Πάρτυ αποχαιρετιστήριο!!!

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ

Δραστήριο μέλος

Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα.
Κορίτσια και αγόρια του My Cat έχω κάτι δυσάρεστο και κάτι ευχάριστο να σας ανακοινώσω και θα ξεκινήσω από το δυσάρεστο.

Από 30 Ιουνίου 2008 φεύγω από την δουλειά…:(
Αυτό γιατί αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για την επιχείρησή μας. Kαι αυτό το λέω για να μην νομίζετε ότι έχω παράπονο από την αφεντικίνα μου απλά δεν μπορεί πια να με πληρώνει…:/:
Το δυσάρεστο λοιπόν είναι ότι σπίτι δεν έχω Internet και θα χάσω την επαφή με όλους εσάς ,που σας αγάπησα τόσο, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα!!!
Με κάνατε και ένιωσα ότι δεν αισθάνομαι μόνο εγώ τόση αγάπη για τις γάτες αλλά και με πληροφορήσατε για πολλά πράγματα γύρο από την γάτα!
Σας νιώθω φίλους και θα μου λείψετε…

Αλλά φτάνει με το δράμα έχω και δύο καλά να σας πω.
Το ένα είναι ότι η μαμά έχει Internet και θα μπορώ που και που να μπαίνω και να μιλάω μαζί σας.:up:
Το δεύτερο είναι ότι παντρεύομαι και η Λούσυ θα έχει τώρα επίσημα μπαμπά! :rolleyes:

Θέλω να δώσω ιδιαίτερες ευχαριστίες στους moukelis, tzoutzou, Julia, sli8erin, Aretha, mespairios, zoro, Άννα Κ., Georgia Alex, yasmin1gr, Jeannine, drusilia, ruko, Michelle.:)
Μερικοί είναι φίλοι και άλλη απλά με βοήθησαν δίνοντάς μου πληροφορίες, σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!:redface:
Αγαπημένο μήνυμα ‘Ο Σείριος το αστεράκι μας!’.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μας λείψεις πολύ πολύ!Περιμένουμε φωτογραφίες της χαμογελαστής σου μικρης,της πανέμορφης γατούλας σου που τώρα θα αποκτήσει και μπαμπα,και φυσικά...του γάμου!Οι ώρες οι καλές,να είσαι ευτυχισμένη,κι εμείς δε χανόμαστε,εδώ θα μας ξαναβρείς σε νέα επεισόδια!Ο Σείριος στέλνει τις γατοευχές του και τα συγχαρητήρια στη νίντζα Λούσυ που διπλάρωσε τον γατομπαμπα!Σ'ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια,με συγκίνησες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα βρε μη στεναχωριέσαι. Άλλωστε θα τα λέμε από τη σύνδεση της μαμάς σου προσωρινά:P.
Από ότι διάβασα παντρεύεσαι. Η ώρα η καλή:).

αυτά είναι υπέροχα νέα!!!:up:

άντε η ώρα η καλή που λένε και να δεις που μετά όλα θα ταχτοποιηθούν:) και ιντερνετ θα βάλετε:P και δουλειά θα βρεις αφού πρώτα κάνετε έναν μεγάλο μήνα του μέλιτος:D

εμείς θα σε περιμένουμε:)

Και μένα θα μου λείψεις γειτόνισσα, αν και θα μπορούσαμε να τα πούμε και απο κοντά!!!:up:

Άντε να ζήσετε !!!!! Και όταν μπορέσεις περιμένουμε νέα! :)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα με πιάσουν τα κλάματα:bye:

Ελπίζω όλα στην νέα σου ζωή να έρθουν πανέμορφα...δεν θα χαθούμε βρεεε. Η ωρα η καλή και απο μένα:)

Εμείς εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε με νέα από τη ζωή σου!
Η ώρα η καλή και βίον ανθόσπαρτον, που λένε!
Αντε και να κλέβεις λίγο χρόνο να μπαίνεις από τη μαμά σου! :P

