shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Ηταν η πιο παραξενη σκηνη που εχω δει ποτε...Μαλιστα μια κυρια που ετυχε να περναει απο κει και ειδε το συμβαν εκανε τον σταυρο της....

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σίγουρα η γάτα είχε τραυματική εμπειρία απο σκύλο. Και την πληρώνει ο κάθε φουκαράς απο κεί και πέρα.
Βλέπω εγω την Λου. Με 2 συγκεκριμένες γάτες ΔΕΝ τα πάνε καλά αλλά και αυτή και οι γάτες. Η Λου ποτέ δεν είχε κακή εμπειρία με γάτα τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Οι 2 γάτες μάλλον είχαν.
Όποτε την βλέπουν της ορμάνε και κχκχκχκ κλπ. Η Λου λοιπόν, τά έχει πάρει μαζί τους, και πλέον τις κυνηγάει και αυτή. Αλλά η κακομοίρα πιο πολύ παίζει... ενώ αυτές σοβαρολογούν....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστω για τα φωτα σας

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καποιες φορες κυνηγουσε και ανθρωπους
Ειχε ερθει μια φορα ενα τυπος να αφησει κατι πραγματα στις σκαλες και τελικα τα αφησε στην αυλη επειδη τον αρπαξε και τον κυνηγουσε η γατα μου 
(γιατι ολες οι γατες μου ως τωρα δεν ειναι νορμαλ;;;;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Καποιες φορες κυνηγουσε και ανθρωπουςΕιχε ερθει μια φορα ενα τυπος να αφησει κατι πραγματα στις σκαλες και τελικα τα αφησε στην αυλη επειδη τον αρπαξε και τον κυνηγουσε η γατα μου
![]()
Kαλε αυτο δεν ειναι γατα

Μηπως τελικα εχεις γατοσκυλο?

prince
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό το πρόβλημα έχω κι εγώ με τη δική μου. Επειδή μεγάλωσε με σκύλαρους άνω των 20 κιλών, έχει την αίσθηση ότι είναι και η ίδια σκύλος, αλλά και ότι στα σκυλιά κάνει ό,τι θέλει!
Δε φοβάμαι μην την πατήσει αυτοκίνητο ή χαθεί, αν βγει έξω, αλλά μήπως πάει σε κάποιο σκύλο για βεγγέρα και καταλήξει κυνηγημένη!
Πάντως μες στο σπίτι την αφήνουμε να δίνει όσα χαστούκια θέλει στα σκυλιά μας. Ακούγεται μάλιστα ένα χαρακτηριστικό "γκντουπ!" όταν η πατούσα της συναντάει το καύκαλο του ενός.

shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Πάντως μες στο σπίτι την αφήνουμε να δίνει όσα χαστούκια θέλει στα σκυλιά μας. Ακούγεται μάλιστα ένα χαρακτηριστικό "γκντουπ!" όταν η πατούσα της συναντάει το καύκαλο του ενός.![]()
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΧΙ τους βαζει σε ταξη ειναι το boss της παρεας!!!!

dudu
Νεοφερμένο μέλος
Μολις δει το βελακι να κουνιεται στην οθονη τρελενεται...τον πιανει υστερια,το κυνηγαει παντου,πανω κατω συνεχεια,το παταει μετα ποδια,το δαγκωνει αλλα και γω τον τρεχω λιγακι ,το πηγαινω περα δωθε τοσο γρηγορα που ζαλιζεται!!!

.Μηπως θελει ψυχιατρο?????

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καθως περπατουσα για να παω στο Πανεπιστημιο βλεπω ενα σκυλο και με πλησιαζει.Τον χαιδευω λιγο και μετα με περνει απο πισω.Εκει που περπατουσαμε βλεπουμε εν οψη μια γατα.Ο σκυλος και η γατα σταματαν να περπατανε και κοιταζονται εντονα στα ματια...Για να αποτρεψω το κυνηγητο και πιθανη ζημια που θα προκαλουσε ο σκυλος στη γατα αρχιζω να φωναζω στο σκυλακι να ερθει προς το μερος μου....Και τοτε αρχιζει το τρελο κυνηγητο.Ομως αντι να κυνηγησει ο σκυλος τη γατα, οπως γινεται συνηθως,Βλεπω καταπληκτη τη γατα να ορμαει σαν λιονταρι κυριολεκτικα στον σκυλο και να τον κυνηγαει και ο σκυλος να απομακρυνεται τρεχοντας και ουρλιαζοντας!!!!!!
Ηταν η πιο παραξενη σκηνη που εχω δει ποτε...Μαλιστα μια κυρια που ετυχε να περναει απο κει και ειδε το συμβαν εκανε τον σταυρο της....
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο...![]()
για ποιον σκύλο λες:;γιατί τους ξέρω όλους.παρόλ'αυτά οι περισσότεροι είναι επιθετικοί προς τις γάτες..
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Και η φωφω μας το έκανε αυτό στον Φρίξο μου, αλλά αυτός κύριος, να φανταστείτε όταν τους πηγαίναμε στον κτηνίατρο και ήμασταν μαζί στο αμάξι ο ξιξακος κοιτούσε αλλού… αλλά γενικά ήταν θύμα σκύλος, όταν έβρεχε έβγαινε από το σκυλόσπιτο του για να μπουν μέσα η γάτες…Καθως περπατουσα για να παω στο Πανεπιστημιο βλεπω ενα σκυλο και με πλησιαζει.Τον χαιδευω λιγο και μετα με περνει απο πισω.Εκει που περπατουσαμε βλεπουμε εν οψη μια γατα.Ο σκυλος και η γατα σταματαν να περπατανε και κοιταζονται εντονα στα ματια...Για να αποτρεψω το κυνηγητο και πιθανη ζημια που θα προκαλουσε ο σκυλος στη γατα αρχιζω να φωναζω στο σκυλακι να ερθει προς το μερος μου....Και τοτε αρχιζει το τρελο κυνηγητο.Ομως αντι να κυνηγησει ο σκυλος τη γατα, οπως γινεται συνηθως,Βλεπω καταπληκτη τη γατα να ορμαει σαν λιονταρι κυριολεκτικα στον σκυλο και να τον κυνηγαει και ο σκυλος να απομακρυνεται τρεχοντας και ουρλιαζοντας!!!!!!
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται αυτο...![]()

ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool