moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Εδω ειμαι τριων ετων.Η γιαγια και η μαμα μου ηθελαν να με βγαλουν μερικες φωτογραφίες "απο τις καλες" κι ετσι με εντυσαν σαν την βασίλισσα Ελισσάβετ και με πήγαν στο φωτογράφο.Πιθανότατα τον φωτογράφο δεν τον πολυχώνεψαμκι έτσι ενώ ημουν ένα παιδακι που ολη μερα κακαριζα στα γελια,δεν του εσκασα ουτε ενα χαμογελο.Αφού είδαν κι αποείδαν μετά από κανένα δίωρο,η γιαγιά μου πήγε από πίσω του,και άρχισε να τον κοροϊδεύει χωρίς να τον βλέπει.Έτσι άρχισα να γελάω και βγήκε αυτή η μία και μοναδική πόζα (αυτόν τον φωτογράφο μέχρι σήμερα δεν τον πάω καθόλου,ούτε ως φωτογράφο ούτε ως ανθρωπο)
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Με ολα μου τα γατοπαιδα μοιαζω για διαφορετικους λογους.

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μου αρέσει πολύ να φωτογραφίζω παιδιά,αλλά και να βλέπω φωτογραφίες της παιδικής ηλικίας.Πιστεύω ότι η ανεμελιά και η αθωότητα εκείνης της ηλικίας δεν μπορεί να αποτυπωθεί ποτέ ξανά,όσες φωτογραφίες κι αν βγουμε σε όλη μας της ζωή.Μ' αρέσει πολύ επίσης να αναγνωρίζω εκφράσεις,χαρακτηριστικά,στοιχεία που με έκαναν να συμπαθήσω ή δε μου άρεσαν σε κάποιον σε παιδικές του πόζες.Έτσι σκέφτηκα να ανοίξω ένα θεματάκι όπου θα βάλουμε παιδικές μας φωτογραφίες και θα μοιραστούμε αναμνήσεις.Να κάνω την αρχή;
Αχ τι γλυκό θεματάκι Δώρα!

Έχω άρκετές φωτογραφίες και από την παιδική , την βρεφική και νηπιακή ηλικία.
Και φυσικά σχεδόν όλες ασπρόμαυρες!
(έχουμε και κάποια ηλικία
) Μερικές είναι πολύ χαριτωμένες,άσε που λέω ότι αυτές είναι από τις λίγες φωτογραφίες μου,που βγήκα καλά!

Είναι όμως όλες σε κάτι παμπάλαια άλμπουμ στο χωριό, οπότε το Πάσχα που θα πάω θα τις φέρω για να τις σκανάρω πρώτα και μετά να τις ανεβάσω.

Για να δούμε αν θα με αναγνωρίσετε;

Σκέφτηκα κάτι τώρα,τι λέτε να ανεβάσουμε και φωτό με άλλα παιδιά συνομήλικα για να εντοπίζουμε αυτόν που ψάχνουμε;

Κάτι σαν κουιζάκι...να δούμε πόσο πολύ αλλάξαμε...

moukelis
Επιφανές μέλος
Ωραια και η ιδεα για τα κουιζακια,θα κοιταξω μηπως εχω κι εγω τιποτα ομαδικες.

moukelis
Επιφανές μέλος
(η αληθεια ειναι οτι δεν τα πηγαιναμε πολυ καλα,η μαμα μου λεει οτι σε ολες τις φωτο αγκαλιαζομασταν για να φαει η μια τα πατατακια της αλλης
)
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το λεποοοοοννννν...ξεκιναω,κι οποιος γελασει θα εχει να κανει με την κάκιστη εκτροφεα.
Εδω ειμαι τριων ετων.Η γιαγια και η μαμα μου ηθελαν να με βγαλουν μερικες φωτογραφίες "απο τις καλες" κι ετσι με εντυσαν σαν την βασίλισσα Ελισσάβετ και με πήγαν στο φωτογράφο.Πιθανότατα τον φωτογράφο δεν τον πολυχώνεψαμκι έτσι ενώ ημουν ένα παιδακι που ολη μερα κακαριζα στα γελια,δεν του εσκασα ουτε ενα χαμογελο.Αφού είδαν κι αποείδαν μετά από κανένα δίωρο,η γιαγιά μου πήγε από πίσω του,και άρχισε να τον κοροϊδεύει χωρίς να τον βλέπει.Έτσι άρχισα να γελάω και βγήκε αυτή η μία και μοναδική πόζα (αυτόν τον φωτογράφο μέχρι σήμερα δεν τον πάω καθόλου,ούτε ως φωτογράφο ούτε ως ανθρωπο)
![]()
Μιλάμε είσαι ολόιδια δεν έχεις αλλάξει καθόλου!
Και έτσι να έβλεπα αυτήν την φωτό θα έλεγα....αυτή είναι η Δώρα!!!

Πάντως μπορεί το χαμόγελό σου να αχνοφαίνεται σαν της Τζοκόντα αλλά τα μάτια σου γελάνε!!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλά μιλάμε Δώρα εσύ ξέχασες να μεγαλώσεις!!!

Σ' ένα εκατομμύριο παιδάκια θα σε αναγνώριζα!

Και αν με φωτοσοπιά αλλάξεις την ξαδέρφη του Δημήτρη με την συνονόματη Ηλένια, μπορείς να την δείχνεις σαν σημερινή φωτογραφία!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ημην γατόφιλη κορασίδα από μικρή,δείτε τουρτα:
Στη βάπτιση του αδερφού μου,ήμουν οκτώ ετών (τότε μάυριζα ακόμα
)
moukelis
Επιφανές μέλος
![]()
Καλά μιλάμε Δώρα εσύ ξέχασες να μεγαλώσεις!!!
Σ' ένα εκατομμύριο παιδάκια θα σε αναγνώριζα!![]()
Και αν με φωτοσοπιά αλλάξεις την ξαδέρφη του Δημήτρη με την συνονόματη Ηλένια, μπορείς να την δείχνεις σαν σημερινή φωτογραφία!!!![]()

Απλα δεν εχει αλλαξει η φυσιογνωμια μου νομιζω.
Λες,να τον βαλω να κραταει κι αυτον πατατακια;

moukelis
Επιφανές μέλος
Χριστούγεννα λέω ποίημα στο νηπιαγωγείο:
Στον κήπο της γιαγιάς:
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω κι εγω μια θεικη που μ εστησε ο θειος μου μ ενα λουλουδι στο αυτι (τρομερα γελοια)
και μια 5 χρονων με ακουστικα τεραστια στα αυτια που ακουω scorpions (μουσικη παιδεια που μου δωσαν οι γονεις μου ε?)
αν το σκανερ μου αποφασισει να λειτουργησει θα τις βαλω
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
είμαι 17 χρονών (Β Λυκείου) και την είχα βγάλει για να βγάλω ταυτότητα.
(πρέπει να ήταν 1983 )Δυστυχώς αυτή η μικρή που βρήκα σε ένα ξεχασμένο πορτοφόλι είναι εντελώς χάλια.

Δεν ξέρω αν φτιάχνεται...δεν ξέρω και από φωτο σοπ.

Τι λες Δώρα μοιάζω με τον εαυτό μου;

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Στην πρώτη από την γιορτή εσύ είσαι το κοριτσάκι από τα δεξιά της δασκάλας με το μαύρο (μπλουζάκι-παντελόνι) με τα μπλέ σχέδια;;;Στην αποκριατικη γιοστη του νηπιαγωγειου:
![]()
Ημην γατόφιλη κορασίδα από μικρή,δείτε τουρτα:
![]()

Στην δεύτερη η τούρτα είναι όλα τα λεφτά!!!

Φτιάχνετε ακόμη τέτοιες;;;

Μου παει η στολή του ιππότη;
![]()
Χριστούγεννα λέω ποίημα στο νηπιαγωγείο:
![]()
Στον κήπο της γιαγιάς:
![]()
Πολύ γλυκές φωτογραφίες Δώρα και σε όλες μοιάζεις εκπληκτικά με τον εαυτό σου!

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα η μόνη που βρήκα προς το παρόν είναι αυτή
[/IMG]![]()
είμαι 17 χρονών (Β Λυκείου) και την είχα βγάλει για να βγάλω ταυτότητα.(πρέπει να ήταν 1983 )
Δυστυχώς αυτή η μικρή που βρήκα σε ένα ξεχασμένο πορτοφόλι είναι εντελώς χάλια.
Δεν ξέρω αν φτιάχνεται...δεν ξέρω και από φωτο σοπ.
Τι λες Δώρα μοιάζω με τον εαυτό μου;![]()
Kατι λιγα απο φωτοσοπ ξερω εγω, θα προσπαθησω να σου την φτιαξω. Και εγω Δωρακι βρηκα αυτην εδω

Ειμαι τριων και θυμαμαι ακομα την μερα που τραβηχτηκε. Εγω αυτο αγαπω στις παλιες φωτογραφιες, να προσπαθω να θυμηθω ποτε τραβηχτηκαν, οσο μικρη και αν ειμαι. Να βρω και μια αλλη που εχω, ειμαι ενος και την θυμαμαι και αυτη, που την τραβηξε η νονα μου.
moukelis
Επιφανές μέλος

LunaDark ευχαριστω πολυ!
Αφροδιτηηηηηηηηη εισαι για ζουληγμα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool