Πήρα γατάκι και με διώχνουν. Τι να κάνω;

iakinthi1

Νεοφερμένο μέλος

Η iakinthi1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
:redface:΄ βοηθηστε με παρακαλω βρηκα στην σιφνο γατακι 1 μηνων περιππου να κλαιει πολυ ωρα σε μια [θυμωνεια].δεν ξερω αν εκανα καλα που το πηρα το ενσωματωσα με τισ δικες μου 14 γατες το προσεχω πολυ την αλλη μερα προσαθησα να παρω πληροφοριες αν εχει αδελφακια η μαμα γατα και με πεταξαν εξω αυτοι οι ελληναρες λεγοντας μου να φυγω γιατι δεν χωνευουν τις γατες θεε μου τι να κανω μια εμπειρη απαντηση θελω παρακαλω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πήρα γατάκι και με διώχνουν.Τι να κάνω;

Καλησπέρα.Όταν λες ότι σε διώχνουν..ποιοι σε διώχνουν και απο που;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με διωχνουν κατι φρηχτοι ανθρωποι που το ορφανο γατακι τρυπωσε στο σπιτι τους και το κρατησα στη δικη μου αυλη.και δεν μπορω να μαθω το ιστορικο του που ειναι απαραιτητο.τι να κανω;

Δυσκολεύομαι να καταλάβω.Απο που ΣΕ διώχνουν;;Απο το σπίτι σου;

Mάλλον σπό το δικό τους σπίτι θα εννοεί...Μάλλον πηγαίνει για να ρωτήσει και δεν της δίνουν πληροφορίες :hmm:

ακριβως δεν μ αφηνουν να μπω στην αυλη τους ουτε να παρω πληροφοριες για το αδεσποτακι που βρηκα στο χωρο τους εχω το δικαιωμα να μπω πρεπει να υπαρχουν κι αλλα αδεσποτακια εκει κρυμμενα τι ιδιοτητα να επικαλεστω πρεπει να δω το χωρο για να σωθουν κι αλλα γατακια οσο για το ιστορικο της γατουλινας που ηδη κρατω αγνωστο,με βρησαν οταν ρωτησα .θελω βοηθεια τι να κανω ειναι φρκτοι ανθρωποι

Στο σπίτι τους έχουν δικαίωμα να βάζουν όποιον θέλουν,και το αντίστροφο.Δεν είναι δημόσιος χώρος η αυλή τους.Μην είμαστε παράλογοι.Όχι,να μπεις στο χώρο τους με το έτσι θέλω,δεν έχεις το δικαίωμα.:/:
Απο εκεί και πέρα,αν πιστεύεις ότι κακοποιούν ζώα..κάνε καταγγελία στον Δήμο.
Φριχτοί όμως γιατί;;έχεις δει να κακοποιούν ζώα;Ή απλά επειδή δεν σε δέχονται σπίτι τους;

Από τη στιγμή που είναι ο δικός τους χώρος, δεν μπορείς να μπαίνεις ελεύθερα παρά μόνο με την άδειά τους.
Αντιθέτως, είναι παράνομο να μπαίνεις στον ιδιωτικό χώρο κάποιου και μπορεί να διωχθεί νομικά...
Ως προς τα υπόλοιπα, με κάλυψε η Έφη.

Σε διαμερισμα μένεις ;

η πουπουλινα και ο giorgos 93 εχω την αισθηση οτι δεν καταλαβαν το μηνυμα μου την αυλη τους βεβαια και θα την παραβιαζα οπως λες χιλιες φορες δεν χρειαζεται να ειναι ενα γατακι κακοποιημενο εκλαιγε και ηταν φανερα υποσητισμενο και το μαζεψα οτι θα εκανε καθε φιλοζωος νοημων ανθρωπος

Μωρέ, ο καθένας μπορεί να το έκανε, το θέμα είναι ότι είναι ιδιοκτησία τους και δεν έχει κανείς δικαίωμα να μπαίνει εάν τους είναι ανεπιθύμητος...Όσο δικιο και αν έχει :/:
Καλά έκανες που το μάζεψες, τώρα εάν υπάρχουν και άλλα τα οποία βλέπεις ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν, ή ότι δεν τα αφήνουν να ξεφύγουν για να φάνε, μάλλον πρέπει να κινηθείς με καταγγελία...
Τους έχεις πει ότι θέλεις να τα πάρεις και αρνήθηκαν να στα δώσουν, παρ'όλο που δεν τα προσέχουν και δεν τα αγαπάνε; Μάλλον πρέπει να μας γράψεις κανονικά την ιστορία για να καταλάβουμε και να σου πούμε. :)

η πουπουλινα και ο giorgos 93 εχω την αισθηση οτι δεν καταλαβαν το μηνυμα μου την αυλη τους βεβαια και θα την παραβιαζα οπως λες χιλιες φορες δεν χρειαζεται να ειναι ενα γατακι κακοποιημενο εκλαιγε και ηταν φανερα υποσητισμενο και το μαζεψα οτι θα εκανε καθε φιλοζωος νοημων ανθρωπος

Δυστυχώς Ιακίνθη μου, υπάρχουν νόμοι. Μπορεί να μην συμφωνούμε με αυτούς, μπορεί κάποιες φορές να μην μας ταιριάζουν, αλλά καλώς ή κακώς είναι εκεί! Όπως υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ νόμοι, υπάρχουν κι εκεί έξω, στην κοινωνία. Τι να κάνουμε; Είτε τους αποδεχόμαστε, είτε έχουμε προβλήματα..
Σε αυτή την περίπτωση που αναφέρεις θα μπορούσες με καλό τρόπο να τους ζητήσεις την άδεια να μπεις στον κήπο τους και να πάρεις τα γατάκια. Δεν νομίζω πως θα υπήρχε πρόβλημα, ίσα που θα σε ευγνωμονούσαν κιόλας που τους απάλλαξες ;) Αφού τα γατάκια είναι υποσητισμένα είναι φανερό ότι δεν τα θέλουν, άρα που βρίσκεται το πρόβλημα, να σου πω την αλήθεια δυσκολεύομαι να καταλάβω..

παιδια ας βοηθησει καποιος δεν εχω καταλαβει Χριστο! εγω ετσι οπως διαβασα στο αρχικο σου μηνυμα καταλαβα οτι εισαι μια φοιτητρια που μενει σε μια πολυκατοικια και πηρε ενα γατακι και οι ενοικοι θελουν να σε διωξουν επειδη απαγορευονται τα κατοικιδια! τι συμβαινει ακριβως;;;;;;; αλλα εξηγησε το καλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back