Ο ringo σας περιμένει να τον υιοθετήσετε. 3μιση μηνών μαυρόασπρος και σπιτίσιος.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

antonis_1978

Νεοφερμένο μέλος

Ο antonis_1978 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Τον βρήκα στο δρόμο πεταμένο σε σακκούλα σκουπιδιών, ήταν μόλις μιας εβδομάδας τότε. Τον μεγάλωσα με μπιμπερό και πλέον απογαλακτίστηκε και είναι έτοιμος να σας πάρει τα μυαλά. Είναι πολύ χαδιάρης και αρκετά ήσυχος.

Θέλει κανείς το γλυκό Ringo? Αν ναι, το τηλέφωνό μου είναι το 6942-682216 (Αντώνης) Περιοχή: Βύρωνας - Αθήνα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 45124_1512019727680_1450003529_1313667_7363732_n.jpg
    45124_1512019727680_1450003529_1313667_7363732_n.jpg
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 41
Απάντηση: Ο ringo σας περιμένει να τον υιοθετήσετε. 3μιση μηνών μαυρόασπρος και

Είναι φοβερό κουκλί!!! εύχομαι την καλύτερη τύχη!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ Έφη, να είσαι καλά !!!!!

Τελικά μπορεί το γατάκι να φάει στερεά τροφή, γιατί θυμάμαι ότι είχε κάποιο πρόβλημα;

αααααααααααα!! τι κουκλι!! Και εμενα τον γατο μου τον μεγαλο που τον αφησα στο χωριο με την μαμα μου Ringo τον λενε!! Απο τους πολυαγαπημενους μου Beatles!!! Καλη τυχη στο μωρουλινι!!! :D

Επίσης, καλό θα ήταν να βάλεις μια πιο πρόσφατη φωτογραφία. Εχω κάτι γνωστούς Βυρωνιώτες αλλά θα ξέρω μέχρι την επόμενη Κυριακή. Θα κρατήσω το τηλέφωνό σου μήπως έχω καλά νέα...

Υoula μου, να είσαι καλά. Ευτυχώς ξεκίνησε να τρώει και είναι τώρα μια χαρά. Πήρε και κιλάκια, έβγαλε και τρίχωμα πολύ και όλα είναι καλά. Σ' ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι.

Καλο μου τι γλυκο που ειναι...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back