Πάμε καλύτερα!!

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
αυξανοντας την αντιβιωση και παρατηρωντας την πληγη της Τσικι,μπορω να πω οτι παμε καλυτερα:up: :up: !!ηδη εχει αρχισει να κλεινει,με πιο εμφανη διαφορα στο σημειο της τομης που αφαιρεθηε χτες το ραμμα,μιας και το σημειο αυτο ειναι πολυ πιο μικρο απο το αλλο στο οποιο ανοιγαν συνεχεια τα ραμματα.μιλησα και με το γιατρο σημερα και θα ξαναμιλησουμε αυριο για να δουμε μηπως χρειαστει να παμε τη δευτερα να μας δωσει αντιβιωση για μερικες μερες ακομα.ειμαι παντως πολυ χαρουμενη που ολα πανε καλα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εύχομαι καλή ανάρρωση και να υποδεχτήτε τον καινούργιο χρόνο υγιεις και χαρουμενοι:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε κ απο εμας ολους εδω περαστικουλια

:up::up::up:
Επιτέλους, τα πράγματα πάνε καλά για την Τσίκι! Περαστικά της! Αυτή η άσχημη εμπειρία να γίνει μια μακρυνή ανάμνηση!

Καλή χρονιά στη Τσίκι, πάντα της να τα καταφέρνει!!!:up:

σας ευχαριστω πολυ:) !η πληγη εχει σχεδον κλεισει πια,μενει ελαχιστο ακομα,το οποιο φαινεται κι αυτο ετοιμο να κλεισει.μου εδωσε σημερα ο γιατρος αλλα 6 χαπια,θα της δωσω τα 4(2 μερες)και μετα αφου ξαναμιλησουμε θα δω αν χρειαστει να παρει και τα 2 τελευταια.μαλλον οχι,γιατι λογικα μεχρι τοτε η τομη θα εχει κλεισει τελειως επιτελους:up: :up: :up:

Mπραβο!!!:) τωρα που τη στηρωσες τη τη δηνεις για φαγακι?Εμας μου εδωσε ενα δειγματακι για στηρωμενες royal αλλα ειναι μεγαλα τα κομματια και η δικια μου δε τα τρωει.και λογο εορτων τησ δηνω κανα πατε να ηρεμησει και ολας και να χαρει.:)

τρωει της royal canin για γατακια 4-12 μηνων.θα της δινω αυτη την τροφη για κανα 2μηνο ακομα,μεχρι να κλεισει χρονο και μετα θα της αρχισω αυτη που ειναι για νεαρες στειρωμενες γατουλες.
η δικαι σου μικροτερη απο την Τσικι δεν ειναι?

Τέλος καλό όλα καλά για την μικρή τσίκι :up:

περαστικουλια τσικακι και απο μενα!!!να ειναι παντα γερη!!!:up:

Εμεις πρεπει να μαστε 6-7 μηνων εκει περιπου.Ασε και ενω πειναει δε τρωει τη ξρηρη τροφουλα μου κανει τσαλιμακια να της δηνω πατε.Αλλα θα τη πιεσω δε πρεπει να λιγισω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back