18-09-11
03:18
καλως σας βρηκα, θελω τη συμβουλη σας.
στειρωσα ενα αδεσποτο γατι πριν 20 μερες και ουσιαστικα ποτε δε συνηλθε απο τη ναρκωση,κανει 5 βηματα και πεφτει.
3 μερες αφοτου στειρωθηκε ενημερωσα την κτηνιατρο κ μου ειπε να περιμενω ακομα 2 μερες (ασχολιαστο)...μετα ξεκινησαμε με prezolon για 3 μερες αλλα δεν ειδα βελτιωση,επικοινωνησα με κτηνιατρο αλλα μου μιλουσε απο βαριεστημενα εως εκνευρισμενα
και πηγα σε δευτερο γιατρο.
εκει παλι το απεδωσε στην απουσια αντιβιωσηςοποτε μερα παρα μερα του χορηγουσε αντιβιωση, συνολο 10 μερες αλλα βελτιωση ελαχιστη' εκεινος βεβαια επεμενε πως βελτιωνοταν...
το ξαναπαω στην πρωτη οπου τσακωθηκαμε και μαλιστα μου φωναζε κ απο πανω,,μεγαλη ιστορια..
το θεμα μου ομως ειναι το γατι. μου ειπε να του δινω βιταμινη β γιατι το ζητημα ειναι καθαρα νευρολογικο' κ εχει δικιο.
αν και νομιζω οτι ξερω τι θα μου απαντησετε
, θελω να το προσπαθησω. καποιος να με συμβουλευσει για το αν μπορει να γινει κατι;
βασικα να ξεκαθαρισω κατι.εννοειται οτι ημουν,ειμαι κ θα ειμαι υπερ της στειρωσης.αυτο που συνεβη το θεωρω εξαιρετικα σπανιο και οφειλεται υποθετω στο οτι δεν εγιναν εξετασεις πριν την στειρωση (πριν λιγες μονο μερες εμαθα γι αυτες απο αυτο το ασητ!).
πασα για αλλη ερωτηση:ειναι πιθανο να προεκυψε απο υπερδοσολογια αναισθητικου; η να κοπηκε καποιο νευρο κατα τη διαρκεια της επεμβασης;
αν και για να ειμαι ειλικρινης η συγκ, κτηνιατρος εχει κανει χιλιαδες κυριολεκτικα στειρωσεις.σ αυτο τουλαχιστον ειναι καλη.
στειρωσα ενα αδεσποτο γατι πριν 20 μερες και ουσιαστικα ποτε δε συνηλθε απο τη ναρκωση,κανει 5 βηματα και πεφτει.
3 μερες αφοτου στειρωθηκε ενημερωσα την κτηνιατρο κ μου ειπε να περιμενω ακομα 2 μερες (ασχολιαστο)...μετα ξεκινησαμε με prezolon για 3 μερες αλλα δεν ειδα βελτιωση,επικοινωνησα με κτηνιατρο αλλα μου μιλουσε απο βαριεστημενα εως εκνευρισμενα
και πηγα σε δευτερο γιατρο.εκει παλι το απεδωσε στην απουσια αντιβιωσηςοποτε μερα παρα μερα του χορηγουσε αντιβιωση, συνολο 10 μερες αλλα βελτιωση ελαχιστη' εκεινος βεβαια επεμενε πως βελτιωνοταν...
το ξαναπαω στην πρωτη οπου τσακωθηκαμε και μαλιστα μου φωναζε κ απο πανω,,μεγαλη ιστορια..
το θεμα μου ομως ειναι το γατι. μου ειπε να του δινω βιταμινη β γιατι το ζητημα ειναι καθαρα νευρολογικο' κ εχει δικιο.
αν και νομιζω οτι ξερω τι θα μου απαντησετε
, θελω να το προσπαθησω. καποιος να με συμβουλευσει για το αν μπορει να γινει κατι;βασικα να ξεκαθαρισω κατι.εννοειται οτι ημουν,ειμαι κ θα ειμαι υπερ της στειρωσης.αυτο που συνεβη το θεωρω εξαιρετικα σπανιο και οφειλεται υποθετω στο οτι δεν εγιναν εξετασεις πριν την στειρωση (πριν λιγες μονο μερες εμαθα γι αυτες απο αυτο το ασητ!).
πασα για αλλη ερωτηση:ειναι πιθανο να προεκυψε απο υπερδοσολογια αναισθητικου; η να κοπηκε καποιο νευρο κατα τη διαρκεια της επεμβασης;
αν και για να ειμαι ειλικρινης η συγκ, κτηνιατρος εχει κανει χιλιαδες κυριολεκτικα στειρωσεις.σ αυτο τουλαχιστον ειναι καλη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
18-09-11
10:52
Καλημερα,και περαστικα στην γατουλα,πολυ στεναχωριεμαι με ολο αυτο.
Καταρχην,ο γιατρος που εκανε την στειρωση τελικα..σου ειπε που οφειλετε ολο αυτο;
Θα σου πω κατι,αλλα ειναι καθαρα η προσωπικη μου αποψη,γιατρος ΔΕΝ ειμαι.Θεωρω το πιο πιθανο να εγινε απο την ναρκωση,και οχι απο την στειρωση.
Ομως τωρα σημασια εχει να γινει καλα η γατουλα σου.Καταρχην οταν λεει οτι μπορει να εγινε απο την ελλειψη αντιβιωσης,δηλαδη..στειρωσε τη γατα σου και ΔΕΝ εδωσε αντιβιωση;;Αυτο ειναι εγκληματικο.Και μονο για αυτον τον λογο δεν θα ξαναπαταγα ποτε στο ιατρειο της.
Πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να παρεις και τη γνωμη ενος τριτου γιατρου.Παντως σιγουρα δεν θα ξαναπηγαινα σε αυτην που εκανε την στειρωση,και μην περιμενεις ποτε να σου πει τι πηγε στραβα.
Αν θες πες μας περιοχη που μενεις,να σου πουν και οι αλλοι αν ειναι κοντα σου καποιος αξιοπιστος γιατρος.
Και παλι περαστικα και ευχομαι να πανε ολα καλα.

Καταρχην,ο γιατρος που εκανε την στειρωση τελικα..σου ειπε που οφειλετε ολο αυτο;
Θα σου πω κατι,αλλα ειναι καθαρα η προσωπικη μου αποψη,γιατρος ΔΕΝ ειμαι.Θεωρω το πιο πιθανο να εγινε απο την ναρκωση,και οχι απο την στειρωση.
Ομως τωρα σημασια εχει να γινει καλα η γατουλα σου.Καταρχην οταν λεει οτι μπορει να εγινε απο την ελλειψη αντιβιωσης,δηλαδη..στειρωσε τη γατα σου και ΔΕΝ εδωσε αντιβιωση;;Αυτο ειναι εγκληματικο.Και μονο για αυτον τον λογο δεν θα ξαναπαταγα ποτε στο ιατρειο της.
Πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να παρεις και τη γνωμη ενος τριτου γιατρου.Παντως σιγουρα δεν θα ξαναπηγαινα σε αυτην που εκανε την στειρωση,και μην περιμενεις ποτε να σου πει τι πηγε στραβα.
Αν θες πες μας περιοχη που μενεις,να σου πουν και οι αλλοι αν ειναι κοντα σου καποιος αξιοπιστος γιατρος.
Και παλι περαστικα και ευχομαι να πανε ολα καλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα.
18-09-11
12:01
Πόσο μηνών ήταν το γατί όταν το στείρωσες;καλως σας βρηκα, θελω τη συμβουλη σας.
3 μερες αφοτου στειρωθηκε ενημερωσα την κτηνιατρο κ μου ειπε να περιμενω ακομα 2 μερες (ασχολιαστο)...μετα ξεκινησαμε με prezolon για 3 μερες αλλα δεν ειδα βελτιωση,επικοινωνησα με κτηνιατρο αλλα μου μιλουσε απο βαριεστημενα εως εκνευρισμενακαι πηγα σε δευτερο γιατρο.
..........
18-09-11
14:08
η γατα ηταν 2 ετων περιπου. ειχε γεννησει και μια φορα.γατι το λεω επειδη ειναι μικροσωμο.
πουπουλινα σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.
κ εγω θεωρω οτι προηλθε απο το αναισθητικο. κ η κτηνιατρος ετσι μου ειπε.μου ειπε βεβαια οτι αν ρωτησω κτηνιατρους θα μου αναφερουν αναλογες αλλεργιες απο τη ναρκωση, απο την αλλη σ εκεινη δεν εχει ξανασυμβει.παλιοτερα εμενα αθηνα, ρωτησα ενα κτηνιατρο κ μου ειπε δεν του εχει συμβει ποτε τετοια αντιδραση. ουτε στον κτηνιατρο που το πηγα μετα την επεμβαση. οποτε δεν ειναι τοσο συχνο οσο ηθελε εκεινη να με κανει να πιστεψω
.
μενω με τους γονεις μου και δε δεχονται με τιποτα να το παρω σπιτι.το εχουμε περιφραξει σε ενα χωρο 5 τμ γιατι δε μπορει να κυκλοφορει ελευθερο στην κατασταση του.δεν μπορω ακομη να το πιστεψω. ηταν ενα γατι αγριο, σκαρφαλωνε οπουδηποτε κα τωρα...
πουπουλινα σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

κ εγω θεωρω οτι προηλθε απο το αναισθητικο. κ η κτηνιατρος ετσι μου ειπε.μου ειπε βεβαια οτι αν ρωτησω κτηνιατρους θα μου αναφερουν αναλογες αλλεργιες απο τη ναρκωση, απο την αλλη σ εκεινη δεν εχει ξανασυμβει.παλιοτερα εμενα αθηνα, ρωτησα ενα κτηνιατρο κ μου ειπε δεν του εχει συμβει ποτε τετοια αντιδραση. ουτε στον κτηνιατρο που το πηγα μετα την επεμβαση. οποτε δεν ειναι τοσο συχνο οσο ηθελε εκεινη να με κανει να πιστεψω
.μενω με τους γονεις μου και δε δεχονται με τιποτα να το παρω σπιτι.το εχουμε περιφραξει σε ενα χωρο 5 τμ γιατι δε μπορει να κυκλοφορει ελευθερο στην κατασταση του.δεν μπορω ακομη να το πιστεψω. ηταν ενα γατι αγριο, σκαρφαλωνε οπουδηποτε κα τωρα...
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Coolcat
Νεοφερμένο μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
25-12-11
17:20
Τι έγινε τελικά? επανήλθε?
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
26-12-11
12:45
Λυπάμαι πάρα πολύ! Είναι τραγικό αυτό που έγινε αλλά μην τα παρατήσεις! Τώρα πρέπει να καταλάβεις τι έγινε, πως και γιατί και πως μπορείς να βοηθήσειςτο γατάκι σου να βελτιωθεί! Είχα διαβάσει ιστορία για γατάκι που έμεινε παράλυτο από κτύπημα και μετά από φυσιοθεραπεία επανήλθε σταδιακά! Θα σε συμβούλευα να το ψάξεις καταρχήν
εδώ
Βρες ένα καλό κτηνίατρο και πήγαινέ το για δεύτερη, τρίτη, πέμπτη γνώμη αν χρειαστεί! Μέχρι να βρεις τη λύση!
Καλή τύχη!!
εδώ
Βρες ένα καλό κτηνίατρο και πήγαινέ το για δεύτερη, τρίτη, πέμπτη γνώμη αν χρειαστεί! Μέχρι να βρεις τη λύση!
Καλή τύχη!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum