Πανέμορφη, πολύ τρυφερή αδεσποτούλα 1,5 έτους ψάχνει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ για φιλοξενία - υιοθεσία

• Thread starter Thread starter scroogy
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

scroogy

Νεοφερμένο μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Επειγουσα φιλοξενεια - υιοθεσια - η γατουλα κινδυνευει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απο φολες, εχω ηδη αρκετα "προειδοποιητικα" mail απο την πολυκατοικια, καθως επισης 4 γατες που εξαφανιστηκαν "μυστηριωδως" μεσα σ ενα τριμηνο (κατι που δε συνεβαινε ΠΟΤΕ)
Ζηταω εστω φιλοξενεια για μερικες μερες, μεχρι να προσαρμοστει στην ιδεα του κλειστου χωρου, χωρις αλλα ζωακια - στο συγκεκριμενο χωρο τουλαχιστον,
Η γατουλα αυτη, ειναι ενα απιστευτο πλασμα 1,5 ετους, πανεμορφη οπως βλεπετε και το πιο τρυφερο αδεσποτακι που εχω φροντισει ποτε.
Πραγματικα δε μπορω να περιγραψω ποσο γλυκια, ναζιαρα, τρυφερουλα και χαδιαρα ειναι. Οσο για την ομορφια της; 2 πρασινα ματακια, κοντα ποδαρακια, ενα βελουδινο μακρυτριχο τριχωμα, τρελα φουντωτη ουριτσα, μια κουκλα!
Ειναι πραγματικα γεννημενη για σπιτι. Δωστε της μια ευκαιρια. Ιδανικη για ηλικιωμενους.
(Ειναι λιγο φοβικη απ' οτι διαπιστωσα ανεβαζοντας την σπιτι μου με τις αλλες γατες, οποτε θα προτιμουσα σπιτι χωρις αλλες γατες, ή απλα με δικο της χωρο για την αρχη, μεχρι να προσαρμοστει).
αρ.μικροτσιπ 942000025790655
Αναλαμβανω τη στειρωση της.
Περιοχη Νεα Σμυρνη.
Τηλ επικοινωνιας 6988225299, Αναστασία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 10882193_10205580284887057_6480534776385779992_n (1).jpg
    10882193_10205580284887057_6480534776385779992_n (1).jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 102
Είναι καταπλητική, σωστή καλλονή η καρδούλα μου.. :inlove:
Και με τον ήπιο και τρυφερό χαρακτήρα που έχει, ιδανικά πλασμένη για ενδο-σπιτική συντροφιά.:)
Τυχερός ο γατο-γονέας που θα την αποκτήσει και που δεν θα χρειαστεί καν να την "εκπαιδεύσει", ούτε να τρέχει να προλάβει τυχόν ζαβολιές, παρά μόνο να δεχτεί τα χάδια και την ευγνωμοσύνη της που της έσωσε (κυριολεκτικά) τη ζωή .
Εύχομαι να βρει το γρηγορότερο το σπιτάκι που χρειάζεται και να ζήσει πολλά ευτυχισμένα χρόνια, με όλη την αγάπη που της αξίζει :flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back