Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω,που προσπαθω να θυμηθω που ειναι τιο δημαρχειο στη χωρα..και δεν μπορω;;;;;;;;;;;; με τπτ μιλαμε..και αναρωτιεμαι μηπως ειναιν το ιδιο κτηριο με της νομαρχιας..τα νευρα μου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathewbeuys
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν περνα μερα που να μην ανησυχω για τις γατες που φιλοξενω στο σπιτι μου και τις αδεσποτες που στειρωνω και φροντιζω.λογω τις οικονομικης κρισης οι ανθρωποι γινονται θρασυτεροι και σκληροτεροι.καθε φορα που διεκδικω τα δικαια μου στην πολυκατοικια μου και στη γειτονια μου σκεφτομαι ποσες αναγκαστικες υποχωρησεις πρεπει να κανω για να μην ρισκαρω να με εκδικηθουν σκοτωντας καποια απο τις γατες.
μεχρι που μπορει ενας ανθρωπος να υποχωρει και ποιο ειναι το οριο?
μεχρι και η αστυνομια κανει τα στραβα ματια στις καταγγελιες μου και η ισοτητα των πολιτων απεναντι στο νομο ισχυει για αυτους που ειναι εχθροι των ζωων η τους συγκαληπτουν.
ζουμε σε δημοκρατια οταν μας αντιπετωπιζουν με ρατσισμο και μας προσβαλουν καθημερινα γιατι εναντιωνομαστε στις κακοποιησεις και στη θανατωση των αδεσποτων?
αν ειμαστε τοσοι πολλοι φιλοζωοι γιατι πρεπει καθημερινα να φοβομαστε?
ζουμε σε ενα περιβαλλον τρομοκρατιας οπου ο καθενας κοιταει τη ζωη του και πως να βολευτει χωρις να τον βαλουν οι αλλοι στο ματι.
αυτο δεν ειναι ζωη,ειναι επιβιωση.
αν δεν επαιρνα τοση πολλη αγαπη και χαρα απο τις αγαπημενες μου γατες δεν ξερω πως θα αντεχα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αμελι49836
Νεοφερμένο μέλος
ξερει τιποτα κανεις για περιστερι?????
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
ξερει τιποτα κανεις για περιστερι?????
Δεν εχω δει κατι για το δημαρχειο Περιστερίου...

Εγώ που ειμαι απο Περιστερι, θα πάω στο δημαρχειο Αθήνας (πλατεια Κοτζιά). Αν σε βολευει πηγαινε εκει ή στο δημαρχειο Αγιων Αναργυρων που συμμετεχει
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
παιδια,,,δεν πειραζει αν δεν πατε στο δημαρχειο της περιοχη σας..πηγαιθνεται στο πιο κοντινο που εχει δηλωσει συμμετοχη..και εγω,εννοειται οτι δεν θα παω στο δημαρχειο του χωριου που μενω(...ουτε που υπαρχει περιπτωση να ειναι κανεις..) στη χωρα της ζακυνθου θα παω,,αν το βρω το κερατ... μου..

αντε παιδια....οσοι μπορειτε πηγαινετε...αγωνιστικους χαιρετισμους!!!!!!!!!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ποσοι ητανε περιπου στην αθηνα;;;;στη ζακυνθο παντως.το πολυ καμμια 30ρια να ειμασταν,απο τους οποιουε οι περισσοτεροι,αγγλοι και γερμανοι....παντως υπηρχαν και καποιοι ντοπιοι...για να μην ειμαστε εντελως ξεφτιλα δηλαδη..
mickey mouse
Διάσημο μέλος
ποσοι ητανε περιπου στην αθηνα;;;;στη ζακυνθο παντως.το πολυ καμμια 30ρια να ειμασταν,απο τους οποιουε οι περισσοτεροι,αγγλοι και γερμανοι....παντως υπηρχαν και καποιοι ντοπιοι...για να μην ειμαστε εντελως ξεφτιλα δηλαδη..
δες στο προφίλ μου στο facebook έχω και video
κοιτα να δεις πολλους δε θα μας έλεγες
100,150? δεν είμαι και καλή στους αριθμούς
ήταν η λουλουδομάνα και κάποιοι γνωστοί μου απο facebook
απο τη ζωοφιλική Ηλιούπολης, τον Αργο,τις nine lives ...αυτοί
μετά στο facebook μου έστειλε η Λία,snow and cloud που εκεί δεν την αναγνώρισα

ε
είπα άλλη φορά να φοράμε τα "συνεδριακά" μας καρτελάκια

Πάντως όσο λίγοι κι αν είμασταν, έστω και ελάχιστοι σε κάθε Δημαρχείο
ήταν μια πολύ σημαντική αρχή
και ακουστήκαμε
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οπα;;;;;;;δηλαδη να μην απογοητευομαι που στη ζακυνθο ειμασταν καμμια 30ρια...ε;;δες στο προφίλ μου στο facebook έχω και video
εείπα άλλη φορά να φοράμε τα "συνεδριακά" μας καρτελάκια
και ακουστήκαμε
..να μου πεις βεβαια οτι οι περισσοτεροι ηταν ξενοι....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
δες στο προφίλ μου στο facebook έχω και video
εείπα άλλη φορά να φοράμε τα "συνεδριακά" μας καρτελάκια
και ακουστήκαμε
Εγώ βρε παιδιά δεν μπορώ πάλι να χρησιμοποιήσω το συνδετηράκι για να επισυνάψω φώτο

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Να εχουμε καλα στο μυαλό μας, ότι ενα απο τα σημαντικότερα πραγματα που επετευχθησαν απο αυτό, ήταν το ότι αρκετά ατομα σηκωθηκαν απ τα χαζοκούτια, τις ντιβανοκασέλες, τις ψαροκασέλες κλπ. για να βρίσκονται εκει, να πουν μια προσευχή. Χρησιμοποιησαν ορθά το facebook για να ενημερώσουν φίλους να πάνε, πήραν τα σκυλάκια τους και πήγανε.
Για σκεφτειτε. Όλοι ειχαν και κατι αλλο να κανουν το Σαββατο. Εγώ πχ. θα μπορουσα να παω σε πάρτυ που με ειχαν καλέσει ή σε φιλους για φαγητό, αλλα πήγα στην πλατεια Κοτζιά. Μονη, χωρις να γνωρίζω κανεναν.
Καθε σημμετοχή που υπήρξε ήταν συγκινητική και σημαντική. Αλλωστε ήταν και η πρώτη φορά που εγινε κατι τετοιο, αρα την επομενη η συμμετοχή θα μεγαλώσει σημαντικά πιστευω.
Καναλια φυσικά δεν υπηρξαν στη συγκεντρωση της Αθήνας, αν και τα κάλεσαν. Αλλα θα μου πειτε, περιμενουμε προκοπή απ τα κανάλια? Αλλου παν και τρεχουν, σαν τις κοκότες τις Τρουμπας όταν εφτανε στο λιμάνι ο αμερικάνικος στόλος...
Μπορει να μην εχουμε να περιμενουμε κατι απ αυτά, αλλά μπορουμε να καταφερουμε κατι από ανθρώπους που εχουν προβολή και αναγνωρισημοτητα απο την τι-βι. Εννοώ τραγουδιστες, ηθοποιούς, καλλιτεχνες που εχουν δηλώσει ανοιχτά τα ζωοφιλικά τους αισθήματα. Φανταστειτε να ήταν χτες το απογευμα στην πλατεια Κοτζιά ο Τζιόρβας ο τερματοφίλακας της εθνικής, με το σκυλακι του και να αναβει κερακια μαζί μας...
Ηταν μαζί μας η ηθοποιός που επαιζε την κοκκινομάλα στο σηριαλ Singles, με τους φιλους και το σκυλάκι της. Την αναφέρω γιατί χαρηκα που την ειδα εκει. Και εμαθα πως εχει μεγαλο ενδιαφέρον και δραση για την προστασια των αδεσποτων.
Καθε "πρωτη φορά" ειναι σημαντική και η αρχή ειναι το ημιση του παντός. Εχοντας τη δυναμη του ιντερνετ με το μερος μας, την επόμενη φορα θα κανουμε ακομα μεγαλύτερη αισθηση.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
είχα στείλει στο Δημήτρη Λιγνάδη το παρακάτω link -που πρωτοδημοσίευσε η Βιβίκα -
ζητώντας του να ενισχύσει τη φωνή μας
δεν ήρθε
ίσως μια άλλη φορά
https://www.ert-archives.gr/V3/public/pop-view.aspx?tid=6959&tsz=0&act=mMainView
πάντως απολαύστε το όσοι δεν το έχετε ξαναδει
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οποτε..μαζεψαμε τα μπογαλακια μας και πηγαμε λιγο πιο κατω,στο δημοτικο κηπο που γινοταν η γιορτη του κρασιου και μοιραζαμε φυλλαδια για τις φολες.
Στο facebook στο προφιλ του adespoto.gr εχει βιντεο και φωτογραφιες απο ολες τις περιοχες που εγιναν οι εκδηλωσεις.Μεγαλη ηταν της Ροδου και της Αθηνας αν θυμαμαι καλα.Αλλα και της Σητειας μου εκανε εντυπωση.Ειχαν κι εκει γιορτη κρασιου και μαλλιστα μια απο αυτες που τραγουδουσε εδωσε το βημα στην προεδρο του Φιλοζωικου συλλογου να μιλησει.
Εφη μου,μια χαρα ηταν και τα 30 ατομα στη Ζακυνθο. Εμεις ημασταν 8,βεβαια οργανωθηκε την προηγουμενη μερα και ειδοποιησαμε οσους προλαβαμε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η Ζωοφιλη Δραση αρνηθηκε να συμμετασχει...
Εγω παλιοτερα τους ειχα στειλει ε μαιλ για βοηθεια -οχι πρακτικη- αλλα για το αν γνωριζαν κανεναν ενδιαφερομενο για μεσαιου μεγεθους σκυλι στην Κρητη και να μου πουνε κατι νομικες συμβουλες,αφησα και το τηλ μου και δεν πηρα καμια απαντηση.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
το ξέρω
θεώρησαν οτι γίνεται δυσφήμιση στο νησι

τί να πω?
αν θέλουν να κρύβονται πίσω απο το δάχτυλό τους....

Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

Δηλαδη δησφήμηση του νησιου ειναι μια διαμαρτυρια εναντια στις φόλες, ή τα 5-10 τομάρια νομιμοι πολίτες του ιδιου του νησιού που φολιάζουν ό,τι περπατάε??
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καλα δεν πανε καλα το'χω ξαναπει.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Σας εξήγησαν καθόλου, πως την εννουν τη "δυσφήμηση"??
Δηλαδη δησφήμηση του νησιου ειναι μια διαμαρτυρια εναντια στις φόλες, ή τα 5-10 τομάρια νομιμοι πολίτες του ιδιου του νησιού που φολιάζουν ό,τι περπατάε??
Δυσφημηση του νησιου?Ελεος μα ηταν πανελληνια διαμαρτυρια! Δηλαδη δεν γινεται δυσφημηση της Αθηνας,της Ζακυνθου κτλ με αυτη τη λογικη?
Καλα δεν πανε καλα το'χω ξαναπει.
Έτσι διάβασα στο facebook σε μήνυμα που μου στείλανε

Τί να πω? Μπορεί να δέχονται πιέσεις ή και απειλές...Κρήτη είναι αυτή,κρίμα.....
Κρύβονται πίσω απο το δάχτυλό τους....
Voula
Διάσημο μέλος
Μεταξύ αυτών, η Μαρίνα του stray, η Νάντια από την φωλιά του Τσίνο η οποία αν κατάλαβα σωστά ήταν η υπεύθυνη της διοργάνωσης και από το φόρουμ εγώ, η Κωνσταντίνα, η Σοφία και η Μαριλίζα.
Το καλό ήταν ότι ο κόσμος που περνούσε και ρώταγε τι γινόταν, όταν άκουγε τον λόγο της συγκέντρωσης σχολίαζε θετικά.
Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη η συμμετοχή αλλά έστω κι έτσι είναι μια αρχή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool