yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Προσφατα εβαλα στον πισω κηπο της πολυκατοικίας ενα γατοσπιτακι ιγκλου πλαστικο και.. .αντι να πηγαινουν οι γατες, παν τα σαλιγγαρια... το βρηκα μεσα σε αισχος κατασταση.. το επλυνα με χλωρινες το σκουπισα.,. εβαλα εφημερίδες μεσα κι ενα μπωλ με τροφη ξηρα( μπας και πανε...)
...και αντι να πανε αυτα τρεξανε τα σαλιγγαρια με ιλιγγιωδη ταχυτητα και σκαρφαλωσαν πανω στο ιγκλου!!! Δεν προλαβαινα να τα διωχνω...κα μετα σου λενε ειναι αργα τα σαλιγκαρια.. αυτα ειχανε κοτσαρει εξω κεφαλι και ναναε αγονα δρομου
ποιο θα φτασει στη κορυφη...!!!Αφου σκεφτηκα να τα δινω δωρο για να τα μαγειρεψει κανεις .. αλλα δεν μπορω να το φανταστω καν τα λυπαμαι τα καημενα...
Κανεις καμια ιδεα τι δεν χωνευουν τα σαλιγγαρια? να αλειψω με τιποτα το σπιτακι μηπως? με τι???Ειμαι και παιδι της πολης δεν εχω ιδεα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε όχι μην τα κάνεις άτυχα που βρέθηκαν στο δρόμο σου. Τα σαλιγκάρια τα μαγειρεύουν ζωντανά. Από τους χειρότερους θανάτους. Λίγο να κάψουν το δαχτυλάκι τους ωωαααχχχχ ουρλιάζουν αλλά τα σαλιγκάρια τα βάζουν ζωντανά στην κατσαρόλα.Πως διώχνουν τα σαλιγκαρια??
Προσφατα εβαλα στον πισω κηπο της πολυκατοικίας ενα γατοσπιτακι ιγκλου πλαστικο και.. .αντι να πηγαινουν οι γατες, παν τα σαλιγγαρια... το βρηκα μεσα σε αισχος κατασταση.. το επλυνα με χλωρινες το σκουπισα.,. εβαλα εφημερίδες μεσα κι ενα μπωλ με τροφη ξηρα( μπας και πανε...)
...και αντι να πανε αυτα τρεξανε τα σαλιγγαρια με ιλιγγιωδη ταχυτητα και σκαρφαλωσαν πανω στο ιγκλου!!! Δεν προλαβαινα να τα διωχνω...κα μετα σου λενε ειναι αργα τα σαλιγκαρια.. αυτα ειχανε κοτσαρει εξω κεφαλι και ναναε αγονα δρομουποιο θα φτασει στη κορυφη...!!!
Αφου σκεφτηκα να τα δινω δωρο για να τα μαγειρεψει κανεις .. αλλα δεν μπορω να το φανταστω καν τα λυπαμαι τα καημενα...
Κανεις καμια ιδεα τι δεν χωνευουν τα σαλιγγαρια? να αλειψω με τιποτα το σπιτακι μηπως? με τι???Ειμαι και παιδι της πολης δεν εχω ιδεα...
Απλά μάζεψε τα και πήγαινε τα είκοσι μέτρα πιο πέρα σε τίποτα χορτάρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
. Και εγώ εδώ καθότι μένω στις εξοχές έχω άπειρα. Μέχρι και μέσα στο σπίτι μπαίνουν κάποτε από τις χαραμάδες. Πάντως, αν σε παρηγορεί αυτό, η Λουκρητία δεν έδειξε ποτέ να ενοχλείται. Ίσα ίσα που όταν είναι κλεισμένα στο καβούκι τους γίνονται η αγαπημένη της μπάλα!Παρόλαυτα αν είσαι πραγματικά απελπισμένη, ρίξε μια ματιά:
https://www.familymatters.tv/level_4/homeandgarden/snails.htm
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
καλε παρτα απο εκει κ βαλτα σε κανενα παρκο σε καμια πρασσια μπας ειναι μεταμψυχωση καμιας γατας?