Να μας πεις και εντυπώσεις από τον έγγαμο βίο, να ξέρουμε κι εμείς οι ανύπαντρες! χαχα :lol:

Καλη τύχη σε όλα κουκλα:up:Βιον ανθοσπαρτον και καλούς απογόνους...Δεν χανόμαστε λοιπόν θα ειμαστε εδω και θα σε περιμενουμε να τα λεμε οταν θα μπαινεις...:up:

η ωρα η καλη και να σου ερθουν ολα βολικα.Μην ξεχασεις να πατησεις το ποδι του συζηγου!!!!οχι πολυ δυνατα να μπορει ο ανθρωπος να περπατησει εσυ να παιρνας καλα και τα υπολοιπα θα ερθουν γρηγορα

Τις ευχές και από εμένα. Κάθε ευτυχία σου εύχομαι στη νέα σου ζωή και να είσαι αισιόδοξη πάντα και για τη δουλειά και για όλα και....πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι εδώ θα είσαι.

Να σου ευχηθώ και γω η ώρα η καλή....όλα στη ζωή να σου έρθουν όπως ακριβώς τα περιμένεις!!!:up::up:
Και είμαι σίγουρη ότι δεν θα χαθούμε...εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε !;)

Πολλές πολλές ευχές για μια ζωή όπως την θες:)

Ευχομαι τις καλυτερες ευχες και η ζωή να στα φέρει οπως εσυ θες και να ζήσεις το παραμύθι σου:)

Ωχ αμαν!!Τωρα τι θα απογινει η γατοσυμμορια μας?
Δεν πειραζει καλο μου..Ολα καλα θα πανε..Και εσυ θα βρεις τροπο να μπαινεις και θα βρεθουμε απο κοντα και θα δουμε και φωτογραφιες του γαμου (ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι καλη φαση)!!Να εισαι εσυ καλα και ολα θα γινουν!!ΑΑΑ,βαλε και καμια φωτο της Λουσυ να την εχουμε!!!

Η ωρα η καλη τι πιο ωραιο νεο απ'αυτο:up:Βιον ανθοσπαρτο με πολυ χαρα και ευτυχια .Θα τα λεμε απο την συνδεση της μαμας σου και αργοτερα θα βαλεις και εσυ ιντερνετ,εμεις εδω ειμαστε και σε περιμενουμε:D Πολλα γατοφιλακια στην μουσουδα της Λουση απο μενα και την Μυρτουλα:D

Η ώρα η καλή,:) ευχές για βίο ανθόσπαρτο και πιο συχνά στη μαμά σου να μαθένουμε νέα σου. :D'Οσο για τηδουλειά κάθε εμπόδιο σε καλό βγαίνει.:)Αντε και στα δικά μας η λεύτερες:):D

Η ώρα η καλή κούκλα μου και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου έναν βίο ανθόσπαρτο. Και μην ακούς αυτά περί ποδιού που λέει η Ελένη. Δεν ισχύουν. Το θέμα είναι να καταφέρεις να του το πατάς σε όλον τον υπόλοιπο βίο. Και πάλι να ζήσετε και να μην χαθείς (ποιος μιλάει τώρα ε;).

Αντε, βρε, καλα νεα ήταν, στην αρχή που διάβασα τρόμαξα! :)
Εύχομαι το καλύτερο πραγματικά, η αλλαγή δουλειάς δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, σημαίνει καινούρια πράγματα ανθρώπους και εμπειρίες.

Τις θερμότερες ευχές μου και για τον γάμο σου!
Άντε, και σύντομα πλήρως συνδεδεμένη στο δίκτυο να μας λες τα νέα σας!:)

Να ζησετεεε!!! ευχομαι να ερθουν ολα στη ζωη σου οπως θες!
οσο για την δουλεια σου, να θυμασαι οτι οταν κλεινει μια πορτα , ανοιγει μια αλλη!
με το καλο να σου ρθουν ολα δεξια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back