Παράδοξο της τουαλέτας

skai-animals

Δραστήριο μέλος

Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
είπα να ανοίξω ένα νέο θεματάκι γιατί χτες προέκυψε κάτι με το μικρό γατί μου. καθόταν πάνω στην λεκάνη για ώρα. εγώ δενκατάλαυα γιατί, παρά νόμιζα πως έτσι του αρέσει. κάποια στιγμή ακούω έναν ήχο:blink: πάω κοντά να δώ, φεύγει το γατί και η λεκάνη είχε τα κακάκια του:blink::blink::blink: ειχαι φυσιολογικό αυτό? καμια άλλη γάτα ποτέ δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο! εσάς σας έσει τύχει?
μήπως βλέπει εμα΄ς και κάνει το ίδιο? γιατί καμια φορά όταν κάποιος κάνει την ανάγκη του, ο γάτος ανεβαίνει από την πίσω μεριά και κοιτά...αλλά τι καταλαυαίνει ένα γατί3 μηνών???????????:blink::blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γάτα του κουνιάδου μου έκανε τσίσα στο μπιντέ, χωρίς να τη μάθει κανείς... Πού ξέρεις, μπορεί να γλιτώσεις από το μπελά της άμμου!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαρία αυτό είναι εκπληκτικό!!!:up::up: Στο έχει ξανακάνει ή ήταν μόνο μία φορά???:hmm::hmm: Πάντως δεν έχω παρατηρήσει τις γάτες να αντιγράφουν δικές μας κινήσεις.;);)

βασικά στην αρχή πήγαινε και έκανε κακά του για 2 μέρες πίσω από την λεκάνη...τα πάντα είχα κάνι ωστε να σταματήσει, αλλά τίποτα. έπειτα το έπιασα να τα κάνει μέσα στην λεκάνη:blink::lol:

οι άλλες γάτες δεν μου το κάνουν αυτό με τίποτα...πάνε στην άμμο κανονικά! τώρα δεν το έχω παρατηρίσει ακόμη ου πήγε, αλλά καθαρίζω την άμμο κάθε τόσο για να καταλαύω αν θα πάει εκεί ή στην λεκανη!!! αυτό είναι από τα πιο αστεία :lol::lol::lol:

Μαρία αυτό είναι εκπληκτικό!!!:up::up: Στο έχει ξανακάνει ή ήταν μόνο μία φορά???:hmm::hmm: Πάντως δεν έχω παρατηρήσει τις γάτες να αντιγράφουν δικές μας κινήσεις.;);)

εγώ μόνο αυτό το συγκεκριμένο γατί βλέπω να αντιγράφει εμένα:lol::lol::lol:

όποτε πάω για ύπνο, έρχετε και κοιμ'άται κολόντασ το κεφάλι του στο δικό μου...
όποτε πάω να πληθώ, έρχετε και κάνει μπάνιο μαζί μου
όποτε μαγειρεύω κάθετε με κοιτά και προσπαθεί να σκαρφαλώσει στην κουζίνα...την προηγούμενη φορά καθάριζα τον φούρνο εσωτερικά, και το άτιμο, μπήκε και αυτό μέσα!!!
και τέλος όποτε πάω τουαλέτα, έρχετε κι αυτό και ανεβαίνει από την πίσω μεριά....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:με αντιγράφειιιιι:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back