Μα εκει που ειναι ηδη παρκο πρασια ειναι , και δεν ειναι ενα και δυο πολλα ειναι...
αχ δε μου παει να τα πνιξω σε μπυρα μετα τι θα κανω με τα πτωματα? εδω να τα πεταξω μακρια και παλι δεν το εκανα επρεπε να βγαζω προσεκτικα καθεενα... μηπως να αλειψω απλα με μπυρα ενα πιατο και να εγκατασταθουνε εκει??

A recent survey on what kind of beer slugs like best tells us they prefer Budweiser, Bud light, Coors light, Michelob, Old Milwaukee. Pretty good taste buds huh?
Καλε αυτα εχουν και προτιμήσεις!!! τς τς τς
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ δε μου παει να τα πνιξω σε μπυρα μετα τι θα κανω με τα πτωματα? εδω να τα πεταξω μακρια και παλι δεν το εκανα επρεπε να βγαζω προσεκτικα καθεενα... μηπως να αλειψω απλα με μπυρα ενα πιατο και να εγκατασταθουνε εκει??![]()
Ναι εντάξει είναι λίγο υπερβολικό να τα σκοτώσεις γι αυτό το λόγο... Δοκιμασε σε ένα πιάτο με λίγο μπύρα λογικά θα πηγαίνουν...
Αηδία είναι...και ρωτώντας για το τι μπορώ να κάνω μου πρότειναν σαλιγκαροκτόνο , που δεν θα έβαζα ποτέ.Έτσι συμβιώνουμε όλοι μαζί αναγκαστικά 
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
A recent survey on what kind of beer slugs like best tells us they prefer Budweiser, Bud light, Coors light, Michelob, Old Milwaukee. Pretty good taste buds huh?
Καλε αυτα εχουν και προτιμήσεις!!! τς τς τς
Όχι καλέ βάλε ότι μπύρα να 'ναι... Εκτός αν θές να είναι πλήρως ικανοποιημένα...
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εχω ψύχωση με τα σαλιγγαρια! τα αγαπω πολύ!
αφου όπου τα βρήσκω στον δρόμο μου μετα από βροχές τα μαζεύω απο τα πεζοδρόμια και τα βάζω σε κήπους.όλοι με κοιτάζουν σαν καμιά τρελή αλλά τα λυπάμαι που τα πατάνε ή τα μαζεύοουν για να τα φάνε
τα κυνηγάνε τα πουλιά, τα τρωνε τα μυρμηγκια και τα καημένα είναι τόσο άκακα...Πάνε στην τροφή γάτας και σκύλου την λατρεύουν! στο σπίτι της μαμάς μου τους έβαζα ξεχωριστά τροφούλα!
Αστα γιασμήν, θα φύγουν μόλις αρχίσουν οι ζέστες από μόνα τους... Υπομονη...
τα γατουνια δεν τα ενοχλουν μην ανησυχεις

mimikaki
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Εδώ έχω ένα καλύτερο κοίτα;
ου μωρέ το κουτσουνάκι!!
Θανάση βλέπω έχεις και εσύ κατοικίδιο σαλιγγάρι!!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
εμας μια φορα ειχε μπει ο διπλανος(ο δολοφονος,δηλητηριαζε τισ γατες) και μαζευε τα σαλιγκαρια μας απο την αυλη,για να τα φαι,εμεις τα ειχαμε για κατοικιδια,εννοω δεν τα παταγαμε,ουτε τα βγαζαμε απο την αυλη.ε,το τι εγινε,δεν φανταζεστε ,του τα ειχε φυλαγμενα κιολας,τα αφησε παλι κατω και το τι ακουσε δεν λεγεται!
τι ανωμαλία και αυτή να τα μαζεύουν απο τις ξένες αυλές! και σε μας είχε έρθει μια θρασήταττη με μια σακούλα μια μέρα και ο πατέρας μου την έδιωξε κακην κακος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Τη βλεπω τη δουλεια.. να φτιαχνω υγρο σπιτακι με αυγοτσοφλια και μαρουλια και μπυρες για να κανουν παρτυ καθε βραδυ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool