Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Η Ναταλία Λόκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 110 μηνύματα.
08-09-09
00:47
Μου έστειλαν ένα mail όπου ενημερώνουν πως στην Πλατεία Καραμανλάκη στα μισά της απόστασης από το Σκαλιστήρι προς την Πλατεία Αμερικής έχουν ρίξει δηλητήριο σε μορφή σπρέυ στο γρασίδι. Τεράστια ΠΡΟΣΟΧΗ στα αδέποτα και μη ζώα της περιοχής διότι ο κίνδυνος είναι τεράστιος!!!
Που να τους @@@@ το σπίτι, νυχτιάτικα!
Που να τους @@@@ το σπίτι, νυχτιάτικα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
08-09-09
00:49
ας παει ρε παιδια αυτος που το ανακαλυψε να ριξει νερο ή οτι αλλο πρεπει. θα πεθανουν αδεσποτα ρε γμτ.....
τι αλλο θα σκαρφιστουν οι καταραμενοι
μηπως να ειδοποιηθει κ η αστυνομια?

τι αλλο θα σκαρφιστουν οι καταραμενοι
μηπως να ειδοποιηθει κ η αστυνομια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
08-09-09
01:30
Παιδιά και εγώ το διάβασα στο facebook Έχει γραφτεί από τις 3 Σεπτεμβρίου ήμουνα έτοιμη να το βάλω κι εγώ. Συγκεκριμένα διάβασα αυτό
Spiros Kiknas ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ, ΕΠΕΙΓΟΝ¨ΠΛ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΗ (ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΛΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ) ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΦΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ
Spiros Kiknas ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ, ΕΠΕΙΓΟΝ¨ΠΛ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΗ (ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΛΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ) ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΦΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ
menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
08-09-09
17:32
Που να μην σταυρώσουν πελάτη τα καθάρματα!

bunny
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα.
08-09-09
17:34
Ευτυχώς η είδηση έχει προωθηθεί αρκετά.Τώρα,το τί γίνεται είναι το θέμα...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
08-09-09
18:11
Το ιδιο συμβαινει και στη Δράμα. Μελετουμε δυνατοτητα επιστολης για απαγορευση πωλησης δηλητηριων
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum