Παράξενη σκηνή

shadowdancer

Δραστήριο μέλος

Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
Καθως περπατουσα για να παω στο Πανεπιστημιο βλεπω ενα σκυλο και με πλησιαζει.Τον χαιδευω λιγο και μετα με περνει απο πισω.Εκει που περπατουσαμε βλεπουμε εν οψη μια γατα.Ο σκυλος και η γατα σταματαν να περπατανε και κοιταζονται εντονα στα ματια...Για να αποτρεψω το κυνηγητο και πιθανη ζημια που θα προκαλουσε ο σκυλος στη γατα αρχιζω να φωναζω στο σκυλακι να ερθει προς το μερος μου....Και τοτε αρχιζει το τρελο κυνηγητο.Ομως αντι να κυνηγησει ο σκυλος τη γατα, οπως γινεται συνηθως,Βλεπω καταπληκτη τη γατα να ορμαει σαν λιονταρι κυριολεκτικα στον σκυλο και να τον κυνηγαει και ο σκυλος να απομακρυνεται τρεχοντας και ουρλιαζοντας!!!!!!:lol:
Ηταν η πιο παραξενη σκηνη που εχω δει ποτε...Μαλιστα μια κυρια που ετυχε να περναει απο κει και ειδε το συμβαν εκανε τον σταυρο της....:D
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύκολα!!!!

Σίγουρα η γάτα είχε τραυματική εμπειρία απο σκύλο. Και την πληρώνει ο κάθε φουκαράς απο κεί και πέρα.
Βλέπω εγω την Λου. Με 2 συγκεκριμένες γάτες ΔΕΝ τα πάνε καλά αλλά και αυτή και οι γάτες. Η Λου ποτέ δεν είχε κακή εμπειρία με γάτα τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Οι 2 γάτες μάλλον είχαν.

Όποτε την βλέπουν της ορμάνε και κχκχκχκ κλπ. Η Λου λοιπόν, τά έχει πάρει μαζί τους, και πλέον τις κυνηγάει και αυτή. Αλλά η κακομοίρα πιο πολύ παίζει... ενώ αυτές σοβαρολογούν....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα ο αντρας μου πριν 6 χρονια ειχε μια γατουλα η οποια μολις εβλεπε σκυλο ορμουσε...δεν παει να ηταν τεραστιος σε μεγεθος...οποτε σιγουρα δεν ειναι κατι περιεργο..οπως ειπε και η julia μπορει να ειχε τραυματικη εμπειρια και να ηθελε να αμυνθει...:happy:

Μαλλον ετσι πρεπει να ειναι...
Ευχαριστω για τα φωτα σας:)

η γατα που ειχα στην ελλαδα ηταν ετσι, οταν εβλεπε σκυλο τον κυνηγουσε. Ειχε ερθει μια φορα ενας με ενα μικροσωμο σκυλακι χωρις να το εχει δεμενο και του ειπα να το παρει αγκαλια γιατι αν το δει η γατα μου θα το πειραξει. Ε δεν με ακουσε και μετα απο λιγο βλεπω την γατα μου τρεχει καταπανω του να το στριμωχνει σε μια γωβια και το γρατσουναει στο προσωπο, ετρεξα να την προλαβω πριν του βγαλει κανενα ματι, την κρατουσα για να ηρεμισει και ειδα τον σκυλο να φευγει κλαιγοντας με την ουρα κατω απο τα σκελια.
Καποιες φορες κυνηγουσε και ανθρωπους :lol: Ειχε ερθει μια φορα ενα τυπος να αφησει κατι πραγματα στις σκαλες και τελικα τα αφησε στην αυλη επειδη τον αρπαξε και τον κυνηγουσε η γατα μου :lol:
(γιατι ολες οι γατες μου ως τωρα δεν ειναι νορμαλ;;;; :lol:)

Καποιες φορες κυνηγουσε και ανθρωπους :lol: Ειχε ερθει μια φορα ενα τυπος να αφησει κατι πραγματα στις σκαλες και τελικα τα αφησε στην αυλη επειδη τον αρπαξε και τον κυνηγουσε η γατα μου :lol:

Kαλε αυτο δεν ειναι γατα:lol:
Μηπως τελικα εχεις γατοσκυλο?:lol:

ο πρίνς μου έχει έρθει σε επαφή με δύο σκύλους.... τραυματικές εμπειρίες.... καθώς τον βγάζω βόλτα με λουράκι το γάτο μου έτυχε να κυνηγάει στο ξενοδοχείο (τον περασμένο αύγουστο) το τσιουάουα του ξενοδόχου με εμένα την παλαβή να τρέχω πιο πίσω μή μου φύγει ο πρίνς από το λουράκι και τον ψάχνω σε ολόκληρη λευκάδα.... (δύο φορές την ημέρα με έκανε γυμναστική ο πρίνς... μπροστά το τσιουάουα πίσω ο πρίνς και πιο πίσω εγώ...) και γυρίζοντας από τις διακοπές και καθώς στο παλιό μου σπίτι ο πρίνς κυκλοφορούσε σε όποιο σπίτι ήθελε από τα τρία που είμαστε καθώς έιχαμε τις εσωτερικές πόρτες ανοιχτές ήρθε μούρη με μούρη με το σκύλαρο της ξαδέρφης μου που παραθέριζε στο σπίτι της γιαγιάς και εκεί που ο σκύλαρος κούνησε την ουρά του ο πρίνς του γρατζούνησε την μύτη.... με αποτέλεσμα το σκύλαρο να μαζευτεί κουβαράκι στην πίσω αυλή και τον πρίνς να περιφρουρεί το σπίτι της γιαγιάς γιατί το θεωρούσε δικό του.....

Εδώ κάπου διάβασα για μια γάτα, που έκανε τη βόλτα της στη γειτονιά, προκαλούσε τους σκύλους και όταν την κυνηγούσε κάποιος, έτρεχε, πήδαγε ανάμεσα από τα κάγκελα της αυλής της και ενώ ο σκύλος έχωνε, ο δυστυχής, το κεφάλι του ανάμεσα στα κάγκελα να την ψάξει, αυτή, η κακούργα-παίρνοντας εκδίκηση για όλες τις γάτες-, του κατέβαζε τα μούτρα με τα νύχια της, γιατί αυτός κούναγε πέρα δώθε το κεφάλι του και δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί:P

Χαχαχαχα!!! :D
Αυτό το πρόβλημα έχω κι εγώ με τη δική μου. Επειδή μεγάλωσε με σκύλαρους άνω των 20 κιλών, έχει την αίσθηση ότι είναι και η ίδια σκύλος, αλλά και ότι στα σκυλιά κάνει ό,τι θέλει!
Δε φοβάμαι μην την πατήσει αυτοκίνητο ή χαθεί, αν βγει έξω, αλλά μήπως πάει σε κάποιο σκύλο για βεγγέρα και καταλήξει κυνηγημένη!

Πάντως μες στο σπίτι την αφήνουμε να δίνει όσα χαστούκια θέλει στα σκυλιά μας. Ακούγεται μάλιστα ένα χαρακτηριστικό "γκντουπ!" όταν η πατούσα της συναντάει το καύκαλο του ενός. :D

Πάντως μες στο σπίτι την αφήνουμε να δίνει όσα χαστούκια θέλει στα σκυλιά μας. Ακούγεται μάλιστα ένα χαρακτηριστικό "γκντουπ!" όταν η πατούσα της συναντάει το καύκαλο του ενός. :D

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΧΙ τους βαζει σε ταξη ειναι το boss της παρεας!!!!:lol:

Το δικο μου το τρελοκομειο δεν πολυασχολειται με σκυλους...εχει αλλο κολλημα.Οποτε ανοιγω τον υπολογιστη ανεβαινει στο γραφειο και στηνεται μπροστα στην οθονη..και περιμενει να εμφανιστει ο χειροτερος εχθρος του....ο κερσορας!!!!!!!!!!!!!
Μολις δει το βελακι να κουνιεται στην οθονη τρελενεται...τον πιανει υστερια,το κυνηγαει παντου,πανω κατω συνεχεια,το παταει μετα ποδια,το δαγκωνει αλλα και γω τον τρεχω λιγακι ,το πηγαινω περα δωθε τοσο γρηγορα που ζαλιζεται!!!:D:D:D.
Μηπως θελει ψυχιατρο?????:up::up::up::lol::lol::lol::lol:

Καθως περπατουσα για να παω στο Πανεπιστημιο βλεπω ενα σκυλο και με πλησιαζει.Τον χαιδευω λιγο και μετα με περνει απο πισω.Εκει που περπατουσαμε βλεπουμε εν οψη μια γατα.Ο σκυλος και η γατα σταματαν να περπατανε και κοιταζονται εντονα στα ματια...Για να αποτρεψω το κυνηγητο και πιθανη ζημια που θα προκαλουσε ο σκυλος στη γατα αρχιζω να φωναζω στο σκυλακι να ερθει προς το μερος μου....Και τοτε αρχιζει το τρελο κυνηγητο.Ομως αντι να κυνηγησει ο σκυλος τη γατα, οπως γινεται συνηθως,Βλεπω καταπληκτη τη γατα να ορμαει σαν λιονταρι κυριολεκτικα στον σκυλο και να τον κυνηγαει και ο σκυλος να απομακρυνεται τρεχοντας και ουρλιαζοντας!!!!!!:lol:
Ηταν η πιο παραξενη σκηνη που εχω δει ποτε...Μαλιστα μια κυρια που ετυχε να περναει απο κει και ειδε το συμβαν εκανε τον σταυρο της....:D

για ποιον σκύλο λες:;γιατί τους ξέρω όλους.παρόλ'αυτά οι περισσότεροι είναι επιθετικοί προς τις γάτες..

Και η φωφω μας το έκανε αυτό στον Φρίξο μου, αλλά αυτός κύριος, να φανταστείτε όταν τους πηγαίναμε στον κτηνίατρο και ήμασταν μαζί στο αμάξι ο ξιξακος κοιτούσε αλλού… αλλά γενικά ήταν θύμα σκύλος, όταν έβρεχε έβγαινε από το σκυλόσπιτο του για να μπουν μέσα η γάτες…:lol:

Η Φοίβη μου κυνηγάει τους σκύλους απο 5 μηνών:P.Φαντασθείτε λοιπόν την σκηνή.Πρίν το δούμε εμείς μας ενημέρωσε ένας γείτονας, του οποίου τον σκύλο κυνηγούσε:D.Οκαημενούλης δεν τολμούσε να πλησιάσει ούτε στα κάγκελα:up:.Τώρα πιά είναι 8 χρονών και ωρίμασε:hmm:.Σπάνια το κάνει:).

Η Φοίβη μου κυνηγάει τους σκύλους απο 5 μηνών:P.Φαντασθείτε λοιπόν την σκηνή.Πρίν το δούμε εμείς μας ενημέρωσε ένας γείτονας, του οποίου τον σκύλο κυνηγούσε:D.Οκαημενούλης δεν τολμούσε να πλησιάσει ούτε στα κάγκελα:up:.Τώρα πιά είναι 8 χρονών και ωρίμασε:hmm:.Σπάνια το κάνει:).

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back