16-02-10
13:12
Γεια σας και πάλι! 
Αναρωτιόμουνα και έτσι αποφάσισα ν' ανοίξω ένα θεματάκι. Αν παίζετε κάποιο μουσικό όργανο μπορείτε να μας πείτε γι' αυτό, πώς επιλέξατε το συγκεκριμένο και γιατί, πόσο καλά παίζετε, αν έχετε πάρει μέρος σε συναυλίες, ρεσιτάλ και λοιπά!
Ν΄αρχίσω;
Λοιπόν, εγώ παίζω κλασική κιθάρα εδώ και 3 χρόνια, έχω πάρει μέρος σε συναυλίες του ωδείου 6 φορές, δεν ξέρω πώς μου ήρθε η ιδέα ν' αρχίσω μαθήματα κιθάρας, νομίζω έβλεπα στην τηλεόραση όταν ήμουν μικρή που έπαιζαν κιθάρα και ήθελα κι εγώ να μάθω!
Τελικά δεν ήταν και το πιο εύκολο όργανο που μπορούσε να διαλέξει κανείς, σκέφτηκα να τα παρατήσω και κάποια περίοδο αλλά τελικά συνεχίζω μέχρι σήμερα!
Έχω και κάποια βιντεάκια που ηχογράφησα με το MP3, δεν είναι και τα καλύτερα, αλλά μπορεί να τα ποστάρω αργότερα! 
Περιμένω σχόλια!

Αναρωτιόμουνα και έτσι αποφάσισα ν' ανοίξω ένα θεματάκι. Αν παίζετε κάποιο μουσικό όργανο μπορείτε να μας πείτε γι' αυτό, πώς επιλέξατε το συγκεκριμένο και γιατί, πόσο καλά παίζετε, αν έχετε πάρει μέρος σε συναυλίες, ρεσιτάλ και λοιπά!
Ν΄αρχίσω;

Λοιπόν, εγώ παίζω κλασική κιθάρα εδώ και 3 χρόνια, έχω πάρει μέρος σε συναυλίες του ωδείου 6 φορές, δεν ξέρω πώς μου ήρθε η ιδέα ν' αρχίσω μαθήματα κιθάρας, νομίζω έβλεπα στην τηλεόραση όταν ήμουν μικρή που έπαιζαν κιθάρα και ήθελα κι εγώ να μάθω!
Τελικά δεν ήταν και το πιο εύκολο όργανο που μπορούσε να διαλέξει κανείς, σκέφτηκα να τα παρατήσω και κάποια περίοδο αλλά τελικά συνεχίζω μέχρι σήμερα!
Έχω και κάποια βιντεάκια που ηχογράφησα με το MP3, δεν είναι και τα καλύτερα, αλλά μπορεί να τα ποστάρω αργότερα! 
Περιμένω σχόλια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα.
03-03-10
01:39
Γεια σας και πάλι!
Ν΄αρχίσω;
Λοιπόν, εγώ παίζω κλασική κιθάρα εδώ και 3 χρόνια, έχω πάρει μέρος σε συναυλίες του ωδείου 6 φορές, δεν ξέρω πώς μου ήρθε η ιδέα ν' αρχίσω μαθήματα κιθάρας, νομίζω έβλεπα στην τηλεόραση όταν ήμουν μικρή που έπαιζαν κιθάρα και ήθελα κι εγώ να μάθω!Τελικά δεν ήταν και το πιο εύκολο όργανο που μπορούσε να διαλέξει κανείς, σκέφτηκα να τα παρατήσω και κάποια περίοδο αλλά τελικά συνεχίζω μέχρι σήμερα!
Περιμένω σχόλια!
Γεια σου Δήμητρα,
έχω κανει 2 χρόνια ακορντεον, γνωρίζω πιάνο γιατί ειχαμε στο σπίτι και πολύ καλή φλογέρα γιατί την σπούδασα λόγο βρεφοκομίας.
τώρα που μεγάλωσα θα ήθελα να εχω χρόνο να ξαναπάω μουσική άλλά χρόνος διαθέσιμος λιγος δ'ύσκολο να βρω, γιαυτό και μπράβο σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum