fanis1972
Νεοφερμένο μέλος
Ο fanis1972 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
26-07-11
23:51
παιδια μια ερωτηση μιας και 2 κτηνιατροι που πηγα δν βρισκουν να μου πουν τιποτα
η γατα μου 5 ετων , ειναι υγιεστατη αλλα εδω και 2 μηνες καθε φορα που σηκωνεται ΄κουναει για 2 δευτερολεπτα το κεφαλι δεξια αριστερα, πως κανουν οι σκυλοι με τα τεραστια αυτια, αυτη την κινηση. το κανει 15 με 20 φορες την μερα και δεν το εκανε παλαια.
την πηγα σε2 γιατρους , κοιταξαν τα αυτια και ειναι πετνακαθαρα, η γατα μου οπως συνεχιζει να κανει αυτη την κινηση.
Δεν ειναι αρρωστη, δεν εχει παρασιτα, τρωει κανονικα, μια χαρα ζωηρη,δεν ξυνεται, απλως κανει αυτο το πραγμα.
ειχατε κατι παρομοιο εσεις με την δικια σας?
η γατα μου 5 ετων , ειναι υγιεστατη αλλα εδω και 2 μηνες καθε φορα που σηκωνεται ΄κουναει για 2 δευτερολεπτα το κεφαλι δεξια αριστερα, πως κανουν οι σκυλοι με τα τεραστια αυτια, αυτη την κινηση. το κανει 15 με 20 φορες την μερα και δεν το εκανε παλαια.
την πηγα σε2 γιατρους , κοιταξαν τα αυτια και ειναι πετνακαθαρα, η γατα μου οπως συνεχιζει να κανει αυτη την κινηση.
Δεν ειναι αρρωστη, δεν εχει παρασιτα, τρωει κανονικα, μια χαρα ζωηρη,δεν ξυνεται, απλως κανει αυτο το πραγμα.
ειχατε κατι παρομοιο εσεις με την δικια σας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ρένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτμος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.842 μηνύματα.
27-07-11
02:30
μου εχει συμβει το ιδιο στο παρελθον με το γατο μου να κουναει το κεφαλι του και να μην προχωραει σ εκεινο το σημειο,να κανει δλδ κυκλο και να φευγει,χωρις να υπαρχει εμποδιο μπροστα του η να εχει κατι στην υγεια του.ποτε δεν εμαθα τι ηταν,περνανε καμια φορα ψυχολογικα τα ζωα για καποιο λογο,μια θα ελεγα ειναι αυτη η αιτια,το αλλο που εχω σκεφτει,κι ισως και να γελασεις ειναι οτι οι γατες βλεπουν πολλα περισσοτερα απ οτι εμεις και προβλεπουν και διαφορα γενικα,ο δικος μου οταν ειχε παραξενη συμπεριφορα ητε ηταν στεναχωρημενος,ητε κατι γινονταν αργοτερα,ενας σεισμος πχ. η ενας θανατος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
27-07-11
10:24
Kαλημερα.Υπαρχει περιπτωση να εχει κατι νευρολογικο;Το εχουν κοιταξει αυτο οι κτηνιατροι;
cat protector
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
27-07-11
10:25
οσο και να γελασετε με αυτο που θα πω να ξερετε οτι τα ζωακια ενιοτε παθαινουν μικρα εγκεφαλικα επεισοδια οπως και επισης αν το ζωακι σας ειτε σκυλακι ειτε γατακι αν χανει την σταθεροτητα βηματισμου του και ''κοκκαλωνει'' και εχει τρεμουλο δεν εχει προσανατολισμο και πεφτει κατω ειναι επειδη εκεινη την στιγμη εχει πτωση ζαχαρου μια κουταλιτσα του γλυκου λιγο μελακι η γλυκο του κουταλιου και θα συνελθει δεν ξερω για τους δικους σας κτηνιατρους αλλα εγω εκει που παω τα ζωακια μου και τα αδεσποτα που φροντιζω εδω και πολλα χρονια, ο ανθρωπος ειναι απο τους καλυτερους για μενα και το σημαντικοτερο...ειναι παρα πολυ φιλευσπλαχνος και πραγματικα βαζει στην ακρη το επαγγελμα,ειναι ψυχαρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum