Πανέμορφος μπέμπης 1,5 μηνών!!!

• Thread starter Thread starter yel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

yel

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα.
αυτόν τον πανέμορφο μπέμπη τον βρήκα κάτω απο το σπίτι μου. με ακολούθησε για την ακρίβεια. ειναι πολυ μικρουλης 1,5μηνων και πρεπει να τον αφησανε απο σπιτι...ηταν ταλαιπωρημενος και φαινοταν χαμενος..αλλα μετα απο μια μερα σε ασφαλες περιβαλλον, μεταμορφωθηκε σε τρελο γατινι!!!δεν ειναι ουτε ενα κιλο και το γουργουρητο του ακουγεται στα 3 μετρα!!!είναι αξιολάτρευτος και πανεξυπνος!οταν διαβαζω καθεται στην διπλανη καρεκλα και κοιμαται και οταν σταματω ερχεται και παιζει σαν τρελος και τρεχει και κρυβεται και κυνηγαει το ποδι μου!φουσκωνει μονος του και τσαμπουκαλευεται με ενα κορδονι που βρηκε! μετα ηρεμει, γουργουριζει και κοιμαται! και δεν βγαλει κιχ! δυο φορες εχει νιαουρισει!απλα κοιτα με τις ματαρες του και ειναι Γ Λ Υ Κ Α Σ. θα ηθελα να τον κρατησω, αλλα δυστυχως δεν μπορω...:(
ελπιζω να θελησει καποιος να τον υιοθετησει, και θα ανταμοιφθει με το παραπανω. ειναι πανεμορφη ψυχουλα!
ειναι αποπαρασιτωμενος και υγιης!
πρώτη φορά στεναχωριεμαι που βαζω αγγελια για γατάκι..και έχω βάλει πολλές..
αλλά ελπιζω να βρεθει ενας καλος ανθρωπος να τον αγαπησει...
Αριθμός Πρωτοδικείου 4354/2010.Αδεσποτολογιο.
τρόποι επικοινωνιας κινητο: 6974072530.
e-mail: r-elen@hotmail.com

20140722_193841.jpg

20140721_152550.jpg

20140722_144318.jpg

εδω κοιμαται στην σακουλα με την αμμο του :inlove:
20140724_130100.jpg

20140722_194002.jpg

Αριθμός Πρωτοδικείου 4354/2010.Αδεσποτολογιο.
τρόποι επικοινωνιας κινητο: 6974072530.
e-mail: r-elen@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολυ όμορφο και γλυκουλι. Μακάρι να βρεθει συντομα ενα σπιτακι γι αυτο και ανθρωποι να το αγαπάνε:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παίδαρος! Καλότυχος να 'ναι! ;)

Μα τι κουκλομπεμπάκι είναι αυτό;! Γρήγορα σε μια μόνιμη αγκαλιά :)

Χνουδομπαλίτσα και απίστευτη μούρη ο μπεμπάκος!
Καλότυχος και γρήγορα! :)

Υπέροχος ο μικρός.....δεν έχω λόγια....εύχομαι πραγματικά να βρεθεί σύντομα αυτός που θα τον βάλει στην αγκαλιά του!!!;):)

Κουκλάκι μικρό, τρυφερό, χουρχουριστό...
smiley-love067.gif

Σπίτι να βρεις...λαχταριστό!:happy::yes:

αχ τί όμορφος!μακάρι να βρει ένα καλό σπιτάκι γρήγορα γρήγορα!

κουκλομπεμπακι είναι οντως

Καλή τύχη εύχομαι να έχει το πανέμορφο φατσόνι!

γτ ειναι και υπναρας!!!
moro.png

Λατρεύω! :yahoo: Μπιμπελούδι μου εσύ!!:inlove:

Το καθε γατακι ενα ξεχωριστό αγγελούδι ειναι..ετσι και αυτο. Εχουν τόση αγαπη να δώσουν και αλλη τόση χρειάζονται να παρουν. :D αυτο ηδη φαινεται τοσο ευτυχισμενο

είναι ο γλυκουλης μου, ευτυχισμενος και μας κανεις και μας ευτυχισμενους. οι δικοι μου σήμερα τον εχουν παρει στην δουλεια τους, για να μην ειναι μονος του επειδή λειπουμε συνεχεια απο το σπιτι. και ειναι κριμα να μενει μονη της η ψυχουλα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back