nicky
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πόσα είναι τα γατάκια;Λογικό είναι να έχει εξαντληθεί η γατούλα μετά απο τόσες γέννες...Την ταϊζεις ειδική τροφή;Βιταμίνες παίρνει;Θα πρέπει να είχαν ήδη περάσει στις κροκέτες,απο τους δύο μήνες τα μικρά.Επίσης πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου για να τη δει οπωσδήποτε,να την εξετάσει και να της δώσει τις κατάλληλες βιταμίνες και θεραπεία για να σταματησει το γάλα.Τα γατάκια απο τοσες γέννες έχεις βρει κάπου να τα δώσεις;Γιατί δεν τη στειρώνεις και την αφήνεις να ταλαιπωρείται με τόσες γέννες,αφού τη βλέπεις πως εχει γίνει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicky
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Και κατι αλλο παρε κροκκετες κιττεν ακι βαζε με την κονσερβα η κονσερβα και τα ψαρια δεν ειναι οτι καλυτερο.σιγα σιγα θα τις φαει κι αυτες
moukelis
Επιφανές μέλος
nicky
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
nicky
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
και σκέψου ΣΟΒΑΡΑ την στείρωση, η μαμά έχει εξασθενήσει και μπορεί να έχει και κάποια αρρώστια που απλά κληρονομούν τα παιδιά και διαιωνίζετε...

julia
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Να σου ζήσουν!Ρώτησες γιατρό για τις βιταμίνες και την τροφή;Εξέτασε τη μανούλα;Βάλε τα καλυτερα σε μια αγγελια στα "χαριζονται".
nicky
Νεοφερμένο μέλος
nicky
Νεοφερμένο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Για τη συζήτηση "κονσέρβα ή κροκέτες" δες αυτό το θέμα.γιατί πρέπει να τους δίνω κροκέτες? Οι κονσέρβες δεν έχουν τις απαραίτητες βιταμίνες?
Όχι, δεν συμβαίνει το ίδιο.εμένα αν μου δίνανε κάθε μέρα το ίδιο φαγητό θα βαριόμουνα, δεν συμβαίνει το ίδιο με τις γάτες μας????![]()
Οι γάτες έχουν πολύ λιγότερους αισθητήρες γεύσης από εμάς, επομένως αντιλαμβάνονται πολύ λιγότερο τις διαφορετικές γεύσεις των τροφών. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι γάτες είναι ζώα που τους αρέσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και η ρουτίνα, δεν επιδιώκουν τις αλλαγές.
Επιπλέον, οι αλλαγές στη διατροφή τους προκαλούν διάφορα πεπτικά προβλήματα. Το να τους δίνεις κάτι διαφορετικό μια στο τόσο δεν πειράζει, αλλά γενικά είναι καλύτερο να έχουν σταθερή διατροφή.
vasoulamiaou
Νεοφερμένο μέλος
εχω ενα πρβ με την φαιδρουλα μου, ειναι σχεδον 2 μηνων και την εχω μεσα στο σπιτι, ομως καθε φορα που την αγκαλιαζω θελει να πιπιλισει το χερι μου, την αφηνω και το κανει αλλα ποτε επιτελους θα το σταματησει? πρεπει να κανω κατι?
και δεν το κανει σε ρουχα, χαλακι, μαξιλαρακι αλλα μονο οταν την παιρνω αγκαλια

ετσι συμπεριφεται και η αδελφουλα της που εχω δωσει σε μια φιλη μου.
μπορειτε να με βοηθησετε?
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
αν δεις μαμά γάτα να θυλάζει θα δεις ότι και μαμά και μικρά ζημώνουν και γουργουρίζουν
το μικρό σου απλά δίχνει την χαρά του και την αγάπη του προς τα εσένα με αυτόν τον τρόπο και αυτό είναι κάτι που μπορεί να το συνεχίσει μέχρι τα γεράματα της

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool