Πανσιόν Ι.Χ.

Ελένη Άνση

Διακεκριμένο μέλος

Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
Το σκέφθηκα έτσι , το σκέφθηκα αλλιώς, το είδα ευθέως πλαγίως και καθέτως και το αποφάσισα. Τη Μπασσέτ μου ,που θα την πάρω στο πατρικό μου για 8 ημέρες τον Αύγουστο, δεν θα την έχω μαζί μου στον άνω όροφο, όπου θα είμαστε 5-6 άτομα της οικογένειάς μας, αλλά και άγνωστα σε αυτήν πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και παιδιά( τα οποία ουδόλως τα φοβάται, πλην τη φοβούνται αυτά) . Θα την εγκαταστήσω στο ισόγειο, όπου υπάρχουν δύο δωμάτια με έπιπλα κανονικότατα, αλλά, δεν μένει κανείς, χωρίς πρόσβαση σε αυλή, ούτε σε μπαλκόνι, μόνο σε παράθυρα. Μία πριβέ πανσιόν, δηλαδή. Δεν θα έχει την ελευθερία και τη θέα που έχει συνηθίσει στο σπίτι της , αλλά, θα έχει ασφάλεια και ησυχία έως μοναξιά. ΟΜΩΣ, θα κατεβαίνω εγώ κάποιες ώρες της ημέρας (τόσες που να μη με παρεξηγούν ότι αποφεύγω την υπόλοιπη παρέα) να φροντίζω το γατουδίνι μου , να το παίζω και να του κρατάω παρεούλα. Θα της πάρω μερικά παιχνίδια της μαζί, την κουβερτούλα της και το (συναρμολογούμενο) γατόσπιτό της . Λέω να στείλω από πριν εκεί άλλο κουτί για την άμμο της ή μήπως θα είναι καλύτερο να πάρω το δικό της γιατί πάμε για πρώτη μας φορά;;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρά!!!

Αυτό που μετράει στην τουαλέτα είναι τα δικά της κακά....;)
Εγώ το πάσχα και εγω πρωτη φορά σε άλλο χώρο τον έβαλα σε πεντακάθαρη άμμο και τα έκανε χωρίς πρόβλημα...!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία ιδέα!Αντε Μπασσέτ ποιος στη χάρη σου!Μην πάρεις όλη την αμμολεκάνη,αλλά καλό θα ήταν να πάρεις ένα σακουλάκι από την άμμο της,ελαφρώς χρησιμοποιημένη,για να οικειοποιηθεί το χώρο.Με τα παιχνιδάκια,τα πράγματά της κτλ δεν θα έχει κανένα προβλημα,είμαι σίγουρη!Η καλύτερη λύση!:up:

Ε, μακάρι να προσαρμοστεί. Και μωρούλι που την πήρα δεν είχε κανένα πρόβλημα, πήγε σε καινούργια άμμο και κουτάκι αμέσως. Απλώς, τώρα, είναι πιο μεγάλη, έχει δεθεί με το σπίτι και θα μεσολαβήσει και δύωρο (εντάξει, δεν είναι μεγάλο) ταξίδι. Θα πάρω λίγη χρησιμοποιημένη αμμούλα για καλό και για κακό μαζί.Τι άλλο να κάνω η έρμη μάνα; Η αδελφή μου μου φωνάζει που αποφάσισα να την βάλω στην "πανσιόν" ,την θέλει μαζί μας επάνω, αλλά, προκειμένου το γατί να γίνει υστερικό με όλο τον ξένο κόσμο και να ξεφύγει και από καμμιά πόρτα και να χαθεί, α,πα πα πα.

Νομίζω είσαι ΟΚ.:)

Απλά έχε υπόψιν ότι μπορεί να μην φάει και να μην πάει και τουαλέτα μέχρι και 1-2 μέρες...εμένα έτσι έκανε.:P

Νομίζω είσαι ΟΚ.:)

Απλά έχε υπόψιν ότι μπορεί να μην φάει και να μην πάει και τουαλέτα μέχρι και 1-2 μέρες...εμένα έτσι έκανε.:P
Καλά που μου το είπες, Τζούλια, θα ανησυχούσα πραγματικά πολύ σε αυτήν την περίπτωση. Όχι, ότι αν συμβεί τώρα κάτι τέτοιο δεν θα ανησυχήσω, απλά, δεν θα ψάχνω και για κτηνίατρο. Αυτό, γιατί, παλιά, το γάτο που είχαμε τον παίρναμε μαζί μας στα ταξίδια ,όμως, έμενε μαζί μας και δεν ένιωθα ενοχές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back