Πέταξε το σκύλο από γέφυρα

vaso85

Νεοφερμένο μέλος

Η vaso85 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 117 μηνύματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκανα το λαθος να το δω και τωρα εχω πλανταξει στο κλαμμα ,μη βαζετε ρε παιδια τετοια βιντεο...θα τον σκοτωνα τον μαλακα αν τον επιανα,τον ανανδρο τον ..........
Μην το δειτε......:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς δεν είδα την απάντηση της Νόνικα και το είδα.Έχω σοκαριστεί.

https://www.youtube.com/watch?v=9Y9BmOBhTy8&feature=player_embedded

καλό είναι....
η απάντηση των ζώων, στην μα@@κια μας...
ποιός είναι τελικά ανώτερο είδος?

Λοιπον,μπηκα κι εψαξα,το κουταβι ειναι ζωντανο με πολλα καταγματα το ψυχουλι,ο μαλακας 24 ωρες μετα την αναρτηση του βιντεο πιαστηκε,ειναι στα χερια της αστυνομιας.Εκανα κοινοποιηση ηδη το βιντεο και τα στοιχεια του και περιμενω να δω αν θα βγει καποιο γκροθπ απο τους Λιθουανους φοιλοζωους-εχουν σελιδα στο φεις-για συλλογη υπογραφων για να τιμωρηθει οσο αυστηρα πρεπει.Εγω θα του εκανα το ιδιο παντως...:mad::mad::mad::mad:

Λοιπον,μπηκα κι εψαξα,το κουταβι ειναι ζωντανο με πολλα καταγματα το ψυχουλι,ο μαλακας 24 ωρες μετα την αναρτηση του βιντεο πιαστηκε,ειναι στα χερια της αστυνομιας.Εκανα κοινοποιηση ηδη το βιντεο και τα στοιχεια του και περιμενω να δω αν θα βγει καποιο γκροθπ απο τους Λιθουανους φοιλοζωους-εχουν σελιδα στο φεις-για συλλογη υπογραφων για να τιμωρηθει οσο αυστηρα πρεπει.Εγω θα του εκανα το ιδιο παντως...:mad::mad::mad::mad:
Ευτυχώς που επέζησε ο σκυλάκος.:):) Δεν έχω λόγια για αυτόν που το έκανε αλλά συμφωνήσω ότι θα ήθελα να του κάνω το ίδιο:mad::mad:

εγω δν εχω κουραγιο να το δω. :( δυστυχως, ακομη μια φορα επαληθευεται η αληθεια της φρασης που αποδιδεται στον α.αινσταιν, οτι 2 πραγματα ειναι απειρα: το συμπαν κ η ανθρωπινη ηλιθιοτητα. μονο που για το πρωτο δεν ειμαστε τελειως σιγουροι...

Δεν υπαρχει λογος να το δειτε,εγω την πατησα δυστυχως...:cry:

Και εγώ το είδα,ευτυχώς που επέζησε το καημένο ήταν τυχερό μέσα στην ατυχία του.Εγώ δεν θα του έκανα το ίδιο αυτουνού,θα τον πετούσα από πιο ψηλά για να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα και μάλιστα μαζί και τους 2 ανεγκέφαλους που το τραβάνε όλο το ''θέαμα'' γιατί εξίσου υπεύθυνοι είναι:mad:

Ολοι στο βιντεο τα ιδια σκατα ειναι...:mad:γι'αυτο εχω φτασει να μην λυπαμαι ανθρωπους που σκοτωνονται σε ατυχηματα κτλ,καθε φορα σκεφτομαι "ποιος ξερει τι θα εχει κανει κι αυτος στη ζωη του"....
Εχω φτασει να σιχαινομαι το ειδος μας.:down::down::down:

έχω πάθει σοκ...!
τι "άνθρωποι" γυρίζουν εκεί έξω παναγία μου?
και μετά σου λέει ότι το "οφθαλμός αντί οφθαλμού" δεν είναι ανθρωπιστικό :P μάλλον για κάποιους είναι και πολύ επιεικές!

:cry::cry:Κι εγω έκανα το λάθος να το δω:/:
Απο το μεσημερι βλεπω την σκηνή μπροστά μου. Και το κλαμα πόνου της ψυχούλας ήταν.... :cry::cry::cry:

Συγνώμη που δεν προειδοποιήσα..Είναι πράγματι σοκαριστικό.
Μακάρι να ισχύει και να ζει ο σκυλάκος.

Ολοι στο βιντεο τα ιδια σκατα ειναι...:mad:γι'αυτο εχω φτασει να μην λυπαμαι ανθρωπους που σκοτωνονται σε ατυχηματα κτλ,καθε φορα σκεφτομαι "ποιος ξερει τι θα εχει κανει κι αυτος στη ζωη του"....
Εχω φτασει να σιχαινομαι το ειδος μας.:down::down::down:

εγω ευτυχως δεν το ειδα και ουτε θελω..αυτο που λες το νιωθω και εγω..εχει τυχει να βλεπουμε τροχαιο να ειναι ο αλλος κατω στην ασφαλτο με το μηχανακι με αιματα και εγω να μην εχω δωσει καμια σημασια..και οποιο σκοτωμενο ζωακι να δω να κλαιω στην κυριολεξια 2-3 μερες μετα...και ολοι με λενε τρελη..:mad:τουλαχιστον αποτι καταλαβαινω δεν ειμαι μονο εγω η ''τρελη'' σε αυτο τον κοσμο:P

εγω ευτυχως δεν το ειδα και ουτε θελω..αυτο που λες το νιωθω και εγω..εχει τυχει να βλεπουμε τροχαιο να ειναι ο αλλος κατω στην ασφαλτο με το μηχανακι με αιματα και εγω να μην εχω δωσει καμια σημασια..και οποιο σκοτωμενο ζωακι να δω να κλαιω στην κυριολεξια 2-3 μερες μετα...και ολοι με λενε τρελη..:mad:τουλαχιστον αποτι καταλαβαινω δεν ειμαι μονο εγω η ''τρελη'' σε αυτο τον κοσμο:P
?????????
το σχολιο μου ειναι ουδεν σχολιο, οχι τπτ, θα βγω κ οφφ τοπικ....

Με όλο το σεβασμό δεν ειναι θέμα τρελλας άλλα αν ειναι οπως ακριβως το γραφεις τοτε θα πρέπει να το δεις γλυκιά μου.
Καλά, τα σκέφτεσαι αυτά που λές ή μήπως απλώς υπερβάλεις λιγάκι;;;;
Θέλω να πιστεύω πως υπερβάλεις.

Εγώ Νονικάκι θα ήθελα να ξέρω τις συνέπειες - αν υπηρξαν- για τον "κυριο"...
Αλλά ο χειρότερος δεν ξέρω ποιος ήταν...αυτος που πέταξε το κουταβάκι ή ο μ@@@κας που τραβουσε το video ???
Τι διαστροφή ρε παιδιά...έλεος πια...

?????????
το σχολιο μου ειναι ουδεν σχολιο, οχι τπτ, θα βγω κ οφφ τοπικ....

Δε θα βγεις Τακις...ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙΣ !

Δε θα βγεις Τακις...ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙΣ !

κοριτσια νταξει υπερβαλλω δεν εννοω οτι δεν στενοχωριεμαι για τους ανθρωπους ελεος..απλα δεν το εθεσα σωστα..σορρυ αν παρεξηγηθηκα..:redface:

χαιρομαι που προκειται για παρεξηγηση:). αλλωστε νομιζω οτι στη λεξη φιλο-ζωος, το 2ο συνθετικο αφορα οχι μονο στα ζωα, αλλα κ στη "ζωη"..κ ο νοων νοειτο;)

χαιρομαι που προκειται για παρεξηγηση:). αλλωστε νομιζω οτι στη λεξη φιλο-ζωος, το 2ο συνθετικο αφορα οχι μονο στα ζωα, αλλα κ στη "ζωη"..κ ο νοων νοειτο;)

απλα ηθελα να πω οτι οταν καποιος βλεπει κατι σκοτωμενο ή βασανιζει ενα ζωο οπως και εδω λεει σιγα ενα ζωο ειναι και τι εγινε?ή εχω ακουσει και την εκφραση σιγα ενα λιγοτερο..απλα εγω αυτο το θεμα με τα σκοτωμενα και γενικα που τα βασανιζουν δεν μπορω να το παρω ετσι..στο κατω κατω δεν φταινε αυτα..εννοειται οτι αγαπαω τους ανθρωπους και εννοειται οτι δεν χαιρομαι με το κακο του αλλου προς θεου..απλα ημουν υπερβολικη και δεν το εθεσα σωστα..σορρυ και παλι;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back