Owprof
Νεοφερμένο μέλος
Ο Owprof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
31-05-11
14:25
Γεια σας,
Πριν λίγες μέρες βρήκα τρία νεογέννητα γατάκια.Ήταν περίπου 5 ημερών.Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά όταν ξαφνικά μόλις πήγα να δω τι κάνουν ήταν με ανοιχτό το στόμα και μετά βίας ανάσεναν.Τα δύο πέθαναν αλλά το τρίτο ζει ακόμα αλλά δεν είναι τόσο δραστήριο όσο ήταν στην αρχή.Αναπνέει με ανοιχτό το στόμα και δεν κινείται πολύ.Το πήγα σε κτηνίατρο και είπε πως δεν είναι τίποτα,μου έδωσε μια αλοιφή με βιταμίνες.Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δεν έχει κάτι,γιατί πως γίνεται έτσι ξαφνικά να μην είναι τόσο δραστήριο και να κάνει σαν να αργοπεθαίνει;Μήπως ξέρετε τι του συμβαίνει;
Σας παρακαλώ είναι επείγον!!!!!!
Ευχαριστώ
Πριν λίγες μέρες βρήκα τρία νεογέννητα γατάκια.Ήταν περίπου 5 ημερών.Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά όταν ξαφνικά μόλις πήγα να δω τι κάνουν ήταν με ανοιχτό το στόμα και μετά βίας ανάσεναν.Τα δύο πέθαναν αλλά το τρίτο ζει ακόμα αλλά δεν είναι τόσο δραστήριο όσο ήταν στην αρχή.Αναπνέει με ανοιχτό το στόμα και δεν κινείται πολύ.Το πήγα σε κτηνίατρο και είπε πως δεν είναι τίποτα,μου έδωσε μια αλοιφή με βιταμίνες.Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν δεν έχει κάτι,γιατί πως γίνεται έτσι ξαφνικά να μην είναι τόσο δραστήριο και να κάνει σαν να αργοπεθαίνει;Μήπως ξέρετε τι του συμβαίνει;
Σας παρακαλώ είναι επείγον!!!!!!
Ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
31-05-11
15:15
Τα νεογέννητα γατάκια είναι πολύ ευαίσθητα και συχνά πεθαίνουν. Θα σου έλεγα να προσέξεις τα εξής. Δώσε γάλα ειδικό για γατάκια. Εχε το γατάκι σε ζεστό χώρο κα χουχουλιασέ το σε ύφασμα ζεστό. Βάλε του θερμοφόρα ή μπουκαλάκια νερού ζεστά μέσα σε κάλτσα για να μην καεί. Τύλιξε ένα ρολόί για να ακούει τους χτύπους και να νομίζει ότι είναι η μάνα του. Εχε το σε ήσυχο μέρος.
Καλή Τύχη
Καλή Τύχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Owprof
Νεοφερμένο μέλος
Ο Owprof αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
31-05-11
15:33
Σε ευχαριστώ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
01-06-11
20:22
Καλησπέρα.
Δες και εδω κάποια πράγματα για τα ορφανά γατάκια.Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Δες και εδω κάποια πράγματα για τα ορφανά γατάκια.Μακάρι να πάνε όλα καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum