα ματια του τρυπηθηκαν απο επιθεση απο αλλο ζωο και τα τραυματα του μολυνθηκαν μερες πριν ερθει στη αυλη μας!!!

:(:(:( τα διαβάζω και έχω σκάσει.... Δεν έχω λόγια... Έχω πει να σταματήσω στα τρία γατόνια, διαφορετικά....
Εύχομαι το καλύτερο για το γατούλι....
Ας γυρίσει η τύχη του να πάνε όλα καλά, γιατί μεχρι τώρα αυτή η ψυχούλα μόνο τη σκληρή μεριά της ζωής έχει γνωρίσει.....:(

Tα τυφλα γατακια δεν διαφερουν σε τιποτε απο τα υπολοιπα,οταν μενουν μεσα στο σπιτι.Μια χαρα μαθαινουν τους χωρους,κινουνται ανετα..παιζουν...,τρεχουν και μπορουν να χαρισουν τη μεγαλυτερη ευτυχια.Ειχαμε και εδω περιπτωσεις τυφλων γατιων..και πραγματικα..βλεπαμε βιντεο τους..και δεν πιστευαμε οτι ηταν τυφλα.Ευχομαι οτι καλυτερο για το μικρο..:)

Παιδιά όπου ακούσετε για κάποιον που ψαχνει για γάτο θυμηθήτε τον Lance....και επισημανετε τα θετικά σε μια τέτοια περίπτωση εγώ θα κανώ ότι μπορώ να τον κανώ ένα υγιές γατάκι!!!Σήμερα το πρωί έπαιζε με ένα μπαλάκι και το ονιχοδρόμιο του...οταν τον βλέπω έτσι είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρουμε!!!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back