ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Από 30 Ιουνίου 2008 φεύγω από την δουλειά…

Αυτό γιατί αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για την επιχείρησή μας. Kαι αυτό το λέω για να μην νομίζετε ότι έχω παράπονο από την αφεντικίνα μου απλά δεν μπορεί πια να με πληρώνει…

Το δυσάρεστο λοιπόν είναι ότι σπίτι δεν έχω Internet και θα χάσω την επαφή με όλους εσάς ,που σας αγάπησα τόσο, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα!!!
Με κάνατε και ένιωσα ότι δεν αισθάνομαι μόνο εγώ τόση αγάπη για τις γάτες αλλά και με πληροφορήσατε για πολλά πράγματα γύρο από την γάτα!
Σας νιώθω φίλους και θα μου λείψετε…
Αλλά φτάνει με το δράμα έχω και δύο καλά να σας πω.
Το ένα είναι ότι η μαμά έχει Internet και θα μπορώ που και που να μπαίνω και να μιλάω μαζί σας.

Το δεύτερο είναι ότι παντρεύομαι και η Λούσυ θα έχει τώρα επίσημα μπαμπά!

Θέλω να δώσω ιδιαίτερες ευχαριστίες στους moukelis, tzoutzou, Julia, sli8erin, Aretha, mespairios, zoro, Άννα Κ., Georgia Alex, yasmin1gr, Jeannine, drusilia, ruko, Michelle.

Μερικοί είναι φίλοι και άλλη απλά με βοήθησαν δίνοντάς μου πληροφορίες, σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Αγαπημένο μήνυμα ‘Ο Σείριος το αστεράκι μας!’.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
.Από ότι διάβασα παντρεύεσαι. Η ώρα η καλή
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

άντε η ώρα η καλή που λένε και να δεις που μετά όλα θα ταχτοποιηθούν
και ιντερνετ θα βάλετε
και δουλειά θα βρεις αφού πρώτα κάνετε έναν μεγάλο μήνα του μέλιτος
εμείς θα σε περιμένουμε

julia
Διακεκριμένο μέλος

Άντε να ζήσετε !!!!! Και όταν μπορέσεις περιμένουμε νέα!

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η ώρα η καλή και βίον ανθόσπαρτον, που λένε!
Αντε και να κλέβεις λίγο χρόνο να μπαίνεις από τη μαμά σου!

Να μας πεις και εντυπώσεις από τον έγγαμο βίο, να ξέρουμε κι εμείς οι ανύπαντρες! χαχα

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Βιον ανθοσπαρτον και καλούς απογόνους...Δεν χανόμαστε λοιπόν θα ειμαστε εδω και θα σε περιμενουμε να τα λεμε οταν θα μπαινεις...
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Και είμαι σίγουρη ότι δεν θα χαθούμε...εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε !

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος

tzoutzou
Διάσημο μέλος
Δεν πειραζει καλο μου..Ολα καλα θα πανε..Και εσυ θα βρεις τροπο να μπαινεις και θα βρεθουμε απο κοντα και θα δουμε και φωτογραφιες του γαμου (ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι καλη φαση)!!Να εισαι εσυ καλα και ολα θα γινουν!!ΑΑΑ,βαλε και καμια φωτο της Λουσυ να την εχουμε!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Βιον ανθοσπαρτο με πολυ χαρα και ευτυχια .Θα τα λεμε απο την συνδεση της μαμας σου και αργοτερα θα βαλεις και εσυ ιντερνετ,εμεις εδω ειμαστε και σε περιμενουμε
Πολλα γατοφιλακια στην μουσουδα της Λουση απο μενα και την Μυρτουλα
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχές για βίο ανθόσπαρτο και πιο συχνά στη μαμά σου να μαθένουμε νέα σου.
'Οσο για τηδουλειά κάθε εμπόδιο σε καλό βγαίνει.
Αντε και στα δικά μας η λεύτερες

Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Εύχομαι το καλύτερο πραγματικά, η αλλαγή δουλειάς δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, σημαίνει καινούρια πράγματα ανθρώπους και εμπειρίες.
Τις θερμότερες ευχές μου και για τον γάμο σου!
Άντε, και σύντομα πλήρως συνδεδεμένη στο δίκτυο να μας λες τα νέα σας!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο για την δουλεια σου, να θυμασαι οτι οταν κλεινει μια πορτα , ανοιγει μια αλλη!
με το καλο να σου ρθουν ολα δεξια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool