skai-animals
Δραστήριο μέλος
Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
27-12-09
21:19
[FONT="]μια γνωστή μου, μου έστειλε κάποιες αγγελίες για ζώα όπου της έκαναν εντύπωση…πρόκειται για ένα άτομο το οποίο ζητά πιτ μπουλ και ντοπερμαν για να ζευγαρώσουν με τα αντίστοιχα δικά του, και για ένα άλλο άτομο όπου πουλά ένα [/FONT][FONT="]bull[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]terie[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]και ένα ζευγάρι [/FONT][FONT="]bulldogs[/FONT][FONT="]. Από ότι φαίνεται στις αγγελίες οι τύποι δεν πρέπει να έχουν κάποιο νόμιμο εκτροφείο… μπορεί κανείς να μου πει, αν του φαίνεται πραγματικά ύποπτο το σκηνικό, και τι μπορεί να γίνει νομικά???

[/FONT]

[/FONT]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
28-12-09
18:49
Φυσικά και είναι ύποπτο....
Τώρα τί θα μπορούσε να γίνει...
Να πάνε τα κανάλια?
Να του σταλεί το υγειονομικό, να τσεκαριστεί αν έχει άδεια λειτουργίας, οι συνθήκες, τα ζώα κλπ κλπ...
Να μπεί undercover άτομο.....
Φυσικά θα πρέπει πρώτα να βρεθεί το μέρος, ένα τηλέφωνο τάχα ενδιαφέροντος για κάποιο ζώο, αλλά να θέλει να το δεί στις εγκαταστάσεις.. όχι σε κάποιο άλλο χώρο, που θα έχει πάει μόνο για την παρασέλα...
Να πάνε τα κανάλια?
Να του σταλεί το υγειονομικό, να τσεκαριστεί αν έχει άδεια λειτουργίας, οι συνθήκες, τα ζώα κλπ κλπ...
Φυσικά θα πρέπει πρώτα να βρεθεί το μέρος, ένα τηλέφωνο τάχα ενδιαφέροντος για κάποιο ζώο, αλλά να θέλει να το δεί στις εγκαταστάσεις.. όχι σε κάποιο άλλο χώρο, που θα έχει πάει μόνο για την παρασέλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
29-12-09
00:09
Φυσικά και είναι ύποπτο....
Να πάνε τα κανάλια?
[FONT="]Τηλέφωνο έχουν οι αγγελίες, καθώς και μειλ. Με προβλημάτισε το γεγονός πως ίσως κάποιοι παίρνουν ζώα που χαρίζονται και έπειτα τα πουλάνε. Από την άλλη το γεγονός της παράνομης εκτροφής… πως μπορούμε να κάνουμε μια σχετική προσέγγιση???ίσως μέσω μαιλ αρχικά??? Και τα μαιλ απορελούν αποδεικτικά στοιχεία εξάλου…[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα.
29-12-09
00:15
θελει πολ προσοχη οταν χαριζει καποιος τετοιες ρατσες...
πριν καποιο καιρο ειχα βρει ενα υπεροχο πιτ μπουλ θηλυκο..το οποιο ηταν τελειος ακακο..
εβαλα αγγελια..και επικυνωνισαν μαζι μου 2 τυποι...ο ενας μου ειπε οτι δεν θα την ζευγαρωσει αλλα οτι δεν συμφωνει με την στειρωση...
ο αλλος μου φενοταν ιδανικος..φενοταν τοσο συνιδιτοποιημενος...οταν του ειπα για στειρωση μου ειπε οτι θα το κανει με δικα του εξοδα...ευτιχος μου εκοψε και ειπα οτι θα δοθει ηδη στειρωμενη...τοτε αρχισε το...ειναι πολυ ομορφο σκυλι...και ειναι κριμα να μην ζευγαρωσει ουτε μια φορα...
φυσικα μετα δεν ξαναεπυκινονισε...
θελει παρα-παρα πολυ προσοχη οποιος χαριζει τετοιες παρεξηγιμενες ρατσες...
πριν καποιο καιρο ειχα βρει ενα υπεροχο πιτ μπουλ θηλυκο..το οποιο ηταν τελειος ακακο..
εβαλα αγγελια..και επικυνωνισαν μαζι μου 2 τυποι...ο ενας μου ειπε οτι δεν θα την ζευγαρωσει αλλα οτι δεν συμφωνει με την στειρωση...
ο αλλος μου φενοταν ιδανικος..φενοταν τοσο συνιδιτοποιημενος...οταν του ειπα για στειρωση μου ειπε οτι θα το κανει με δικα του εξοδα...ευτιχος μου εκοψε και ειπα οτι θα δοθει ηδη στειρωμενη...τοτε αρχισε το...ειναι πολυ ομορφο σκυλι...και ειναι κριμα να μην ζευγαρωσει ουτε μια φορα...
skai-animals
Δραστήριο μέλος
29-12-09
00:20
[FONT="]Έχω περάσει ίδιο σκηνικό με σκυλίτσα πιτ μπουλ που είχα είδη στειρώση, και όποτε το άκουγαν το έβαζαν στα πόδια… τι να πω…το θέμα είναι πως, οι περισσότεροι ίσως καμιά φορά να μην νοιάζονται πραγματικά για το ζώο τους, και το χαρίζουν στον πρώτο τυχόντα… αλλά οι αγγελίες με προβλημάτισαν… πως είναι δυνατόν ένας να πουλά ταυτόχρονα ζευγάρι μπουλντόγκ και πιτ μπουλ??? Και τα ζώα να μην είναι καν κουτάβια???πως κάποιος άλλος ζητά ζευγάρωμα ταυτόχρονα για το πιτ μπουλ του, αλλά και για το ντοπερμάν του??? Σκεύτικα να απευθυνθώ στο [/FONT][FONT="]site[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]που καταχωρίηκε η αγγελία, αλλά νομίζω είναι νορίς ακόμη… βέβαια αυτοί ίσως τον εντοπίσουν από το [/FONT][FONT="]ip[/FONT][FONT="]… αλλά θέλω τις προτάσεις σας, να το ψάξουμε λίγο το θέμα, μπας και τους πάρουμε τα ζώα…[/FONT]θελει πολ προσοχη οταν χαριζει καποιος τετοιες ρατσες...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
29-12-09
11:08
Skai, άστο... γιατί δεν ξέρουμε μέχρι πού είναι τα πλοκάμια τους... θα σου στείλω πμ.
Και τα άλλα παιδιά, να μην πούμε τίποτα άλλο....
Και τα άλλα παιδιά, να μην πούμε τίποτα άλλο....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum