gatofilos81
Νεοφερμένο μέλος
έχουμε μια γατούλα 2 ετών η οποία ως τώρα φερόταν κανονικά, ειδικά απέναντι στον αδερφό μου που τον θεωρεί σαν μαμά της, επειδή αυτός την περιμάζεψε όταν ήταν μικρό γατουλίνι. Είναι αρκετά φοβιτσιάρα αλλά κοιμόταν πάντα στο κρεβάτι του ή οπουδήποτε έβρισκε, κι εμένα με αγαπάει αλλά με μένα δε γούσταρε πάντα χαδάκια. Γενικά πάντως εμφανιζόταν συνέχεια και τριβόταν και χουρχούριζε, ειδικά για να φάει. Από χθες όμως φέρεται πολύ περίεργα, κρύβεται κάτω από κρεβάτια και φοβάται ακόμα και τον αδερφό μου, έχουμε να τη δούμε ώρες και ακόμα κι όταν ο αδερφός μου την εντόπισε, δεν του τεντώθηκε και ήταν μαζεμένη σαν να φοβάται πάρα πολύ. Δε βγαίνει από το σπίτι ποτέ, σημειωτέον.
Σκέφτηκα ότι ίσως ήταν από τις χτεσινές καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη, μήπως τρόμαξε πάρα πολύ αλλά και πάλι μου φαίνεται ακραία η συμπεριφορά της επειδή δεν έχει βγει καν να φάει.
Μήπως απλά αρρώστησε ή μπορεί να συμβεί αυτό όντως από μεγάλο φόβο;; Τι λέτε εσείς;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatofilos81
Νεοφερμένο μέλος
gatofilos81
Νεοφερμένο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πόσο μάλλον όταν η πρώτη αποδεικνύεται ανεπαρκής, η υγεία της επιδεινώνεται ραγδαία και χάνεται πολύτιμος χρόνος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ελπίζω ειλικρινά να μην έχει συμβεί κάτι άσχημο στο μεταξύ. Καλά τι κτηνίατρος κάνει μόνο ακτινογραφία και εξετάζει σκελετό σε γάτα με τέτοια συμπτώματα;Κάναμε ακτινογραφία και δεν έχει τίποτα πνευμονολογικό και τίποτα με το σκελετό της.
Ειλικρινά μένω άναυδη... Αν η γατούλα είναι ακόμα κάπως καλά, πηγαίντε σε κάποιον άλλο κτηνίατρο να της κάνει πλήρη βιοχημικό έλεγχο, πάρα πολλές ασθένειες που στα αρχικά στάδια δεν έχουν καθόλου ή ελάχιστα αναγνωρίσιμα συμπτώματα, φτάνουν κάποια στιγμή σ' αυτό το σημείο. Το έζησα κι εγώ με γάτα μου πριν χρόνια και μόλις είδαμε αυτή την συμπεριφορά την πήγαμε αμέσως και ανακαλύψαμε πως είχε διαβήτη. Την προλάβαμε στο τσακ πριν πέσει σε διαβητικό κώμα...
Ελπίζω να διαβάσεις τα μηνύματά μας και να πάτε την γατούλα γρήγορα σε σωστό κτηνίατρο για να σωθεί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum